![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-04-2012
|
Sayın Musk. Teşekkür ederim. Bir an kokusu kötü diye hiç büyütmek için uğraşmasam mı acaba diye düşünmüştüm. Ama yabancı forumlardan da araştırdım. Kokusunun bütün bahçeyi sardığını ve çok güzel olduğunu söylemişler. Ayrıca daha dayanıklı ve örtücüymüş. Şuan da bahçemde çok mutlu. Onu mutlu etmeye devam edeceğim ![]() Sayın Sargonx Cevabınız için teşekkür ederim. Hakkınız var gerçek bir yasemin türü değilmiş. O nedenle yasemin kadar güzel kokmayabilir. Syöeldiğiniz yer de güzel bir yermiş. Bauhaus gibi yerlerde ne aldığımı bilmeden almaktansa böyle yerleri tercih edebilirim. Arap yasemini Ankarada dış ortamda yaşayabilir mi? Burada 6 ay kış ve sıcaklık -15'lere kadar düşüyor. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-03-2012
|
Alıntı:
Bu arada bana gönderdiği ful yasemin oldukça kel durumdaydı, aynı duruma düşmezsiniz umarım Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Ful yasemin fule göre daha dayanıklı bir tür ful bu kış oldukca hırpalandı ful yasemin fide olmasına ragmen cok daha güzel gelişimini sürdürdü. Ful yaseminin cicegi daha bol oldukca cömert bir bitki. Sayın aigneis sizin bitki arapyasemin adı altında satılıyor bahcelerde görüyorum gittigim bir seradada bu kış yapraklarını kızartmış fakat oldukca dayanıklı kokusuna gelince ben sevmedim . Sayın jazebel fulyasemininiz muhteşem cok güzel of izmirli olmak vardı ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-12-2011
|
Re: v
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Fulüde kara listeme aldım bu ne naz anlamış degilim hani sevmesem kapının önüne brakıcam ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
Filizler ancak 10 santim olabildi.. Ama, herhalde 3-5 çiçek te açacak benim arap yasemini.. Benim anlayabildiğim; bu bitki sıcak havalardan çok hoşlanıyor.. Düzenleyen pria : 28-06-2012 saat 20:48 |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
çiçeğin ömrü 1-2 gün.Ancak seneye o kadar çok çiçek açacak ki sizi yaz boyu çiçeksiz bırakmayacak ![]() Ful kadar nazlı değil, İzmirin kavurucu sicağına da hiç aldırmıyor, açtıkça açıyor, uzayıp dallanıyor. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Ful okadar sıcagı seviyorki , İstanbul yanarken keyfine diyecek yok her gözden patlamış . 2 ay daha sürsün bakalım keyfini yazın ![]() |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-03-2012
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/sarilicilar/5850.htm sokağa yayılan inanılmaz bir koku... ısrarla bunu tavsiye ediyorum, selamlar |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|