![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-04-2010
|
iyi usta şart; gerçi iyi usta her zaman şart Tam atasözü olmaya aday. Cok dogru sayin Taslibahce |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn.taşlıbahçe Benim için düşünce ve yazdıklarınız değerli bilgilere teşeküredrim . Önemli noktalar,ve izleyeceğim yol daha bir netlik kazandı. Bazı duvarlar yıkılacak bazıları kalacak ben bu görüşteyim. Eski ıle yeni birleşecek ve sade bır yapı elde etmeye çalışacağım. Yapı kavaklıköyünde bulunuyor.duvar iyi Eklenti 478873 Selamlar Düzenleyen zorr : 27-03-2014 saat 11:10 Neden: Yazı |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Zorr, rica ederim; faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Eski köy evlerini, bilhassa yörenizde olanları bol bol incelemenizi; bulabilirseniz (artık işi gücü bırakmış bile olsalar) eski ustalardan görüş almanızı tavsiye ederim. Anladığım kadarıyla bölgede ufak taşlarla duvarlar örülüyor ama hiç olmazsa köşelerdeki(en önemlisi onlar), sonra da kapılarda ve pencerelerdeki taşları düzgünce ve daha irice seçin; kirişlere de dikkat edin derim. Kolay gelsin, hayırlı olsun... Bu arada yukarıda verdiğiniz link açılmıyor(?) |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|