![]() |
Bu bir çiçeğin orta kısmı ama ne kasımpatı ne de gerbera.
|
Dahlia?
|
1 Eklenti(ler)
Ayni bitkiden başka bir kesit.
|
Bu bir cosmos veya ekinezya mı?
|
Evet, cevap Ekinezya
|
1 Eklenti(ler)
Ekinezya
|
1 Eklenti(ler)
Bilin Bakalım bu örtücü, sarılıcı bitkinin adı ne? Evlerde, balkon ve bahçelerde çok yaygın yetiştirilen bir bitki değil; ama görüntüsü çok şeker :)))
|
Sevgili yukka, bitkinizi daha önce, bu çiçeğin adı nedir başlığında sormuştunuz:p Muehlenbeckia olduğu kanıtlanmıştı;)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bir tane de ben yüklemek istiyorum kolay gelsin:)Eklenti 40141
|
Birşeyin saçı da aradaki taneler ne? onu anlamadım. (yoksa saçı da mı anlamamışım!!!)
|
saç değil, tanelerde toz zerzecikleri.
|
Bence bu pireli bir köpek. ;)
|
hayır değil
|
çok zor oldu sanırım;) bir ipucu bitki detayı.
|
Mısır püskülü.
|
malesef o da değil sevgili zenfree
|
kamış olabilir mi?
|
Toz alma fırçası mı?
|
Bir bitkinin kökleri mi?
|
Canlı mı/cansız mı?
Yenir mi/yenmez mi? ...... İpucuna ihtiyacımız var;) |
toz alma fırçası değil
kamışta değil bitkinin bir bölümü ama kökleri değil:) şimdilik altı tahmin saydım açıklasam mı? |
canlı yenmez.elinize batar:)
|
Kaktüs
|
Kudret narı.
|
1 Eklenti(ler)
nurbahar tebrik ederim. evet bu bir kaktüs çiçeği olacakEklenti 40148
|
bu oyuna katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.çok keyifli vakit geçirdim.
|
"Elinize batar"dan güzel bir ipucu olamazdı. Ama görüntü gerçekten kötüydü.
|
Bende her sabah gördüğümde bu çirkinlikten ne çıkabilirki diyorum kendime ilk kez açacakta. Aslında o uzantının kötü birşey olduğunu sanmıştım ama burda gördüm çiçekmiş. Tekrar tebrik ederim.
|
Aman tanrım. İnanamıyorum.
|
ilk defa görüyorum çok ilginç.
|
1 Eklenti(ler)
Ekteki resimde kahve tanelerinin arasında bir insan kafası var.Adamın kafasını 3 saniyede bulursanız bir dahisiniz demektir. Medikal araştırmalara göre eğer adamın kafasını 3 saniyede bulursanız beyninizin sağ tarafı diğer insanlara göre daha çok gelişmiş demektir. Eğer adamın kafasını 1 dakikada bulursanız beyninizin sağ tarafı normal bir insaninki gibi çalışıyor demektir. Eğer 1 ile 3 dakika arasında bulursanız beyninizin sağ tarafı normalden yavaş çalışıyor demektir. Bu durumda daha çok protein almanız gerekir. Eğer 3 dakikadan daha fazla bir sürede bulursanız beyininizin sağ tarafı acınacak durumda demektir. Aşırı derecede yavaş tepki veriyorsa lütfen daha çok resim izleyip bu egzersize ağırlık verin.
|
Müthiş bir şey Sn. Powered. 3sn-5sn sürdü bulmam neyse ki fazla proteine ihtiacim yok
|
Buldum onu buldumda ben etide çok severim. Yapmayın yahu bu nasıl bir ölçü. Sahi beynin sağ tarafı fen bilimlerinemi ait diye okumuştum. Bir yerlerde ne ? Oldum olası şu matematiği sevmem ama neyse. Buldumya siz ona bakın.
Teşekkürler. |
Ben kahve tanelerinden oluşan insan kafası arıyordum, biraz vakit kaybettim ama 20-30 saniye sürdü. Resime ikinci bakışta 1 saniye içinde bulabiliyorum. Dahi miyim acaba? :D
|
Bende insan kafasını hemen gördüm.
|
1 Eklenti(ler)
Herkes ne kadar çabuk bulmuş valla hayret. Aslında görünce kafayı gerçekten çok basit geliyor ama niye ise ben hep çok akıllıyım diye geçinirken neden ben sizin kadar çabuk bulamadım anlamıyorum 1 dakika falan bakındım durdum resme, sonra görüncede hay Allah gözünün içine içen giren kafayı görmüyormusun dedim kendi kendime.
Bir iki saniyede bulan arkadaşlara tebrikler. Henüz bir sponsor bulamadığım için hediye veremiyorum kusura bakmayın ama Bol çiçeğiniz olsun diye dua ediyorum. Bir sorum daha olacak başarabilene helal olsun ama başarı konusunda dürüst olucaksınız. Aşağıya eklediğim resimdeki her kelimenin yazıldığı rengi okuyacaksınız hızlıca. Dikkat edin kelimenin kendisini değil hangi renkle yazılmışsa onu söyliceksiniz. 7 sn içerisinde hızlı ve doğru olarak şaşırmadan kim okuyabilir? |
Biraz dikkat istiyor ama okunuyor :)
Pardon, kelimelerin rengi söyleniyor :) |
Güler hanım, yavaş okursam bende okuyorum ama kelimeler zaten renk isimleri olduğu için beyin direkt kelimenin anlattığı renge kayıyor. Hızlı okuyamıyorum bir türlü.
|
Merhabalar!
Bu sabah jimlastik yapmamıştım iyi geldi teşekkürler Powered. Sağlık açısından önemli olduğunu biliyorum. Görmekle, bakmak hatta okumak arasındaki farkı ne güzel anlatmış. Sevgiyle. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025