![]() |
Değil
|
Solucan bu, hemde kıvrım kıvrım olmuş.. :o ya tutarsa dedim :)
|
Sanki maydanozun tohumları gibi, salyangoz gibi. Valla bir sürü gibi gibi geldi aklıma...
|
Neyse sizleri daha çok merakta bırakmayayım :D evet bu gök yüzündeki parlayan bir yıldız,dır ;) Dün gece kendi sayfamda bir Süleymancık paylaşmıştım, o Süleymancığı fotoğraflarken baktım gök yüzünde çok güzel parlayan bir yıldız takıldı gözüme ve sanki bana çok yakındaydı, hemen fotoğrafladım ve aklıma burası geldi:D
|
:) Karanlığın ortasında bir şey... Yıldız...
|
Yıldızdan çok yaklaşan bir göktaşını andırıyor :)
|
Ben bildim sayıyorum kendimi :o
|
Alıntı:
Olabilir de, çünkü çok yakındı ve etrafına sanki böyle ateş saçarcasına parlaktı, sol tarafında bir yıldız daha vardı ama o çok uzaktaydı, aslında aynı kare içine ikisini de aldım ama o hiç görünürde yok. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Değil :D uuu baya uzak :)
|
Dil mi o :confused:
|
Alıntı:
Neyin dili olabilir :) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Bir polen kesesi :)
|
Otlu tulum peynirinin üzerinde gezdirilen başlanmış tereyağ.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Biraz uzaklaştın :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Not: Burada bir gizli kopya var :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Az kaldı sabret :) |
Ya şey olabilir mi, ben bir belgeselde izlemiştim sarmaşık türlerinden bazıları, yükseklere uzanıp çıkabilmek için böyle ucu geniş ve yapışkan kollar atıyorlarmış, heh işte o kollardan biri :D vallahi aklımda bu kadar kalmış, tam adını soyadını bilmem artık :D
|
Alıntı:
Sapını görmesem emriyo diyicem :))) :))) :D :D bundan sonra soru sormıycam :( (beceremiyormuyim ne kimse cevaplamıyor :( ) |
Çimlenmiş bir mantar sporu.
|
1 Eklenti(ler)
Kutlarım seni Sevgili Laleci 03.
Fotoğraftaki nesne; Hazan Dalı'nın duvara tutunmasını sağlayan vantuzlarından biri :) Benim fotoğrafladığım Hazan Dalı, Amerikan Sarmaşığı (Parthenocissus quinquefolia) bu 5 parça yapraklı olanı, bir de bunun bir küçük kardeşi var adı "Parthenocissus tricuspidata", o da 3 parça yapraklı. Eklenti 564128 |
Soru da, cevap da güzelmiş. Biraz zormuş ama güzelmiş.
Evet bugün menüde ne var? |
Alıntı:
Teşekkürler ;) İlk defa bildim, ben de kutlarım kendimi :D:D |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Tebrikler, bidiniz :)
Hemencecik buluverdiniz ama yaa :) Sevgili YeniGinenin yan yatmış hali tırtılı :) Pek şirinmiş... Eklenti 564411 |
:) Sevgili akçabardak ilk kez bir soruyu bilmiş idim 'Benim tırtılım' diyecektim...
Bugün de aynı maydanozun üzerinde, büyük bir keyifle kemirip duruyor... :) |
Üzgünüm, geç kaldın YeniGineciğim...
Hala kozasını örmemiş mi? |
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili SDurul ablamın bu mesajdaki pamuk kızının saçları olabilir mi acaba Tilki? :D:D
|
Yine nerde yanlış yaptım :( fuuu :p biraz beklemeliydim :( tühh neyse yeni soruyu sen sor bari :D :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025