|  | 
| 
 1 Eklenti(ler) Sempervivum' mu   Echeveria mı emin olamadım ... Sempervivum | 
| 
 Sempervivum. Echevieranın yaprakları daha etli ve geniştir. | 
| 
 1 Eklenti(ler) Kalanchoe marmorata Selenn | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 1 Eklenti(ler) Arkadaşlar Orman yolunun kenarında bulduğum ve Sukulent olarak düşündüğüm bu bitkinin adı nedir?. Şimdiden teşekkürler. Eklenti 382076 | 
| 
 1 Eklenti(ler) Arkadaşlar Yine aynı yerde yolun kenarında,otların arasında bulduğum ve Sukulent olarak düşündüğüm bu bitkinin adı nedir?. Şimdiden teşekkürler. Eklenti 382078 | 
| 
 1 Eklenti(ler) | 
| 
 1 Eklenti(ler) Yıkılmakta olan bir evin  taşlarının arasından öylece  aldığım bir  köktü.Sukulent olarak düşündüm acaba yanılıyor muyum? Bu bitki nedir? | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 1 Eklenti(ler) Bu kaktüsün ismini öğrenebilir miyim ? | 
| 
 1 Eklenti(ler) Bu dikenli kaktüsün ismini öğrenebilir miyim ? | 
| 
 1 Eklenti(ler) Altta ki yeşil küçük yapraklı succulent'in ismi nedir ? | 
| 
 1 Eklenti(ler) Bu succulent'in adı nedir ? | 
| 
 http://www.agaclar.net/forum/1131526-post1059.htm Acaba burada sorduğum bitkim sukulent mi kaktüs mü ? Adı nedir ? Teşekkürler... | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Evet çok benziyor .Ben de kalanchoe bracteata 'da karar kılmak üzereydim. Sanırım çiçeklendiğinde emin olabileceğiz. Teşekkür ederim. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Bu bitkilerin adı nedir? 5 Eklenti(ler) şimdiden teşekkür ederim | 
| 
 merhaba, Sevgili emrullah mutlu, en son bitki Peperomia polybotrya olmalı. ilk bitki de Peperomia incana olmalı. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 1 Eklenti(ler) Tradescantia Navicularis loveforlife tesekkurler vakit ayirdiginiz icin | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Sanırım sukulent 1 Eklenti(ler) Bu minik bitkinin botanik adı nedir? Teşekkürler.. Sedum rubrotinctum Nurcanaybay | 
| 
 Sanırım Sedum rubrotinctum . | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 1 Eklenti(ler) Şu sıralar açma hazırlığında olan bu sukulentin adı nedir? Araştırmalarıma göre sedum rupestre ‘Angelina’ olduğunu düşünüyorum. Sizin bu konuda fikriniz nedir? Eklenti 391774 | 
| 
 1 Eklenti(ler) ismi konusunda yardım rica ediyorum; Eklenti 396459 | 
| 
 4 Eklenti(ler) Ormanda bulduğumuz sarı katırtırnağının yanında duran, yosunların üzerinde büyümüş olan bu 2 sukulent çok güzeldi. Eklenti 397508 Pembe olan sukulentin adı nedir ? Eklenti 397509 Eklenti 397510 Daha minik olan yeşil renkli sukulentin adı nedir ? Eklenti 397511 | 
| Forum saati Türkiye saatine göredir. 
GMT +2. Şu an saat: 17:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) | 
	Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025