agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bonsai > Bonsai Yarışmaları
(https)

Beğeni Düzeni151Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 10-04-2013, 19:48   #1
Ağaç Dostu

alibaba's Avatar

Giriş Tarihi: 27-10-2011
Sayın sagol tam olarak hissiyatıma daha net tercüman olmuş.
****** daha fazla katılımdan rahatsız olma gibi bir durum yok. Ben sadece başlayan süreçte temelden değişiklik yapılmasından rahatsızlık duyuyorum. Yani bu aynen ilerde de olabilir algısı oluşuyor. Kervanı bu kez olsun yolda düzmeyelim. Planlayalım tartışalım ve konsensus oluşturalım. Eski maraton kurgusu da size aitti sonuçta .Siz de rahatsız olmuş olabilirsiniz belki diğer yönetimdekilerden böyle farklı fikirler zamanında değil de ,geç gelince. (Her nekadar İfade etmesenizde). Ben rahatsız değilim, motivasyonum gitmiş değil
İş hayatım olarak da yıllardır projelerde çalışıyorum, ne çektiysek az planlamadan çekiyoruz. Hele ki böyle brief değişikliklerine karşı aşırı alerjili ve tepkili olabiliyorum kusuruma bakmayın. Ben sadece bir kullanıcı algısını paylaştım. Sağol'un da aynı algıda olduğunu gördüm. Demekki dikkate alınmalı bir mevzu olabilir. saygılar, sevgiler, selamlar.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sakaki Mesajı Göster
Merhaba sn alibaba9,

Maratona fazla kişinin ve fazla sayıda adayın katılması neden motivasyonunuzu bozsun veya bozuyor ki, tam aksine bu sevinilecek bir durum.

Amacımız az sayıda kişinin az sayıda adayla katılması değil ve ayrıca motivasyon için birinciye büyük para ödülleri de verilmeyecek; buradaki motivasyonumuz bonsai konusunda omuz omuza ilerlemek ve farkındaysanız bu birlikteliğin adını "yarışma" değil de "maraton" koymamızın da bir amacı budur.

Eğer bu ucunda büyük ödüller olan ve tamamı profesyonellerden oluşan bir yarışma olsaydı dediklerinize katılabilirdim

Bu konudaki şikayetinizi burada yapmanız pek doğru değil, çünkü bu başlığın amacı farklı. Ancak yine de doğru işlemeyen şeyler konusundaki şikayet, yorum ve önerilerinizi ilgili başlıkta paylaşırsanız seve seve tartışırız.

alibaba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-04-2013, 20:11   #2
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2004
Galeri: 88
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alibaba9 Mesajı Göster
Sayın sagol tam olarak hissiyatıma daha net tercüman olmuş.
daha fazla katılımdan rahatsız olma gibi bir durum yok. Ben sadece başlayan süreçte temelden değişiklik yapılmasından rahatsızlık duyuyorum. Yani bu aynen ilerde de olabilir algısı oluşuyor. Kervanı bu kez olsun yolda düzmeyelim. Planlayalım tartışalım ve konsensus oluşturalım. Eski maraton kurgusu da size aitti sonuçta .Siz de rahatsız olmuş olabilirsiniz belki diğer yönetimdekilerden böyle farklı fikirler zamanında değil de ,geç gelince. (Her nekadar İfade etmesenizde).
Projelerimiz her zaman önceden uzun uzun görüşülür...

Harun Parlak (daha sonra sizlere yazacaktır) Antalya'da olması nedeniyle gelecekte gerçekleştirebileceğimiz bazı şeyleri farkedince bize iletti. Henüz net değil ama bu marotonla bağlantılı...

Netleşince iletsek, marotana katılan (daha doğrusu önceki kurallar nedeniyle katılamayan) arkadaşlarımız için geç olacaktı. Bu yüzden netleşmeyen projenin gerçekleşme ihtimaline karşı, maratonun süresini ve katılacak bitki sayısını değiştirdik. Bu değişiklik bonsai marotununu olumsuz etkileyecek kurallar değildi.

Özetle, yönetimden fikirler geç geldi, tam oluşturmadan etkinlik başlattınız varsayımlarınız doğru değil. Tabii ki bunları bilmeniz mümkün değildi. Netleşmemiş şeyleri de bizim aktarmamız mümkün değil...

Tek ricamız lütfen bize güvenin, çalakalem çalışmalar yapmıyor, nasıl olsa sonra düzeltiriz diye umursamaz davranmıyoruz

Bu değişiklikler, gündemimizde olmayan bir olanağı değerlendirebilme ihtimali nedeniyle yapılmıştır.

Sakaki ve Adem Keskin beğendi.
malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-02-2016, 19:05   #3
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2004
Galeri: 88
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Projelerimiz her zaman önceden uzun uzun görüşülür...

Harun Parlak (daha sonra sizlere yazacaktır) Antalya'da olması nedeniyle gelecekte gerçekleştirebileceğimiz bazı şeyleri farkedince bize iletti. Henüz net değil ama bu marotonla bağlantılı...

Netleşince iletsek, marotana katılan (daha doğrusu önceki kurallar nedeniyle katılamayan) arkadaşlarımız için geç olacaktı. Bu yüzden netleşmeyen projenin gerçekleşme ihtimaline karşı, maratonun süresini ve katılacak bitki sayısını değiştirdik. Bu değişiklik bonsai marotununu olumsuz etkileyecek kurallar değildi.

Özetle, yönetimden fikirler geç geldi, tam oluşturmadan etkinlik başlattınız varsayımlarınız doğru değil. Tabii ki bunları bilmeniz mümkün değildi. Netleşmemiş şeyleri de bizim aktarmamız mümkün değil...

Tek ricamız lütfen bize güvenin, çalakalem çalışmalar yapmıyor, nasıl olsa sonra düzeltiriz diye umursamaz davranmıyoruz

Bu değişiklikler, gündemimizde olmayan bir olanağı değerlendirebilme ihtimali nedeniyle yapılmıştır.
Demişim

Expo 2016 için düşünüyorduk güya
Takip etmediğim için durum ne bilmiyorum.

En azından bilmediğimi yazayım

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025