View Single Post
Eski 06-11-2014, 22:26   #224
laparaki
Ağaç Dostu

laparaki's Avatar

Giriş Tarihi: 03-11-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi erenay Mesajı Göster
Desteğiniz için teşekkürler. Biz de (eşim ve ben ) eğitimciyiz sizin gibi. Çok haklısınız iş yaşamı çocukların öncelikleri hepimizi bu güzelliklerden alıkoyuyor. Ama artık tak dedi siteden bakıp bakıp öykünmek. Bahçemize bir kez kepçe soktuk . Ama çok büyük kayaları kıramadığımız için bir kere daha kırıcı ile düzeltmemiz gerekiyor. Daha sonra da çevresini kapatacağız. Bizim arsa dağda olduğu için çok fazla keçi ve yabani hayvan var. Ağaçlarımızı koruma altına almadan dikemiyoruz .Önümüzdeki ağaç dikim mevsimini kaçırmadan inşallah çoğunu dikeriz. O gün sizlerin fikirlerine ,bilgilerine ihtiyaç duyacağız. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
5 yıl önce çiçeklerle ilgili birşeyler araştırırken Ağaçlar Net ile tanıştım.Sayfalarda sizin gibi ;gezerken insanların kaçış öyküleri ; başlangıçları **** hayallerine ulaşmalarını delicesine takip ediyordum.Sonra apar topar damdan düşer gibi ; eve başladık..Kısacası bu site yaktı beni Eve başlamamızda % 80 pay sahibidir buradaki canlar..
İnanıyorum ki sizden güzel haberler alacağız ; güzel fotoğraflar.Bekliyoruz heyecanla..ne güzeldir başlangıçlar ...Yeterki bitmesin bizdeki bu toprak sevgisi ..Bu arada araziniz nerede ; çok merak ettim

laparaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön