![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın mustafademir24, Fotoğraf arşivim evin fotoğrafları ile dolu, ancak kendimce makul bir sebebim var buraya şimdilik aktaramamaktayım. Biraz daha müsaade, temelden itibaren tüm safhaları bu sahifeye ekleyeceğim. Evin inşaatına 2009/aralık son haftası başlandı. Sekiz ay geçti, daha ne kadar sürecek bilememekteyim. Bazen moral düşmesi yaşasamda hemen toparlanıyorum. Şükür ki ustam köyden ve aksatmadan çalışıyor, anlaşabiliyorum arada zorlanarak da olsa diyorum. Birde dışarıdan usta götürmek zorunda kalsaydım ne olurdu acaba deyince morali topluyorum. Şurası gerçekki, hayal ettiğim taştan ev oluyor. Dün üst teras duvarının sıvalarına devam etmişler. Usta biraz hızlan ne olur dedim telefonda, ben senden kaba köy sıvası istiyorum ama sen ince sıva kalın sıva diye şehir sıvasıla uğraşıp beni üzme dedim.( Köy kaba sıvasının aranan olduğunu anlatamıyorum, olmaz yakışmaz eve diyor). Neyseki akşama aradığımda üç taraf bitti yarın tamamlarız öğlene dedi. Sonra derzleri yapacaklar yukarıdan aşağıya. Hoşçakalın. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|