![]() |
Alıntı:
Dieffenbachia Bu bitkinin yaprakları evde yetiştirilen çoğu bitki gibi zehirli ama yalnızca çok miktarda yenilirse. Siz yemeyeceğinize göre zehirlenmezsiniz de. Öyle yaprağından su çıkıp insan katlettiği falan yok :) Rahatlıkla yetiştirebilirsiniz. |
Alıntı:
|
Tesekkürler
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
Alıntı:
|
Sayın coskun8553, orta resimdeki akşam sefası...
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir sevgili arkadaşlar
|
2 Eklenti(ler)
Bu Bitki Canavar Otumu.
|
Evet, canavar otu :)
|
Alıntı:
|
Mücadele için buradan yardım alabilirsiniz, geçmiş olsun...
|
Arkadaşlar inanın bazen bir adet de beğenmedim butonu olsun da kimi üyeler basitçe bir duzenleme ve en önemlisi olmasını dilediğimiz bir hassasiyetle fotoğrafları, uygulamamız gereken formatı bu başlığın birinci mesajını okuyup, anlayarak uygulaması için belki bu "beğenmedim" e basarak "mahalle baskısı" yapan üyelerin tepkisi üzerine sorumluluk içinde gerçekleştirir diye düşünüyorum.
Bu forumdan hepimiz faydalanıyoruz. Bu hassasiyeti göstermek forum ve üyelere saygının gereğidir. |
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeklerin adı nedir.
1.çiçek yaklaşık 30-40 cm boyunda bugün küçük pembe çiçek açtı. 2.çiçek bir papatya türü.Küçük sarı çiçek açıyor.Şu an tomurcukları üzerinde. http://www.agaclar.net/forum/669053-post8.htm Buradaki 2.resimde çiçekli hali. |
|
1 Eklenti(ler)
Arkadşlar bu çiçeği bilen var mı ?çok acil lazım bana ismi.
Şimdiden teşekkrler. |
bu bitkinin adini ogrenebilir miyim?
1 Eklenti(ler)
Merhaba,
Resimdeki cicegimizin adini ogrenebilir miyim? Boylece su anki tuhaf durumuyla ilgili bir seyler yapabiliriz. Zira aldigimizda (herhalde belirli araliklarla budaniyor olsa gerek) derli toplu bir bitkiydi. Dha sonra uzamaya ve hatta pencere tarafina yonelmeye basladi. Bir suredir de topragi hep nemli. Ne yapmamiz gerektigini arastirabilmek icin ilk once ismini ogrenmemiz gerek. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler. |
3 Eklenti(ler)
1 - Zinnia Elegance
2 - 3 - Eklenti 499849 Eklenti 499850 Eklenti 499851 Bu çiçek fidelerinin isimlerini öğrenebilir miyim acaba? Şimdiden teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bol güneş istiyen bir bitki. Işık isteğini karşılayamadığı için ağaç gibi uzamış... |
Öncelikle mesajınız için teşekkür ederim sayın vildan 25 bu çiçek işlerinden anlayan bir arkadaşım 1. resimdeki zinnia elegance 2. resimdeki de portakal olabilir dedi. Araştırmalarım sonucu 1. resimdeki kesin zinnia ama 2.'nin portakal olduğundan emin değilim. Benziyor gibi ama :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitki çok arsızmış, hemencecik büyüyormuş, aşağı doğru da sarkıyormuş. Komşumdan aldım o da ismini bilmiyor, nedir acaba?
|
1 Eklenti(ler)
Bu çan çiçeğinin türü nedir, teşekkürler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Tatilde görüp beğendiğim ve adını bilmediğim çiçeğin adını ararken sizin cevapladığınız bu çiçeği gördüm ve aynısı gibi geldi. Ancak emin olmak için size de sormak istedim. Acaba benim fotoğrafını çekmeye çalıştığım ekteki çiçekte Latin Çiçeği midir? Cevaplarsanız sevinirim, iyi günler dileklerimle... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025