![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2013
|
sevgili tarabyalı çelik paylaşımınız olursa bizi çok mutlu edersiniz. kırmızılar gerçekten çok güzel. bende önce tuttu yapraklandı sonra kendiliğinden birden dipten çürümeye başladı. pembelerde ise bir sorun yok iki çelik almıştım her ikisi de oldukça sağlıklı bir şekilde büyüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
Engelstrompeten. Brugmansia
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-08-2013
|
Zafer Bey de sağolsun ne çok kişiyi sevindirmiş. Bana da çelik göndermiş, yeni yapraklar verdi ama henüz çiçeğini göremedim. Umarım çok bekletmez meleğim beni. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Herkese merhaba, Uzun zamandır yoğun iş temposu nedeniyle sonsuz zevk aldığım çiçeklerimden uzak kaldığım gibi siteden de uzak kaldım. 1 yıldır İzmir de yaşıyorum, meleklerin borularına daha evvel tohumdan sahip olmayı çok istesem de memleketim olan Bandırma da yaşatma ihtimalimin düşük olması sebebiyle cesaret edip birtürlü sahiplenemedim. Ege bölgesinin iklim ve şartları uygun olduğundan elinizdeki mevcut bitkilerden budama ve çelik yapacaklar benimle de paylaşırsa çok sevinirim. Gönderim ve kargo konusunda özelden görüşebiliriz. Peşin teşekkürlerimle... Sevgiler Zeliş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2006
|
Zıpçıktı çiçek soğanları, Meleklerin boruları(sarı)çelik gönderebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2006
|
Sn zelish, meleklerin boruları çelikleri ve zıpçıktı soğanlarına ilave olarak, spagetti kabak, çarkı felek tohumu kargoya verdim. Çelikleri suda bir süre bekletmen gerekiyor köklendiğinde dikebilirsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2014
|
Çok rica etsem bana nasıl bulabilirim çok isterim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2014
|
Bu bitkiyi bende çok isterim yardımcı olursanız çok mutlu olurum😊 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Zafer beyin banada gönderdiği meleklerin boruları hala çiceklenmedi.Sebebi ne olabilir acaba... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Aydındeniz'den gelen çelikler ise küçük saksılara dikip yan balkondaki çok güneş alan yere koyunca tutmalarına rağmen çok hızlı büyümediler. Suyu çabucak bitiriyorlar. Henüz hiçbirinde çiçek yok. Sanırım büyüyenleri güneşli yere alıp çiçek açmaya teşvik etmek, güneşli balkonda olanları ise büyük saksıya alıp biraz daha büyümelerini sağlamam gerekecek. Kışın öldürmez isem muhtemelen gelecek yıl çiçek açarlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-07-2014
|
Merhaba, bende sarı ve beyaz diye bu sene aldığım meleklerin boruları var henüz açmadılar değişik renlerde elinde olan çelik gönderebilirse minnetar olurum şimdiden teşekkürler. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
sayin sonkez hanim ciceginiz acaba hangi renkti bunlar renklerine göre karekterleri var ve ciceginizi resimleyin görelim nasil sihatlimi zayifmi bende bunlarin bir cesidi var iki yildir acmadi artik söküp atacagim türkiye iklimine uygun olmadigini saniyorum saygilar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Çiceğimin rengi pembe...Acaba yerimi küçük geliyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
meleklerin borulari
sayin sonkez hanim ciceginizin topragi ve bekiminda vitaminsizlikte sorununuz var benim agaclar nete yükledigim ciceklerime bir göz atin yaprak genisligini ve rek yesilligini takip edin yani ne dedigmi anladiginizi saniyorum bilmem inanirmisiniz ama cok cok bakimsiz bu ciceginiz sizi mutlu edecegini sanmiyorum bu cicegi sanirim siz normal topraga diktiniz bu cicek normal toprakta olmaz saygilar sonkez hanim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
engelstrompeten burgmansia
sonbahar artik geldi bag bozumu bizim meleklerin son acislarini fotografladim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
engelstrompeten burgmansia
sezonu kapattik artik seneyi bekleyecegiz melekleride istirahata alacagiz herkese kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
meleklerim
sonbahar geldi ama üzerleri ful domurlarla dolu bu yilda bizi mutlu etti |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-08-2014
|
Bu çiçeği çok seviyoruz nereden edinebiliriz şimdiden teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili cihan_as, Gondermis olduğunuz kargo geldi. Zıpcıktılar toprakla buluştu hatta beyaz olanı açtı bile. ![]() Pasiflora ve spagetti tohumları özenle saklandı. Brugmansialar ise hala suda bekliyor. Bunları göndermek için harcamış olduğunuz emeğe teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz ![]() Umarım 2015 yazında brugmansiamın ilk cicegini görebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-08-2011
|
Sayın Tarabya'lı.Bu güzellerin tohumlarından gönderme imkanınız olur mu acaba.Eski bir İstanbul'lu olarak Çorum topraklarını da şenlendirelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Sayin ( alaoğlu ) bu cicegin tohumlari oluyor ama her yil tohum vermiyor üzerlerini aradin tohum kapsülü bulamadim bir daha dikkatlice tane tane ararim NOT: sunuda belirtmek istiyorum bu cicegi sihatli büyütmek zor oldugunu söyleyeyim sihatli bir cicegin yapraklari koyu Yesil ve büyük olmali o Zaman sihatli cicekler alabilirsiniz oda özel vitaminlerle oluyor baska arkadaslari bilemem ama Benin ciceklerim haftada bir gün Vitamin aliyorlar hergün Sabah aksan devamli sulanmasi gerek.verdiginiz suda verdiginiz vitamini götürüyor onun icin her hafta Vitamin verilmeli diye düsünüyorum saygilar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2008
|
![]() Ama nereden, ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
2014 sonbahari son görünümler soguklar basladi renkleri tam kirmizi digil sanirim üsüyorlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
2014 sonbahari son görünümler soguklar basladi renkleri tam kirmizi digil sanirim üsüyorlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
zafer inandıklı |
|
|