![]() |
Maymun orkidesinin çiçeği
|
Dracula gigas?
|
1 Eklenti(ler)
Böylesi de varmış. :eek:
Eklenti 458907 |
Bence de Orkide gibi.
|
2 Eklenti(ler)
Dracula Simia imiş bu çiçeklerin ismi.
Eklenti 459391 Eklenti 459392 Bu sayfada rastladım. Belki ilginizi çekebilir. |
Çok enteresan bir çiçekmiş:)
|
ortadan bükülmüş bir kargı dalı
|
Alıntı:
|
foto etobur bir bitkiye ait gibi ama hangi bitki ? :)
|
aslan agzı olabilirmi ! ))
|
1 Eklenti(ler)
|
Anemon türüne çok benziyor.
|
Alıntı:
Siz yazınca farkettim gerçekten benziyor ama ne yazık ki değil. |
Su yosunu büyütülmüş hâli mi?
|
Bir iğne yapraklı ağaç türü mü?
|
Alıntı:
Artık odak noktamız belirlendiğine göre cevaplar hızla gelir diye tahmin ediyorum. Sanırım fotoğraftaki ipucunu farketmişsiniz Sayın kelebek çalısı. |
Picea pungens olabilir mi acaba?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Abies Concolor 'Candicans'
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 507200 |
Bu kadar zor sorulur mu? Bence sorulabilir ;)
Ucunda yeni bir bilgi varsa neden sorulmasın? Sayın gokselcetin, teşekkürler. |
Alıntı:
Bu sayfada ilk kez bir soru sordum ve bir kaç cevap sonrasında doğru cevap geldi. Normalde belki formatta böyle bir uygulama olamasa da nokta atışı yaptığınız için; Size küçük bir hediye göndermek isterim. |
Alıntı:
Çok çok teşekkür ederim, lütfen hiç zahmete girmeyiniz. Neden bir utanma ikonu koymamıslar acaba yandaki smiley seçeneklerine. Saygılarımla..:) |
Ama daha hediyenin ne olduğunu bile sormadınız :)
Hem zahmet ne demek içimden geldi. Tabii ki istememe hakkınız da var. |
Hediye sorulur mu ki? Yeni bir soru olabilir mi bu hediye? :)
|
O zaman söyleyeyim artık.
Benim avatarımda görünen picea pungens 'hoopsii' den eğer kabul ederseniz elimde tek sürgün halinde küçük bir fidanı mevcut. |
Aslında buraya ithal olarak gelen birini alıp bahçeye diktiğim ama yaşamayan, beğendiğim bir ağaç. Doğrusu dayanıklılık haritasina göre uygun bir kuşakta olsam kapa kapa isterdim bu hediyeyi. :)
Yaşatamadıktan sonra insan üzülür. Hele ki agaclar.net dostlarından gelen bir hediyeyse... Tekrardan bu ince tavrınız adına çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
Bu yıl üyelerimizden değerli arkadaşım Sulman'a Fethiye'ye küçük bir fidan gönderdim. Bir kaç ay oldu. Şimdilik herhangi bir problemi yok hatta çok sağlıklı. Aslında bir nevi zorunlu adapte süreci yaşatıyoruz. Bu yılı atlatırsa tek problemi renk kaybı olabilir diye düşünüyorum. Bakalım umarım ileride de bu sağlıklı hali devam eder. ek: Bu arada unutmadan ithal olarak gelen bir çok hoopsii ülkemize adapte olamadan ölüyor. Bu nedenle ülkemizde aşılanarak üretilenlerde sonuç daha başarılı oluyor. Ben teşekkür ederim Sayın kelebek çalısı. Saygılarımla. |
1 Eklenti(ler)
Bir tanede ben sorayım bu hangi canlıya ait
Eklenti 512586 |
Bunun ne olduğunu biliyorum. Ama benim buna tikim var. Yine de anlatmaya çalışayım; kuyruğu var sokar ve öldürebilir. Bildim mi? Aman nolur adını yazmayın bildiysem.
|
Alıntı:
Bal gibi bir soru. :D |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Balkabağı
|
Değil.
|
susak su kabağı olabilir,mi.
|
:D Bir aklım hıyar diyor, bir aklım da yok daha neler diyor....
|
:Dikinci hakkım varsa kara kabak olabilir.
|
Yanılmıyorsam bizim oralarda dümbek kabak denilen bal kabağı cinsi bu. Şeklini ona benzettim.
|
Cevap nedir ??
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025