Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevil
Sayın alideryacengel,
Nice mutlu sağlıklı seneler dileriz, size bir meyve fidanı hediye etmek istiyoruz. Sitemizde satışı olan arkadaşlarımızdan tercih ettiğiniz fidanı bildirir misiniz? Gelecek güzel günlere bizden bir katkı olsun diliyoruz umarız geri çevirmezsiniz.
|
sayın sevil.sizin adınıza ben bahçeme bir fidan dikeceğim.söz veriyorum.
sakın herhangi bir zahmete girmeyin.bize moral desteği veren tüm doslarımıza her defasında teşekkür ederek belki canınızı sıkıyoruz ama inanın öyle keyfimiz yerinde ki anlatamam.dün birinci yılımızı doldurduk.bu gün suyumuz bağlandı.yarın siteden bir emekli aile ziyaretimize gelecek.sitede bir sürü kişi bizi destekliyor.tüm bunlar bizim için çok önemli.
belki daha öncede yazmıştım anımsamıyorum.ben bu evi ilerde taşınmak için aldığımda çevremdeki tüm tanıdıklarım bana yapmaya kalkıştığım şeyin çok aptalca ve yapılamaz olduğunu söylüyordu.ama biz burada yaşayabileceğimize inanıyorduk.geldik.bir süre sonra bizim gibi düşünenlerin birarada bulunduğu bu siteyi keşfettik.desteklendik.umutlarımız ve gücümüz misli misli arttı.inanın siz bana bir orman verseniz fidan teklifiniz kadar beni mutlu etmezdi.bizim için çok önemli olan şey bizim gibi düşünenlerin var olduklarını bilmek ve onlardan moral desteği almak.sanırım bizleri anlıyorsunuz.tekrar teşekkür ederiz.
her şey gönlünüzce olsun.