Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi syuksek
Sevgili laparaki,
Sayfanızı yeni keşfettim, hayırlı olsun. Cesaretinizi de kutluyorum. Ev inşaatı benim de hayalim ama gözümde son derece büyüyor. Olumsuz usta tecrübeleri ve eşimin de bu işlere uzak olmasından belki.
Ev maceranıza keyifle hızlı bir göz gezdirdim. Tüm mesajları okuma fırsatım olmadı, belki siz yazdınız ben kaçırdım. Annem babam da Balıkesir merkezden. Bu sebeple merak ettim, burası Balıkesir'in hangi köyü acaba ?
Sevgiler ve kolay gelsin...
|
Balıkesir'in Balya ilesinde bu köy..eşimin köyü..Sizin gibi düşünüp kaygılanacak zamanım olmadı benim..geniş zamanlar bırakmadım kendime..pat diye attık kendimizi inşaata..yoksa ayrıntıları önceden düşünseydik ; sanırım başlamak bile zor olurdu.. Bir yaz tatilinde kabasını attık evimizin, kışın öylece kaldı..şimdide çereveleri yapılıyor..Eğer biz şu şartlarda yapabiliyorsak inanın herkes yapabilir..nedenmi böyle söylüyorum ; çünkü emekli falan değiliz hala çalışıyoruz ; çocuklarımız küçük..yani aslında hiç vakit yok ; hatta maddi imkanımız da yoktu..ama yavaş yavaş içimize sindire sindire sanırım bitireceğiz...sizlerde başlayın biryerlerden..Ağaçlar net sakinleri birbirimize ziyarete gideriz