![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
Sayin kaptan doga mucizesi diyemeyiz burada birkac Firma var asilama ve dölleme yaparak renkleri kendileri elde ediyorlar israil nasil tohum yapip dünyaya satiyorsa onun gibil birsey alman ziraat mühendislerinin calismalarinin ürünü cogu renkleri bu bilim adamlari yapiyorlar ne demek istedigimi anladiginizi saniyorum kolay gelsin.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayin kaptan doga mucizesi diyemeyiz burada birkac Firma var asilama ve dölleme yaparak renkleri kendileri elde ediyorlar israil nasil tohum yapip dünyaya satiyorsa onun gibil birsey alman ziraat mühendislerinin calismalarinin ürünü cogu renkleri bu bilim adamlari yapiyorlar mesela zafer beyin ismarladigi engeltrompeteni bir Firma üretmis baska firmada bulamassiniz ne demek istedigimi anladiginizi saniyorum kolay gelsin.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Engelstrompete burmansia
arkadaslar size bir link yaziyorum belki merak edeniniz vardir meleklerin borularinin nekadar cesidi oldugunu görmeniz icin linki acabilirseniz görebilirsiniz parentez icerisindeki yaziyi googleyi yapistirin ve arayin ( Weitere Bilder zu engelstrompeten brugmansia neu ) kolay gelsin |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| zafer inandıklı |
|
|