agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Ceviz
(https)

Beğeni Düzeni89Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 06-09-2009, 21:59   #11
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 14-12-2006
Sayın ceviz yetiştiriciler ve bahçe tesis eden merakli çiftçiler her cevizle uğraşan ve hiç yeteri kadar bilgisi olmayan birçok insanlar ordan burdan kulak dolması sözlerle ve hiç araştırma yapmadanrast gelme insanlara kanarak hangi çeşit ceviz olur bazı kendini bilmez üreticilerde a çeşidi istersin onun yerine b çeşidi a diye verirler onun için bunlara çok dikkat etmemiz gerekiyor.sonyillarda birazda rağibet görmesi nedeni ile her önününe gelen bir şeyler yazıyor bunları niye yazıyorum hatırlatmak için çünkü uzun yillar heba olup gitmesin şidi pikan cevizi hakkında yazılar gördüm özellikle gebzede bir pikan cevizi yetiştirenin dikkatine gebzede pikan cevizi yetişir çünkü yalovadan farki yok yalovada yetişiyor fakat ekonomık değil neden deneme amacı iledeYalova araştırma enstitüsüne 1984 yilinda bir zat kendim deneme amacı için 3 çeşit diktim hale ağaçlar var.10 yıl sonra meyve aldım fakat içleri yeteri kadar dolgun olmadı nedeni sicaklik yet ersiz. pikan bahçesi dikenler en uygun iklim akdeniz ve ege bölgesi dir. pikan ve ceviz konusuda yaptığim 27 yillik çalişmalar sonucuda her zaman yardımcı olurum bölge şatlarına göre selam bu konuda çalışan larda başarlar dileğimle Yavuz ferhatoğlu 05322206454-05055450077

yavuzceviz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
brezilya cevizi

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025