![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dublex katın iskanını zor aldık.. )Kadıköy/Suadiye Teknosa mağazının orlarda duble Brugmansia gördüm.. Gözler, anten gibi Brumansia algılıyor.. Az kaldı, |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderatör
|
Ne harika şeyler bunlar, her biri ayrı bir güzellikte, nefesim kesildi. Sevgili Zafer İnandıklı, ellerine sağlık. h_doğan, böyle bir güzelliği tahmin bile edemezdim, bayıldım. Sayın KAPTANzst, nadide bir güzellik. İnşallah üretiminiz de olur, bizler de sahiplenebiliriz. Lütfen olabildiğince bol fotoğraf paylaşın arkadaşlar. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Moderatör
|
Güler Abla ben de bu kadar yoğun açacağına ihtimal vermiyordum. Benim gözlemim dallar biraz sertleşince sanki daha çok açıyor. Taze sürgünlerde çiçekler daha az. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-06-2014
|
minik melekler
Bunlarda benim çeliklerim |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Üye
|
Sağolun varolun Zafer İnandıklı bey,
size çeliklerimin resimleri atıp başka renklerini özlemle beklediğimiz yazmıştım, Zafer bey jestini yaptı ve beni yeni çeliklerime kavuşturdu ve yetmedi ayrıca iki adet bir gecelik gelin fidesi yollamış çok çok teşekkür ediyorum ve henüz elime ulaşan çeliklerimi paylaşıyorum sizinle ve Zafer bey tekrardan saygılarımı sunuyorum size sağolun varolun..... |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Yeni Üye
|
meleklerim kırmızı
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yeni Üye
|
Mucize gibi
Zafer beyin yolladığı çeliğim çiçek verdi yaşadığım mutluluğu anlatamam tekrar bu sevinci yaşattığı için Zafer bey e teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Yeni Üye
|
Çeliklerim
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yeni Üye
|
Pembe melek
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Yeni Üye
|
Zafer beyin katkıları ile
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Zafer İnandıklı'nın gönderdiği pembe beyaz brugmansianın son durumu. Yaprak çıkardıktan sonra tepe kısmı yumuşadı. Bu kısmı kesmeli miyim? Yumuşak kısmın tam altında sürgün var, kesersem sürgüne zarar vermekten korkuyorum. Somon dışında diğer renkleri de tuttu. ![]() |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Moderatör
|
Yumuşama devam etmiyorsa bence kesmeyin, havalar ısındı su kaybı fazla olur, daha yeni dikilmiş çünkü. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Yeni Üye
|
Inşallah bir iki saate gelinlerimi de toprağa kavuşturacağım acilen saksıya ihtiyacım var bugün yüzümün gülmesine sebep olan Zafer İnandıklı beye tekrar teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Benim meleklerimde saksılarına kavuştular. Birinde purceklenme daha hizliydi.Digerinde purcekler tam oluşmadan topraga geçirmiş oldum ama sorun cikmaz umarım. Sudaki gelişimleri bile oyle hızlı ki. Guzel ve zahmetsiz bir bitki gibi duruyor. Ah bir de buralarda kisi disarida geçirebileydi. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| zafer inandıklı |
|
|