![]() |
Alıntı:
Gazanya - Hüsnü Yusuf Acem halısı Renkli olanları cam güzeli diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim |
2 Eklenti(ler)
Annem bi dal kırıp getirmiş. Suya koydum kök saldı ama ne çiçeği olduğunu bilmiyorum.
|
Sukulent ailesinden gibi...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Lablab'a benziyor gibi... |
Sn herbarium ,
tesekkurler , Cornus kouza ,,Miss Satomi'' , buldum , adina ve yapraklarina bakilirsa bizim kizilcikla akraba ... |
Teşekkürler sayın Ferda...
|
camellia
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
MErhaba Arkadaşlar,
Ben de bir çiçek soracağım size. Arkadaşımın annesi göndermiş, ismini bilmiyorlar. Benim de tanıdğım, bildiğim bir çiçek değil. Mor açıyormuş. Belki bilen vardır aranızda. |
4 Eklenti(ler)
arkadaşlar bu çiçeğin ismini bilen varmı? ben daha önce hiç görmedim. minik havuca benzer kökü var. suyu çuk seviyor.:confused:
|
bu çiçeklerin isimlerini bilen var mı?
3 Eklenti(ler)
merhaba arkadaşlar,
bu çiçeklerin adı nedir acaba? Bana yardıma gelen abla getirdi üçünüde, ikisini aynı saksıya diktim fazla bir gelişme göstermediler ama sarkıcı olan epey coştu :) teşekkürler... |
Alıntı:
|
sayın dragonfly. bir ve ikinci resimler yanılmıyorsam baldırıkara çiçeği
|
1 Eklenti(ler)
merhaba Özkar,
teşekkür ederim hızlı cevabın için :) Baldırıkara çiçeğini arattım ve ekteki resmi buldum bir çeşit şifalı eğreltiotlarından bir bitkiymiş sanırım ama benimki biraz daha farklı sanki ;) |
1 Eklenti(ler)
sayın dragonfly. aklımda yuvarlak hatlı olarak kalmış. gerçekten sizin çiçeğiniz farklı.aklımdaki baldırıkara çiçeği böyleydi. bu çiçekten bende yok. arama motorundan baktım bende hafızamı yenilemiş oldum.bir resmini gönderdim. yuvarlak hatlı oluşu diğer fujerden ayırıyor. teşekkürler:D
|
Alıntı:
İyi Günler.. |
5 Eklenti(ler)
Bu bitkilerin adı nedir?
|
Sn. k0900, üçüncü fotoğraftaki bitkiye çocukken "dönbaba" derdik. Sivri gözüken tohumlar kuruyunca onları ayırıp, sivri uç yukarıda kalacak şekilde altından tutardık. Bu şekilde tutarken ıslatınca üstteki kısım kıvrıla kıvrıla dönerdi.
Buz çiçeğini bu sene ilk defa yetiştiriyorum, henüz çok küçükler ama ilk fotoğraf buz çiçeğine çok benziyor. |
Sevgili K0900
1.Resim Adaçayı olabilir 3.Resim Kır sardunyası (Geraniaceae) 5.Echeveria türü sanırım. |
Alıntı:
Büyüdüğünde net bir fotoğrafını koyacağım. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Daha önce marketen soğan olarak aldığım bu çiçeğin adını ve bakımının nasıl yapıldığını bilmiyorum.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
|
Sayın akcan67 çiçeğinin adı dahlia(yıldız) çiçeği, muhtemelen şarabi veya koyu kırmızı açacak Benim de vaz geçemediklemden.Sana seneye bolca tohum gönderebilirim.Yetişmesi kolaydır.sevgiyle büyüt..hoşçakal
|
3 Eklenti(ler)
Selam arkadaşlar aşağıya fotoğraflarını eklediğim çiçeğin adını bilmiyorum. Bir de çiçek üzerinde kurumuş tohuma benzer oluşumlar var onlar tohummudur ve bu tohumlardan bu bitki yetiştirilebilirmi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Eklenti 82230 Eklenti 82231 Eklenti 82232 |
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı ne?.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025