![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-09-2005
|
Mine Hn, 2005'den beri agaclar net uyesi olamama ragmen ancak gecen seneden beri balkonumda cesitli sebze ve cicekler yetistirmeye calisiyorum. Su kabagiyla basim dertte. Bu soruyu su kabagiyla ilgili bir basligin altinda sordum, kimse cevap vermedi. Gecen sene ektigim su kabagi gayet guzel buyudu, neredeyse butun camasir iplerini sardi ama bir tane bile kabak vermedi. Bu sene ekmemis olmama ragmen bir kabak cikti. Uc tane kabak verdi. En buyugu 1.5 cm capina gelince ucundan curumeye basladi. Diger ikisi de onu takip ettiler. Kabak buyuk derin bir saksida. Acaba nerede hata yapiyorum? Yardim edebilirseniz cok sevinirim. Tesekkurler Burak Barutcu |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Çürüme ise mantari hastalık sonucu olur. Başlangıcında yakalansaydı size ilaç tavsiye edebilirdik. Yapmanız gereken bitkinin sağlığını düzenli izlemeniz. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-09-2005
|
Kabak
Mine Hn, Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Kabak halen cicek aciyor ama kabak verdigi yok. Artik bu sene vermez sanirim. Gelecek sene tekrar deneyecegim. Daha once forumda yazdiginiz bir yaziya dayanarak soruyorum tohumlari dikerken Captan gibi bir ilac kullanmam gerekir mi? Bu sene biberlerim ve kudret narlarım gayet güzel gelistiler. Bir kabak adam olmadi. Ne yapalim saglik olsun. Tekrar tesekkurler Selamlar |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Kolay gelsin. ![]() |
|