![]() |
meleklerin borulari
Alıntı:
|
engelstrompeten burgmansia
1 Eklenti(ler)
sonbahar artik geldi bag bozumu bizim meleklerin son acislarini fotografladim
|
1 Eklenti(ler)
sezonu kapattik artik seneyi bekleyecegiz melekleride istirahata alacagiz herkese kolay gelsin
|
Alıntı:
|
meleklerim
3 Eklenti(ler)
sonbahar geldi ama üzerleri ful domurlarla dolu bu yilda bizi mutlu etti
|
Sayın Tarabya'lı.Bu güzellerin tohumlarından gönderme imkanınız olur mu acaba.Eski bir İstanbul'lu olarak Çorum topraklarını da şenlendirelim.
|
Bu çiçeği çok seviyoruz edinmek istiyoruz nereden bulabiliriz şimdide teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Engelstrompeten. Brugmansia
Alıntı:
|
;)Kesinlikle edinmeliyim
Ama nereden,:pkimden....... |
1 Eklenti(ler)
2014 sonbahari son görünümler soguklar basladi renkleri tam kirmizi digil sanirim üsüyorlar
|
1 Eklenti(ler)
2014 sonbahari son görünümler soguklar basladi renkleri tam kirmizi digil sanirim üsüyorlar
|
İzmir'deyseniz size çelik verebilirim.
|
2 Eklenti(ler)
Bayramdaki durumlari ;
|
çocuklar da poşetle şeker toplamaya mı geldiler :)
|
2 Eklenti(ler)
1 hafta susuz kalmislardi ;
Gece, kimbilir ne guzel kokarlar ... |
1 Eklenti(ler)
Sabah cekilmis fotograf ;
|
bu bitkilerin yükselmesini sağlayıp ağaç formuna nasıl getirebiliriz. alt tarafları devamlı budamamız yeterli olur mu?
|
Alt sürgünler budayıp, tepeyi bırakın.
Boy uzayıp gövde kalınlaşacaktır. |
Hatta, alt sürgünlerden Çelik bile çıkartabilirsiniz..
Bakalım, duble Çiçekli beyaz da seneye böyle olup bol kokulu olacak mı ? |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
bende sarı, beyaz katmerli, pembe, lila rengi türlerinden mevcut bunun dışında renge sahip olup bana gönderebilecek kimse varmı ? daha önce kırmızı gönderilmişti ama kendiliğinden dipten çürüdü malesef. şimdiden teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Teşekkürederim tarabyalı en kısa süre de budayacağım:)
|
Çelikten yetiştirme.
Acaba bu aylarda çelik alarak yetiştirmek mümkün olur mu?
|
S ayın Nevzat,YeniBON,Milla teşekkür ederim.Gelişmesi nasıl olacak bakalım.Sevgiyle kalın...
|
YeniBON Yazlıkta bu çiçeğin pembesi ve beyazı var gidersem çelik alıp deneyeceğim.
|
Selamlar
Düzcede bu çiçeği dışarıda nasıl kışlatabilirim? |
Arkadaşlar ***,
Foruma yeni katılmış üye olarak öncelikle hepinize selamlarımı sunarım. Ben de bir çiçek meraklısı olarak bu melek borazanlarından yetiştirmek istiyorum. Fakat karasal bir iklimde olmamız nedeniyle bu çiçeği satın alabileceğim bir çiçekçi bulamadım. Sonra bu siteyi keşfettim. Anladığım kadarıyla bu çiçeği kendi içinizde çelikleme yoluyla birbirinizle paylaşıyorsunuz. Bu nedenle siz değerli form yöneticisi ve diğer form üyesi arkadaşlardan bu çiçeğin çeşitlerini bana da gönderebilecek arkadalardan yardımlarını bekliyorum. Saygılarımla... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025