View Single Post
Eski 10-04-2013, 18:48   #94
alibaba
Ağaç Dostu

alibaba's Avatar

Giriş Tarihi: 27-10-2011
Sayın sagol tam olarak hissiyatıma daha net tercüman olmuş.
****** daha fazla katılımdan rahatsız olma gibi bir durum yok. Ben sadece başlayan süreçte temelden değişiklik yapılmasından rahatsızlık duyuyorum. Yani bu aynen ilerde de olabilir algısı oluşuyor. Kervanı bu kez olsun yolda düzmeyelim. Planlayalım tartışalım ve konsensus oluşturalım. Eski maraton kurgusu da size aitti sonuçta .Siz de rahatsız olmuş olabilirsiniz belki diğer yönetimdekilerden böyle farklı fikirler zamanında değil de ,geç gelince. (Her nekadar İfade etmesenizde). Ben rahatsız değilim, motivasyonum gitmiş değil
İş hayatım olarak da yıllardır projelerde çalışıyorum, ne çektiysek az planlamadan çekiyoruz. Hele ki böyle brief değişikliklerine karşı aşırı alerjili ve tepkili olabiliyorum kusuruma bakmayın. Ben sadece bir kullanıcı algısını paylaştım. Sağol'un da aynı algıda olduğunu gördüm. Demekki dikkate alınmalı bir mevzu olabilir. saygılar, sevgiler, selamlar.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sakaki Mesajı Göster
Merhaba sn alibaba9,

Maratona fazla kişinin ve fazla sayıda adayın katılması neden motivasyonunuzu bozsun veya bozuyor ki, tam aksine bu sevinilecek bir durum.

Amacımız az sayıda kişinin az sayıda adayla katılması değil ve ayrıca motivasyon için birinciye büyük para ödülleri de verilmeyecek; buradaki motivasyonumuz bonsai konusunda omuz omuza ilerlemek ve farkındaysanız bu birlikteliğin adını "yarışma" değil de "maraton" koymamızın da bir amacı budur.

Eğer bu ucunda büyük ödüller olan ve tamamı profesyonellerden oluşan bir yarışma olsaydı dediklerinize katılabilirdim

Bu konudaki şikayetinizi burada yapmanız pek doğru değil, çünkü bu başlığın amacı farklı. Ancak yine de doğru işlemeyen şeyler konusundaki şikayet, yorum ve önerilerinizi ilgili başlıkta paylaşırsanız seve seve tartışırız.

alibaba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön