![]() |
|
![]() |
#391 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Yazdığınız bitkinin göresellerine baktım da sizin çiçeklerinizle bunun çiçeğinin alakası yok, bu da mı kelebek olarak geçiyor? Çiçeğini görerek alırsam karıştırmam sanıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Ağaç Dostu
|
Anladım, peki bunu ne olarak sormamı önerirsiniz seralara? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Revnak siz hala seralarda bulunabileceğini düşünüyorsuz. Bu bitkinin kaynakları bu sitede. İnternette de tohum satılıyor dönem dönem. Ticaretinin yapıldığından haberim yok, yoksa neden biz başka ülkelerden getirelim ![]() Benim kendi kaynağım bu. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Ağaç Dostu
|
Zamanında satan bulamadık diyince siz... o yüzden sormuştum belki bugün bulabilirim diye, kusura bakmayın. Adresler için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet çelik köklendirirsem denemeyi düşünüyorum. Bendeki iki kök aynı saksıda.Ayırmayı denedim ama kökler birbirine dolanmış, zarar vermemek için öyle bıraktım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bakalım haklı çıkacak mıyım. Güle güle büyütün. Hep beraber çiçeklerini görelim. Ben bu çiçeği seyretmekten çok keyif alıyorum. Bu keyfi herkes alsın dilerim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Ağaç Dostu
|
Sayın kopshtar sonbaharda taş yününe diktiğim tüm çelikler tutmuştu. Çoğu yangında yok oldu. Birine işte bakıyordum. Geçen hafta iki uç dalı da çiçekli bir durumda bir arkadaşımıza verdim. Şu an çiçekler içinde. O yüzden iddalı yazdım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2013
|
sn jezebel 399 nolu mesajdaki arkadaki pembe çiçeğin adını sorabilirmiyim acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benimki de öyle olur umarım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Ağaç Dostu
|
Sn Kılıçh; jezebel'in 398.mesajında sorunuzun cevabı var. Forumu okuyarak soru sorarsak daha faydalı olur. Clematis texensis. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2013
|
hmm dediğiniz gibi laleyede çok benziyor şaşırdım açıkçası bölyle bir clematis olduğunu bilmiyordum cevap için çok sağ olun sn jezebel ve kophtsar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-07-2013
|
merhaba arkadaşlar "Mavi Kelebek Çiçeği (Clerodendrum ugandense)" fidesini veya da çeliğini nereden bulabilirim bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-08-2011
|
Sayın Jezebel. Sizin yüzünüzden tayin isteyeceğim vallahi. Olmuyor bu memlekette bu güzeller.Balkonum şimdiden tarumar oldu.Sadece anadolunun gerçek kızı sardunyalarım kaldı. Kelebekleriniz çok güzeller. maaşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|