![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2008
|
Tatilde edinilen bir dost ziyaretinin ardından
Öncelikle kömür limanı fotoğrafları için çok teşekkür ederim. Kız arkadaşımla tatilimizin son 2 gününü geçirdiğim Derya abinin (alideryacengel) huzur dolu mekanı hakkında aklımda yer edinenleri kısaca aktarmak istiyorum. Bu köy ve civardaki ayazma bölgesinden, zihnimde unutulmaz fotoğraflarla ayrıldım. Fotoğraflarda çektik tabi, mümkün olduğunda aktarırım. Ben şehirde doğup büyüdüm, sonradan gün geçtikçe doğaya olan hayranlığımın artmasıyla köy yaşamlarına özenir oldum. Bu ziyaretimden çok şey öğrendim. Köy halkının birbirleriyle sırt sırta vererek orayı daha mutlu ve huzurlu biryer haline getirmeyi başarmış olmaları nedense beni şaşırttı. Daha önce kırsal alanlarda birçok kez bulunmuş olmama rağmen bu köyde yiyip içtiklerimiz en lezzetlileriydi. Derya abinin eski yorumlarından oranın yumurtasının lezzetini anlattığını hatırlıyorum. Deneyimledikten sonra bu yumurtanın lezzetinin tarif edilemez olduğuna kanaat getirdim ![]() Derya abinin çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Komşularıyla, eşinin desteğiyle, kahve içerken karşısında duran manzarasıyla, mühendisiyle ![]() Tüm güzelliğiniz ve herşey için teşekkürler. Tekrar görüşebilmek ümidiyle, Sevgiler, Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|