![]() |
3 Eklenti(ler)
Merhaba,
Tatilde gördüğüm bu çiçeğin adını bilen var mı? İyi günler dileklerimle... |
Alıntı:
Çiçeğinizin adı zıpçıktı (zephyranthes) 'tir. Ancak sanırım siz çiçeği içeride tutuyorsunuz, bu çiçek bolca güneş ve su sever. :) |
Alıntı:
Latince beloperone. |
Sayın inciçiçeğim resimdekiler latin çiçeği.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
adi ne
2 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz bu bitkiyi yeni aldim ama hakkinda hiç bir şey bilmiyorum
|
Alıntı:
|
319 ve 339. mesajlarımdaki çiçeklerimin isimlerini bilen var mı acaba ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu bitkinin, çiçeğin adı nedir? 2013 (Sormadan önce ilk mesajı okuyun) Duruma bir bakayım dedim :)
Bu bitkinin, çiçeğin adı budur (Cevaplanmış bitkiler) : 53 sayfa Bu çiçeğin adı nedir? (öğrendiklerini yazmayanların bitkileri) : 153 sayfa Ne diyeyim ki? Verdiğiniz cevap için beğendi işaretleyenler mi ararsınız, yeni mesaj yazıp teşekkür edenler mi? Bu sayfalara daha sonra bakan arkadaşların, onca kargaşa arasında gidip adı neymiş diye aramak zorunda kalmamaları için öğrendiğiniz adını fotoğrafın üstüne ekleyin dememiz boşuna... Kendinizin öğrenmesiyle yetinmeyin lütfen. Zaman ayırıp cevap yazanların hatırına işe yarar bir arşiv oluşturmaya katkıda bulunun. Not: Bu tür bir mesajı kaçıncı kez yazıyorum ben de unuttum :) |
Sayın Malina bende 3erli resimler şeklinde 2 ayrı mesaj yazmışım bu çiçeklerin isimleri nedir diye. Ancak 2 mesajdanda sadece birer çiçeği ismi diğer kullanıcılar tarafından cevaplanmasına karşın mesajımı cevaplananlar bölümüne taşımışsınız. O çiçeklerin isimlerini de kurallara uygun bir şekilde adının ne olduğu ve kimin tarafından da cevaplandığını yazmış olduğumu belirtmek isterim ;)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Alıntı:
|
ismini bilmediğim pek çok çiçek var o yüzden ama bu kuralı unutmuşum
|
Ateş Çiçeği olabilir ama emin değilim
|
Alıntı:
Tilki Kuyruğu |
http://s7.postimg.org/jlj427l7f/1030...24869340_n.jpg
Merhaba bu çiçeğin ismini öğrenebilirmiyim şimdiden teşekkürler. :) |
Alıntı:
Lütfen formata uyar mısınız? Aşağıdaki gibi yazmanız yeterli... Celosia argentea "plumosa" Tilki Kuyruğu ozanemre |
Merhaba
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir acaba bilen yardımcı olabilir mi ?
Heeslenip aldım pazardan. |
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/evdeki-...as/2150-20.htm |
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar etli yaprakları olan, gövde yapısı olarak zakkuma benzeyen bu bitkinin sdı nedir ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025