agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Buralardan Çekip Gitmek (Ev yapımları)
(https)

Beğeni Düzeni411Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-03-2010, 20:34   #211
Ağaç Dostu

alideryacengel's Avatar

Giriş Tarihi: 01-08-2009
Galeri: 7
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevil Mesajı Göster
Sayın alideryacengel,

Nice mutlu sağlıklı seneler dileriz, size bir meyve fidanı hediye etmek istiyoruz. Sitemizde satışı olan arkadaşlarımızdan tercih ettiğiniz fidanı bildirir misiniz? Gelecek güzel günlere bizden bir katkı olsun diliyoruz umarız geri çevirmezsiniz.
sayın sevil.sizin adınıza ben bahçeme bir fidan dikeceğim.söz veriyorum.
sakın herhangi bir zahmete girmeyin.bize moral desteği veren tüm doslarımıza her defasında teşekkür ederek belki canınızı sıkıyoruz ama inanın öyle keyfimiz yerinde ki anlatamam.dün birinci yılımızı doldurduk.bu gün suyumuz bağlandı.yarın siteden bir emekli aile ziyaretimize gelecek.sitede bir sürü kişi bizi destekliyor.tüm bunlar bizim için çok önemli.
belki daha öncede yazmıştım anımsamıyorum.ben bu evi ilerde taşınmak için aldığımda çevremdeki tüm tanıdıklarım bana yapmaya kalkıştığım şeyin çok aptalca ve yapılamaz olduğunu söylüyordu.ama biz burada yaşayabileceğimize inanıyorduk.geldik.bir süre sonra bizim gibi düşünenlerin birarada bulunduğu bu siteyi keşfettik.desteklendik.umutlarımız ve gücümüz misli misli arttı.inanın siz bana bir orman verseniz fidan teklifiniz kadar beni mutlu etmezdi.bizim için çok önemli olan şey bizim gibi düşünenlerin var olduklarını bilmek ve onlardan moral desteği almak.sanırım bizleri anlıyorsunuz.tekrar teşekkür ederiz.
her şey gönlünüzce olsun.

alideryacengel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-03-2010, 21:39   #212
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-04-2009
Galeri: 1
Eşinize ve size nice mutlu yıl dönümleri olmasını dilerim, su çok önemli idi hayırlı olsun.

Nuri Murvet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-03-2010, 22:02   #213
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
Sular kadar güzel yaşayın. Mutlu ve sağlıklı nice yıllar geçirsiniz eşinizle inşallah.

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-03-2010, 22:27   #214
Ağaç Dostu

aygün's Avatar

Giriş Tarihi: 23-10-2009
alideryacengel bey,
Yazdıklarınızı okurken içinde bulunduğunuz ruh halini sezinlememek mümkün değil. Çünkü öyle içten, abartısız ve samimi yazmışsınız ki; umut, cesaret ve kararlılık satır aralarından fışkırıyor adeta. Bu, kendine gelmenin, özüne dönmenin; doğaya, gerçek yaşama kavuşmanın engin hazzından başka ne olabilir? İnanın ağlama isteği uyandı içimde. Evet, siz bir çoğumuzun hayalini kurduğu bir şeyi başarmışsınız. Ama en önemlisi yanınızda iyisiyle kötüsüyle yaşamın her anını paylaşabilecek kocaman yürekli bir kadın var ve ben hem sizi hem de eşinizi saygıyla selamlıyorum ve yürekten kutluyorum.
Bir şey daha; lütfen yazmayı düşünün. Çünkü bu, istemenin, cesaretin ve kararlılığın başarıya götürdüğünün gerçek öyküsüdür. Mutluluklar sizinle olsun. Sevgiler......

mrduran beğendi.

Düzenleyen aygün : 15-03-2010 saat 22:31 Neden: eksik sözcük
aygün Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-03-2010, 22:46   #215
Ağaç Dostu

aygün's Avatar

Yazıların devamını okumaya devam ederken 14 martın 1. yıl dönümünüz olduğunu öğrendim. Size ve saygıdeğer eşinize mutluluklarla dolu nice yıllar dilerim. Suyunuzun bağlandığına da çok sevindim, gözünüz aydın.

Düzenleyen aygün : 15-03-2010 saat 22:46 Neden: yazım kuralları
Eski 16-03-2010, 21:18   #216
Ağaç Dostu

sevil's Avatar

Giriş Tarihi: 10-08-2006
Galeri: 34
Sayın Alideryacengel,
İnanın sizi tüm duygularınızı çok iyi anlıyorum, çünkü bizde üç yıldır benzer durumda yaşıyoruz, bulunduğumuz yer ve imkanlarımız itibarıyla şartlarımız sizin kadar zor olmasa da bizde tarlamızı bahçeye çevirme çabasındayız. Sizin yazdıklarınızı okudukça içimdeki sıcaklığı ve hevesi size bir şekilde aktarmak istedim. Kendi yetiştirdiğin fidanın dalından ilk yenen meyvenin tadı yaşamadan bilinmez, bunu birde ağaçlar netin dostluğu ile perçinleyelim istedim. Bizim için zahmet değil, paylaştığımız duyguların bir sembolü olsun istedik. Bahçe kardeşliği gibi, kabul buyurursanız teklifimiz halen geçerli.
Eşinize selamlar

sevil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-03-2010, 10:17   #217
Ağaç Dostu

Oğuz Karsan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-12-2006
Galeri: 181
Merhaba.

Sn. alideryacengel,

Doğa ile içiçe yaşantınızda, yazdıklarınızı ilgi beğeni ve biraz da kıskançlıkla okuyorum. Bence forumdaki birçok arkadaşımızın yapmak isteyip de bu güne kadar gerçekleştirmeyi başaramadığımız hayallerimizin Bayramiçteki misyonerisiniz.

Belki bir dini inancı yaymıyorsunuz, ama daha önemlisini yapıyor ve hayallerimizin denemesini yaparak bize önderlik ediyorsunuz. Yıldönümünüzde Eşinizi ve Sizi saygıyla selamlıyorum.

Gönüllerimiz sizinle.

Oğuz Karsan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-03-2010, 17:43   #218
Ağaç Dostu

RİKO's Avatar

Giriş Tarihi: 24-06-2009
sevgili ali bey,
yıldönümünüzü içtenlikle kutlar,nice güzel yıldönümleri dilerim...
ayrıca suyunuzun bağlanmasına gerçekten çok sevindim,gözünüz aydın!ama o keyifli çeşme başı çamaşır yıkama şölenini de unutamıyorum doğrusu
sevgiler,saygılar...

RİKO Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-03-2010, 13:20   #219
Ağaç Dostu

sibel774's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2010
Galeri: 1
merhaba.
sizi en iyi anlayanlardan biride benimdir. bende ist.'da doğdum 28 yaşıma kadarda ist'da yaşadım. 4 yıl önce artık istanbul'un stresine dayanamıyacağımı anlayarak düzce'ye yerleştim. burada okadar mutluyumki istanbul'a yılda 5 seferden fazla gitmiyorumdur üstelik 2,5 saatlik mesafede olmasına rağmen. siz oraya yerleştiğinizde çok büyük zahmetler çekmişsiniz ben daha şanslı idim sizin kadar zorlukla karşılaşmadım. şuna inanıyorumki nekadar zorluklarla karşılaşsanızda sabahları kalktığınızda mutlulukla uyanıyorsunuzdur. mutluluğunuzun daim olması dileğiyle

sibel774 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-03-2010, 21:08   #220
Ağaç Dostu

alideryacengel's Avatar

sevgili dostlarımız.
arada geçen sürede ; sağolsunlar , agaclar.net sitesinden bir aile ziyaretimize geldiler.bir gece kalıp döndüler.
evimin önündeki bahçenin yıkılmış eski çitinin yerine yenisini yaptım.
bahçeme bağlattığım sudan uzunca bir bağlantı hortumu kullanarak hanımın çamaşır makinesini çalıştırdım.
evimin önde yağmur suları ile aşınmış ve epey bir meyil almış olan(duvarın köşesinin altının dahi oyulduğu köşeye) bir masa ve sandalyeleri koyacak kadar beton dökerek düz bir yer yaptım.
bu gece sabaha karşı 02.00 de kedimiz mühendiz iki yavru doğurdu.sabaha 08.00 da üçüncü yavrusunu da doğurdu.ancak devamlı ıkınmaya devam ediyordu.tüm kedisi olan , bu konuda bilgisi olduğunu düşündüğüm arkadaşlarımı aradım.hepsi kedimizin ilk doğumu olduğu için iki bilemedin üç yavru yapar dediler.ancak kedimiz sürekli sancı çekiyor ve ıkınıyordu.akşamüstü 17.30 da yaklaşık bir saat süren bir masajdan sonra dördüncü yavru ölü doğdu.ondan 10 dakika sonra da beşinci yavru canlı doğdu.şimdi kedimiz ve dört yavrusu soba başında büyükçe bir leğenin içinde dinleniyorlar.
hanımla bizde 18 saatlik bir doğum maratonundan sonra rahatlayabildik.
şimdilik sizlere bu köydeki yaşantımdan verebileceğim haberler bunlar.
her şey sizin istediğinizden daha iyi olsun.

Eklenen Resimler

mrduran ve Toprak_1 beğendi.
Eski 28-03-2010, 20:11   #221
Ağaç Dostu

aygün's Avatar

Kedilere yaklaşamasam da fotğrafta çok şirin görünüyorlar. Kedinize ve sizlere geçmiş olsun. Eşiniz rahatlamış olmalı, elle yıkama da bir yere kadar, ellerinize sağlık. Masanın yeri de çok tatlı. Ağacın dalları gölge yapacak gibi yazın. Orada demli bir çayın keyfine doyum olmayacak. Sizlere cennetinizde mutluluklar diliyorum.

Düzenleyen aygün : 28-03-2010 saat 20:12 Neden: nokt. işrt.
Eski 28-03-2010, 22:04   #222
Ağaç Dostu

Oğuz Karsan's Avatar

Merhaba.

Yavrular hayırlı olsun. Kaybettiğiniz yavru için de başşağlığı dilerim.

Selam ve saygılar

Eski 29-03-2010, 16:46   #223
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 25-10-2007
Galeri: 3
Mühendizi ve sizleri kutluyorum.. Sezgisel olarak en doğruyu bulmuşsunuz. Yakında veteriner olmayınca iş başa düşüyor. Ölü bebek yolu tıkamış olmalı; masaj tek çareydi ve siz yaptınız! Zor doğuran ,ki kedilerde nadirmiş bir dişinin sahibi olarak sizi çok iyi anlıyorum. Uykusuz ve heyecanlı gecelerden kısırlaştırıp kurtulduk. Geçmiş olsun, sevgiyle..

Yeşim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-04-2010, 08:19   #224
Ağaçsever

İncifem's Avatar

Giriş Tarihi: 28-01-2009
Sizin ve eşinizin geçmiş yıl dönümünüzü kutlarım. Mühendize de annelik çok yakışmış güle güle büyütsün miniklerini.

Sağlıcakla kalın.

İncifem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-04-2010, 08:58   #225
Ağaç Dostu

alideryacengel's Avatar

Dikkatli olun.....

bahçedeki otları orakla kesmeye çalışıyordum.dün , kestiğim otları taşırken , sağ kolumun dış kısmına omuzuma yakın bir yere bir kene tutunmuş.daha öncede keneler tutunuyordu ama keneyi arka kısmından hafifçe yukarı kaldırdığımda bırakıyorlardı.bu seferki bırakmadı.kafasını derimin altına sokmuş.hastahaneye gittim.doktor keneyi çıkartıp bir kavanoza koydu.bir de kene ısırması raporu yazdılar.kenenin ısırdığı yere tentürdiyot sürdüler.uygulayabilecekleri başkaca bir tedavi ya da ilacı yokmuş.ateşin yükselirse hastahaneye gel dediler.
bu ilkbaharda otlarda çok fazla kene var.elinizden geldiğince dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

mrduran beğendi.

Düzenleyen alideryacengel : 26-04-2010 saat 11:07 Neden: imla hatası
Eski 26-04-2010, 09:02   #226
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-09-2007
Galeri: 3
Geçmiş olsun Ali bey.
Gömlek kısa kollumuydu ?

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-04-2010, 11:14   #227
Ağaç Dostu

alideryacengel's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hosseda Mesajı Göster
Geçmiş olsun Ali bey.
Gömlek kısa kollumuydu ?
gömleğimin kolu dirseğime kadar geliyordu.ama kenenin tutunduğu yer kolumun omuzuma yakın tarafında kalan bir yerindeydi.
aman otların arasına girmeden önlem alın ve otlara girdikten sonra üstünüzü kontrol edin.

Eklenen Resimler

mrduran beğendi.
Eski 26-04-2010, 13:25   #228
Ağaç Dostu

almira's Avatar

Giriş Tarihi: 24-02-2009
Galeri: 4
Geçmiş olsun Ali Bey.

almira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-04-2010, 20:32   #229
Ağaç Dostu

Bahar's Avatar

Giriş Tarihi: 30-05-2009
Çok geçmiş olsun ali bey
aman dikkatli olun. Keneler büyük tehlike,ayrıca yaşadığınız yer harika
eşinizle oralarda mutluluklar dilerim

Bahar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-04-2010, 20:34   #230
Ağaç Dostu

Oğuz Karsan's Avatar

Merhaba.

Sn. alideryacengel, Geçmiş olsun.

Bayramiç'e gelmeme ve 3 gün Pervizler(Korucak) köyünde kalmama rağmen size malesef uğrayamadım. İnşallah bir dahaki sefere ziyaretinize geleceğim.

Köyde bulunan hayvanların aşıları ve kene işi önemli. Tarım İlçe Müdürlüğünden yardım talep edin. Zaten birçok aşı bedelsiz veya çok cüzi bedelle yapılıyor. Tekrar geçmiş olsun.

Saygılar

Eski 27-04-2010, 11:24   #231
Ağaç Dostu

RİKO's Avatar

çok çok geçmiş olsun ali bey,aman takibi bırakmayın,sevgiler...

Eski 27-04-2010, 18:32   #232
Ağaç Dostu

alideryacengel's Avatar

sayın riko , sayın bahar ve sayın almira.geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim.ancak şimdilik bir hafta içinde yüksek ateş , aşırı üşüme , ishal ve vücutta morarmalar gibi belirtileri beklemekten başka yapılabilecek hiç bir şey ya da alınabilecek bir tıbbi önlem yok.
sayın oğuz karsan.telefonumu ve yol tarifini özel mesajla göndermiştim.birdaha yolunuz düştüğünde bir acı kahvemi içmeye beklerim.
bahçeyi ilaçtırsam kenelerin doğal düşmanları olan karıncalar ve kuşların da etkileneceğini düşündüğüm için henüz ilaçlama yapmadım.yapmayı da düşünmüyorum.
seneye bahara misinalı bir ot biçme makinası almak istiyorum.o zaman otları fazla yaklaşmadan kesebilirim.

mrduran beğendi.
Eski 27-04-2010, 18:48   #233
Ağaç Dostu

aygün's Avatar

Büyük geçmiş olsun Ali bey. Aman dikkatli olun. Allah huzurunuzu bozmasın. Güzel haberlerinizi fotoğraflarınızı bekleriz. Sağlıcakla kalın.

Eski 27-04-2010, 19:14   #234
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-04-2006
Galeri: 25
Geçmiş olsun.

Tavuk yok sanırım, tavukların olduğu yerde keneler görülmüyor olsa bile tavuklara tutunuyor.

denizakvaryumu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-04-2010, 15:10   #235
Ağaçsever

İncifem's Avatar

Giriş Tarihi: 28-01-2009
Geçmiş olsun Ali bey,

evinizin etrafında kümes hayvanlarının olmasını tavsiye ederim. Keneyi akrebi ve birçok böcek türünü evden ve çevreden uzaklaştıracaklardır.

İncifem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-05-2010, 19:54   #236
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 05-05-2009
Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi, sizin yazmaya ara verdiğinizden buyana siteye çok az girdim.İçimden gelmiyor.Bu arada yıldönümüzü kaçırmışımBen de şimdi kutlarım olmaz mı?1yıl,1ay,19 gününüz kutlu olsunSağlıkla,huzurla,yalın hayatı yaşamaya devam etmeniz dileğiyle...Lütfen ama lütfen kitap yazın.Günlük notlarınız mı olur,kurgu katılmış roman mı olur,fotoğraflı bir günlük mü olur...Güzel anlatımınızla tarihe not düşün lütfen

mmavi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-05-2010, 17:20   #237
Ağaç Dostu

RİKO's Avatar

Ali derya bey nerelerdesiniz özledik sizi

Eski 18-05-2010, 20:24   #238
Temiz Besin

Nergis's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2009
Galeri: 15
Aliderya bey büyük geçmiş olsun, iyi haberlerinizi bekliyoruz...

Nergis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-05-2010, 22:32   #239
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 10-05-2010
Ali abi Merhaba! Saatlerdir, en başından itibaren maceranızı okuyup bitirdim. Abi demek isterim ben de izninizle. İstanbul' dan kaçıp( aslında kaçmak da çok doğru bir tanım değil, bir tercih sonuçta) gitmeyi, olabildiğince doğal bir yaşamı arzulayan birisi olarak bir kaç yıldır bunun hayalini ve son zamanlarda da ayrıntılarıyla planını kuruyorum. Bu siteyi keşfetmem bu açıdan da büyük bir şans oldu. 20 gündür aralıksız okuyorum ama sizin maceranızın başlığını yeni keşfettim( malum çok başlık var hatmedilecek).

Öncelikle, yaşadığınız yeri gerçekten çok sevdim. Hayalimdeki yere yakın bir coğrafi bölge. Manzarası, engebeli yapının güzelliği, sapa bir köy olması, göl manzarası, orman varlığı, zemin uygun olmasa da çaba harcanarak güzel bir bahçeye dönüştürülebilme potansiyeli vs.
En önemli yanlarından biri de; bahsettiğinize göre, bulunduğunuz yöre halkının, şehirlileşmemiş, yardımsever, kendi halinde yapısı. Çok ucuza ve verimli, manzaralı bir arazi bulabiliriz belki ama aynı zamanda birlikte yaşanabilir bir toplumla karşılaşmadıkça, hayalini kurduğumuz hayat cehenneme de dönebilir. Böyle kötü deneyimler yaşamış üyelerin aktarımları da insanı korkutabiliyor. Yaşayacağım yöredeki insanlardan tek beklentim benim mahremime fazla karışılmaması, saygı duyulması. Şehirde yaşadığımız apartmanlarda veya akrabalık-iş ilişkilerinde de ciddi şekilde mahremimize tecavüz ediliyor, mahalle baskısı denilen şeyle kuşatılıyoruz aslında. Bu nedenle çok da endişe etmemek gerekiyor sanırım.

Belki mecburiyetle çıktığınız yolun mutlulukla sonuçlanması inanın bizim için de çok sevindirici. Eminim eşiniz ve siz birçok kişiye büyük ilham kaynağı oldunuz. Ben de sizin gibi düşünüyorum: gereksiz konfor beklentisinden kurtulursak hiç de yapılamayacak birşey değil. Aslında konfor diye bellediğimiz şeyler, gereksiz şehirli alışkanlıklarından başka birşey değil. Oradaki yaşamın verdiği mutluluktan, huzurdan, sağlıktan, özgürlükten daha büyük bir konfor olabilir mi acaba?

Bugün benim doğumgünümdü ve sizin maceranızı okuyarak geçirdim bu günü. Bana en büyük hediye de; sağladığınız bu motivasyon oldu. Size ve eşinize tekrar teşekkür etmek istiyorum. Umarım her dem mutlu bir yaşam sürdürürsünüz. Mühendizi de öpün benim yerime lütfen

Kedi Tırnağı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-05-2010, 17:08   #240
Ağaç Dostu

alideryacengel's Avatar

değerli dostlarımız.size dostlarımız dediğim için umarım bizi anlayışla karşılarsınız.siz bizim burada yaşadıklarımızı ana hatlarıyla ya da özet olarak biliyorsunuz.okuduklarınızdan sonra eğer hala yazdıklarımı okumaya devam ediyorsanız , zaten sizler de bizi dostlarınız kabul etmişsiniz demektir.

sizlere yazamadığım sürede ; kene tarafından ısırılmamdan sonra tehlikeli hastalık olan KKKA ne yakalanıp yakalanmadığımı anlamak için geçen hastalığın kuluçka dönemi olan 3 - 13 gün süreyi sorunsuz atlattım.
arkadaşlar kenelerin azalması için tavuk beslememi tavsiye etmişlerdi.bende önce tavuklar için bir kümes yapmaya karar verdim.duvarlarını örmek için çimento ve üstünü örtmek için tahta aldım.kümesi yapmak için çok ta uygun (tavukları gelinciklerin yememesi için eve yakın ve göz önünde ama oluşabilecek kokudan rahatsız olamamak için de yeterince uzakta) bir yer buldum.ancak tam kümesi yapacağım yerde yerde duran bir küpün içine bir çift kuş yuva yaptı.küpün ağzından girip içerisine otları taşımaya başladılar.bende onları rahatsız etmemek için kümesi yapamadım.sanırım yavrularını ya uçurdular ya da bir kaç güne kadar uçuracaklar.o zaman kümesi yapıp tavuk alacağım.
istanbuldan gelen arkadaşlarım oldu.onlarla gündüz çevre gezileri , geceleri de bahçe sohpetleri yaptık.çileklerim(yıllardır unuttuğum gerçek kokusu ve tadıyla) yetişti ve yenildi , sarımsaklarım tane yaptı ve yenildi , baklarımız yetişti ve yenildi.şimdi dutlarımız olgunlaştı.onları yemekle meşgulüz.bademlerimizde olgunlaşıyor ama sincaplardan bize kalırsa onları toplayıp yeriz.kışılk odunumuzu da alıp evimizin önüne getirdik.bir ara motorlu testere ile kütükleri ufalttırıp , balta ile sobalık ölçülerde parçalayarak kuru bir yere istif edeceğim.bahçemdeki ve çevredeki otlar ve ekinler hep kurudu.civardaki tüm köylere yangın tehlikesi için uyarı yapıldı.köyümüze su sağlayan kuyu bir ay kadar önce gene kurudu ve şebeke suyumuz kesildi.tekrar bidonlarla su taşımaya başladık.sağlığımız yerinde.sadece hanım ayağını bir yere ters bir şekilde çarptı ve ayak tırnağı zarar gördü.bir kaç gündür bu nedenle hanımın talimatıyla onun işlerinini de ben yapıyorum.anlıyacağınız hanım hanımcık bir adam oldum mecburen.
sizlere mühendizin yavrularıyla birlikte uyurken ve çileklerimizin resimlerini yüklüyorum.
her şey sizin dilediğinizden daha güzel olsun.

Eklenen Resimler

Düzenleyen alideryacengel : 30-05-2010 saat 18:42

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025