![]() |
|
![]() |
#331 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-03-2009
|
Maalesef işyerindeki iki mavi kelebeğim de perişan durumda. O kadar çok su verilmişki, gelirgelmez topraklarını değiştirmek zorunda kaldım. Bir tanesinin gövde kısmı hafif yeşil gibi geldi. Diğerinden çok umutlu değilim ama gene de hemen rehabilitasyona aldım evdekiyle beraber. Ankara'da bıraktığım üç mavi kelebek de can çekişiyor. Tek umudum yeğenimdekinde şimdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Maşallah güle güle büyüt. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Oh maşallah Füsun hanım coşmuş bu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Ağaç Dostu
|
Güzel kızını beğendin mi canım? ![]() ![]() Yapraklardaki bozulma benim de tahmin ettiğim gibi demir ve vitamin eksikliğindenmiş, toplantıya giderken, 1-2- bozuk yaprağı Mine hanıma götürmüştüm, doktoru hemen kesin tehşisi koydu, o sorunumuz da çözüldü şükür ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2011
|
ahh bettyycim ahh, içimizden biri bölümündeki yazını okuduktan sonra ( bu arada tebrik ederik ederim güzel bir paylaşım olmuş) mavi kelebek çiçeğine bakayım dedim tam yater artık ara veriyorum diyordum ki kanıma bu defa bu çiçeğin virüsü girdi ![]() şimdi ben ne yapayım? şu an tohum satışı yok. üstelik ne kadar tohum ektiysem bu güne kadar hiç başarılı olmadım. arkadaşlar ne demek istediğimi anlamışsınızdır ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gondag İzmir grubunun sonbahar toplantısına ilk defa tanışma maksatlı gelmişti. Ancak bagajı dolu olarak geldi- köksüz ve köklü Mavi kelebek çelikleri ![]() Saksının biri yere düşüp kırılınca kimse beğenip almadı. Ben pek seçici olmadığım için hemen aldım tabi ![]() Dikenin uğurlu elinden olsa gerek... ![]() yakında mavi kelebekler uçuşacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Ağaç Dostu
|
Benim kendi Mavi kelebeğimi işyerine götürmüştüm. Kendini bilmez birileri dibine bebek maması artığı dökmüş. 3 gün sonra kokusundan fark ettik. Eve götürüp bol suyla topragını yıkadım ve üstteki toprağı attım. Kurtuldu, ancak artık hiç bir bitkimi umuma açık yere koymamaya karar verdim. Açan Gönül hanımın dağıttığı bitki, evimde serinde ve emniyette olduğu için sonuç ortada ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Nefissss tek keimeyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2012
|
Sayın Jezebel, gözünüz aydın. Kelebeğiniz çok güzel açmış |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Kıskandırıyorsun ama. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Maşşallah, kırkbir kere maşşallah..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gondag sonbaharda buda, oldukça büyük bir sakksıya al demişti. O zaman budayınca arkadaşlarla çeliklerini de bol, bol paylaşırım ![]() Sevgili Fatma'nın bitkisi de çok sağlıklıydı, epey gelişmiştir, onu da merak ediyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|