![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-11-2012
|
Evimizin çerçeveleri takılmış ; bugün aradık ustaları..ben bu arada balkonumun geçen yazki fotolarını sunuyorum size..Kiracıyım malesef ; ancak bu kadar düzenleyebiliyorum balkonumu.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili laparaki, Sayfanızı yeni keşfettim, hayırlı olsun. Cesaretinizi de kutluyorum. Ev inşaatı benim de hayalim ama gözümde son derece büyüyor. Olumsuz usta tecrübeleri ve eşimin de bu işlere uzak olmasından belki. Ev maceranıza keyifle hızlı bir göz gezdirdim. Tüm mesajları okuma fırsatım olmadı, belki siz yazdınız ben kaçırdım. Annem babam da Balıkesir merkezden. Bu sebeple merak ettim, burası Balıkesir'in hangi köyü acaba ? Sevgiler ve kolay gelsin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
küçücük ceylanım büyüdü ve ne güzel oldu ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Balkonunuzda çok güzel..Ne güzel bir memleketlim daha..Sevgili laparaki,Balıkesirli olduğunuzu duyunca daha bir sevindim.bende Gönenliyim..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Merhabaa ...Ben geldimm ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Çerçevelerimizi beğendim ...ama asıl salonun cumbası , mutfak ve kapılar takılınca anlaşılacak durum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Evin etrafı dev otlarla sarılmış ...ot denemez aslında , resmen ağaç gövdesi kadar kalın bitkilerdi..yağmur etkisi ve tabi bakımsızlıktan nasıl çoğalmışlar, inanın ev görünmüyordu..hemen oraklarla giriştik işe. Kestiğimiz otları yığınlar halinde yaktık...tatilin iki günü ot temizlemekle geçti..ama tertemiz oldu bahçemiz....sonrada ilk meyve fidelerimizi diktik ..can sularını verdik..ertesi gün de yağmur yağdı..oleyyy havalara uçtum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Yarım hali bile çok güzel.Bitince şahane olacak..Rabbim sevdiklerinizle birlikte ağız tadıyla ve sıhhatle oturmak nasip etsin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
çok teşekkür ederim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2013
|
Sayın laparaki, bravo size, gayet iyi gidiyorsunuz. Ustalara da hiç aldırmayın, nasıl olsa istediğinizi yapacak bir usta bulunur. Bayramda biz de bahçedeki otları yaktık ama sizin kadar alev çıkaramadık. Malum bizim oralar yangın bakımından hassas bölgeler dumanı gören orman itfaiyesi hemen geliyor... Sağlıkla kalın.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafını çekmedim ama , arife günü ustamız hızlı bir şekilde kalorifer borularını döşedi tabana..meğer hiç öyle zor bir iş değilmiş düşündüğüm kadar ... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili laparaki; Harika bir girişle renk katmışsınız buraya, hoş geldiniz. Hayallerinizi gerçekleştirirken yaşadığınız heyecan hiç yabancı değil bana. 13 yıl önce ben de yaşamıştım bunları. Öncelikle toprağınızın kalitesi dikkatimi çekti, çok kaliteli görünüyor, taşı kayası az, ekime dikime uygun. Yıllardır arazinin boş olması da toprağın dinlenmiş verime hazır olduğunun göstergesi, göreceksiniz bir kaç yıl boyunca çok verimli sebzeleriniz olacaktır. Ev 2014 yazına hazır, çevredeki çınarlar, küçük dere, güz çiğdemleri çok hoş. Bahara bahçeniz de hazır olur, şirin kızınız kelebekleri kovalamaya başlar ![]() Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, güle güle güzel günler yaşayın güzel evinizde, ve mutluluk fotoğraflarınızı bizlerle paylaşmaya devam edin. Sevgiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok sağolun.kibarlık olsun diye söylemiyorum, küçük bir sözcük bile iyi geliyor insana. Gerçi özeleştiri yapmak gerekirse, ben forumda merak ettiğim, ilgimi çeken sayfaları takip ediyorum, gördüklerimi kafamda arşivliyorum ; fakat yorum bırakamıyorum..mazeret değil, hakkaten zaman bulamıyorum...bu sebeple sayenizde herkese yürekten teşekkürler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Allttan ısıtma sistemi mi düşünüyosunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Alttan ısıtmanın ; halılardaki mikropları yukarıya çıkararak astım hastalığına sebep olduğunu duymuştum..o yüzden hiç düşünmedik bu seçeneği..şimdilik elektrikli kombi tarzı düşünüyoruz..kışın yalnızca sömestr tatilinde gidebiliriz köye.. ayrıca mutfağa kuzine ilerde de salona büyük bir demir döküm şömine tipi tuğlalı soba düşünüyoruz..ama önce evin içindeki işler bitmeli..uzun ve sevimli bir serüvenin içinde sessizce yol alıyoruz Pritt ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-01-2014
|
Ev bu haliyle dahi çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Fotoğraflarınızın çoğuna bayıldım sayın laparaki.. Kolay gele.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-11-2013
|
Sevdiklerinizle birlikte ağız tadıyla oturmanızı dilerim. çok güzel görüntüler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-12-2013
|
Yazılanların bir kısmını, resimlerin tamamına baktım. Arkadaş eşiyle birlilkte gerçekten zoru başarmış. Kendilerini tebrik ediyorum. Şunu anladım; demek ki, başarmak için önce istemek gerekiyormuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2013
|
Büyük bir merakla yeni fotoları bekliyorum...Bana da cesaret vermiş oldunuz.Bir de 3 aşağı 5 yukarı oluşan rakam nedir acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Epey uzun bir aradan sonra merhaba diyorum.Ara ara Memlekete gittiğimde çektiğim fotoğrafları izmir'e döndüğümde yüklemeye çalıştım.Fakat cep telefonuyla çektiğim için ; çözünürlüğü çok yüksek geldi; bir türlü başaramadım yüklemeyi..Sömestr tatiline giderken son anda bir arkadaşımdan çıkma mutfak buldum; fakat rengi yeşil ve gri idi ama ben kafay koydum beyaza boyarım **** kapaklarını değiştiririz diye düşündüm.mutfağı ve depomuzda köy evine gidecek birkaç parça eşyayıda yükleyip; köye gittik...Amacımız tatilde mutfak ve banyoyu yaptırabilmekti...ama tabi biz ayağımızı uzatıp ; tatil yapabilirmiyiz; mümkün mü ???sonra neler oldu neler...umarım fotoğrafları yükleyebilirim .. ( ne kadar özlemişim Ağaçlar'a içimi dökmeyi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
İşte evimizin giriş kapısı..dış kapımız kar ve yağmurla direk muhatap olacağından kesinlikle çelik kapı **** ağaç önermediler..Ancak demir kapı olur denince ; demirciye gidip ; beş dakikada bu modeli çizdim..çerçeveleri koyu kahve olsun dediysemde ; siyah yapmışlar ..ama olsun ben beğendim; nasılsa ben onu boyarım ilerde..fotoyu yan çekmek zorunda kaldım; kafanızı yan döndürüp bakın gari ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Burası keyifle camdan bakıp kahve içmeyi planladığım bölüm..buraya ve yandaki duvara uzun ve geniş bir sedir olacak..marangoza sipariş verdik..marangoz işlerine ve parasal konulara ayrıca gelicez canlarım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
verandadan manzara ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bence halen inşaat aşamasında ve bunu yapabilirsiniz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Gerçekten hepsi güzel olmuş. Kimbilir ne kadar keyiflidir? ![]() Ahh, Ah! bir emekli olayım, biliyorum napacağımı? ![]() Düzenleyen Atum : 14-02-2014 saat 12:54 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
:-( |
|
![]() |