![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sayın mustafademir24, Ev için yaptığım her harcamayı kaydetmeye çalıştım. Koca bir dosya oldu belgeler, ancak bunları oturupta tasnif etmem ve hesabı çıkarmam lazım. Bu da bayağı bir iş. Ev inşaatına odaklanmam sona erdi. Üç hafta oldu köye de gidemedim. İnşaat yapıyorum bana kimse dokunmasın, dediğim günlerin acısı çıkıyor şu anda, salladığım tüm diğer görevler devreye girdi ( Bir koca 9 merkebe bedel ata sözümüzün hakkını verme durumundayım.) Bu arada evin oturma raporu işini devreye soktum o da ayrı bir meşgale. Yani uzun sözün kısası size yakın bir zamanda ben şu kadar harcadım bu inşaata demem mümkün değil, üstelik daha yapılacak işler var. Ama söz yaz sonunda net rakam sunacağım size. Şimdilik şunu yazabilirim 750 veya 800 TL/ m2 maliyetin gerçekçi olacağını tahmin ediyorum, bu bedele arsa dışında her türlü harcama dahil ( genel gider payı da) denebilir. Bu arada yukarıda güzel dilekler yazan arkadaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. O sıkıntılı günlerde yazılan güzel destek mesajları hep aklımda. Örneğin, duvarlar yükseliyor biz buradan keyfle izliyoruz diye gelen bir mesajın verdiği motivasyonu tahmin edemezsiniz. Varolun... |
![]() |
![]() ![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|