![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-11-2012
|
Arkadaşlar hepinize candan teşekkür ederim. Memlekete gidince çabucak köy evimize gitmek isteme sebebim ; laminantların kabarması ve evin sularının akmaması idi.Laminantları yapan ustayı çağırdık hemen..Salonun ortası ayaklarımızı içine sokabileceğimiz kadar kabarmıştı.Bir günümüzü bu işe ayırdık.Suyumuzun kesilmesinin sebebi 2 günlük uğraşlar sonunda anlaşıldı ki ; boruların ağzına yosun sıkışmasıymış... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Köy mavisi.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
başka türlü bir şey benim istediğim ne ağaca benzer, ne de buluta burası gibi değil gideceğim memleket denizi ayrı deniz, havası ayrı hava.. bir başka yolculuk dalından düşmek yere yaşadığından uzun bir tatlı yolculuk dalından inmek yere ağacın yüksekliğince dalın yüksekliğince rüzgarda ve bir yeni ömür vardığın çimen yeşilliğince nerde gördüklerim nerde o beklediğim rengi başka tadı başka.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Tadım tuzum pek yok şu aralar..ara ara buralara gizli gizli uğradım ama nafile.içimden birşeyler yazmak ve paylaşmak gelmedi hiç. Nasıl bir duygu karmaşası yaşıyorsam artık ; eşimle 3 yıl sonra çalışmayı bırakıp köye taşınsak mı diye düşünüyoruz ciddi ciddi.Şehir itiyor beni gittikçe ; köy çağırıyor alabildiğince içten... Afedersiniz belirtmeyi unutmuşum; yukarıda paylaştığım şiir ( bilmeyenler için tabi ) Can Yücel şiiridir.Selam Olsun... ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaz tatilinin son günü bahçeme sarımsak ekmiştim..Ne güzel olmuşlar; koparmaya kıyamadım.Şimdi anlıyorum köylerde bahçesinden birşeyler koparınca baston gösteren dedeleri..Vallahi haklılarmış ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sömestr tatilinde çocuklar; eşim ve ben bahçede deli tavuklar gibi koşturduk ordan oraya..Gören bir iş yapıyoruz sanır..Yazarken bile içim ısınıyor..Akşamları sobanın yanında oturduk ; sadece radyo dinledik..Delicesine yağan yağmur ve günlerce süren fırtına bize öyle mutluluk verdi ki;bana göre en lüks ve dinlendirici tatil buydu. Bahçenin girişine şebboy ektik kızımla.. Eşim acilen kurduğumuz sobadan sonra odun bulma işini halletti.Öyle güzel odunlar geldi ki;hepsi meşeydi ve mis gibi kokuyorlardı ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-01-2014
|
son resimdeki ağaç kütüklerini görünce paylaşmadan edemedim.. |
|