![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hayır, hayır! Sevgili üzüm. Mayıs başlarında, saksısını büyütüp, kendi fermente ettiğim güvercin gübreli toprak ilave ederek, sadece dörtte biri dışarıda kalacak şekilde toprağa gömdüm. Nedenlerinden biri bu olabilir. Etrafına Aster gibi mevsimlikler diktiğim için saksı görünmüyor. Güzel çiçeklenmesinin bir nedenide, tam gün güneş alması olabilir. Fotoğrafta, sizinkide güzel çiçeklenmiş görünüyor. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Ful yaseminlerin cok daha kolay bakımı bütün yaz ciceklene biliyor . Fulün bakımı daha zor ve bir defa cicekleniyor |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet, olabilir, neden bu kadar mutlu oldunuz(?), sürekli açtığından demir ihtiyacı fazla ![]() Bu yetmiyor Chinese love vine sarmaşığını da ektim burnunun dibine ![]() Ona rağmen komşuları çatlatırcasına açıyor. Demek kabaklar işe yarıyor. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saksıda olmasına kendi adıma üzüldüm çünkü sizinki bahçede diye fulü bahçeye almayı düşünmüştüm. (Saksılardan olabildiğince kurtulmak istiyorum. Baharda dışarı çıkart, sonbaharda içeri al derken zorlanıyoruz. Saksılarda her yıl büyüdüğü için yer problemi de oluyor.) Benim fulumda şimdilik çiçeklenme bitti, sürgün verme dönemine girdi. Bir müddet sonra yine çiçeklenecek. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|