![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Hangi sene açtıklarından bahsetmemiş. Ben ilk sende açar diye umut ediyordum hep. daturalar hemen ilk sene açıyorlar diye biliyorum. Sizin brugmansianın boyu ne kadar? Burada bazı kelimeleri çevirirsem biraz faydası olabilir sanırım: Height: Bitkinin boyu Spacing: Aralarındaki boşluk (genişlikleri bir anlamda) Bloom time : Çiçeklenme süresi , Blooms repeatedly: Sürekli /aralıksız /durmadan çiçek açar Sun Exposure:Güneşe maruz kalma ( Işık, gölge vs isteği) Partial Shade: Kısmen gölgeli Sun: Güneşli Shade: Gölge Bloom Color: Çiçeğin rengi Foliage: Yapraklar Evergreen: Herdem yeşil Danger:Tehlike All parts of plant are poisonous if ingested: Yutulduğu/yenildiği taktirde bitkinin bütün parçaları zehirlidir. Seed is poisonous if ingested Yenildiği taktirde tohumları zehirlidir. Seed Collecting: Tohum toplama Propagation methods: Üretme teknikleri Other details: Diğer ayrıntılar Fragnant: Kokulu Suitable for growing in containers : Saksılarda yetiştirmeye uygundur Average Water Needs: Ortalama su isteği Do not overwater: Aşırı sulamayın Water regularly: Düzenli sulayın This plant is attractive to bees, butterflies and/or birds : Bu bitki arı ,kelebek ve kuş çeker. Düzenleyen Passion : 22-06-2009 saat 21:31 |
|
|
|
| Etiketler |
| zafer inandıklı |
|
|