![]() |
Alıntı:
Saygılar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sukulent olup olmadığını kestiremedim ama bu başlık altında sormayı uygun buldum. Bir markette askılı saksılardan birinden kopmuştu. Saksının formu öyle güzeldi ki. Arapsaçı gibi saksıdan sarkmış, kocaman bir yuvarlak oluşturmuştu. Köklenir de tutar mı bilemiyorum, bir de adını öğrenebilirsen bakımını doğru yapmış olurum. Bilen var mı?
|
1 Eklenti(ler)
Sedum olabilir diye araştırdığımda, Sedum Prealtum ile olan benzerliğini farkettim ama yaprak dokusu biraz farklı gibi geldi. Bir de sizlerden bilen varsa sormak ve teyit etmek istedim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Baktığım türleri arasında rastlayamadım ama gerçekten yaprak yapıları benziyor. |
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar aşağıdaki sukulentlerin ismi nedir? Teşekkürler..
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim Ortadaki resmin dibindeki yavrular bunlar: Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim |
1 Eklenti(ler)
Sedum nussbaumerianum
-Esin- Bu bitkinin sedum nussbaumerianum olduğunu zannediyorum. Doğru mudur? Eklenti 521315 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaslar merhaba,
Resimdeki kaktüsün çeşitini bilen varsa yazabilirmi lütfen. |
Esin Hanım, yanlış yere açtığım soruyu, buraya taşıdığımda cevaplayacağınızı söylemiştiniz. Cevabınızı merak ediyorum...
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025