![]() |
Teşekkür ederim, çok hızlıyımdır :cool:
Çalışma sayılır mı bilmem ama bir vakitler 'ne ilginç bir pırıltısı varmış ya bu bitkinin' diyerek görüntüyü yakından incelemişliğim var, fotoğrafı görünce anında gözümün önüne o sahneler geldi... Sık sık 'Slumdog millionaire' filmindekine benzer anımsamalar yaşarım, bu da onlardan biriydi :D |
Soru cevaplayanlar yeni soru niye gelmiyor :(
|
1 Eklenti(ler)
|
Hııım gece gece ders alıyoruz :)
Kene olabilir mi (evlerden uzak) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Karnı tok, sırtı pek bir kene... Gerçekten de sırt üstü devrilmiş, çirkin şey :D Eklenti 565250 Tebrikler ;) |
:) Valla şaşırıyorum, nasıl tahminlerde bulunabiliyorsunuz, bakıyorum bakıyorum hiçbirşeye benzetemiyorum.
Şimdi tekrar baktım; sanki suyu azalmış göl kıyısına benzettim... :D |
:) Bravvo Mücevher Çalısı. Evet; nasıl benzettin valla merak ediyorum.
|
Alıntı:
Yok ben çalıştım da geldim :D Bugüne özel idmanlıyım :dilli: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:) Valla hep derim ya tatile giden komşuların bahçelerini hep sularım, ben valla şimdi saydım 7 senedir tatil yapmıyormuşum. :( Belli kiii gerçekten özlemişim sevgili A-NOMAD.
Sevgili Mücevher Çalısı valla cevabın beni rahatlattı. Çok şükür. :) |
Yeni soru gelmiyor mu :)
|
1 Eklenti(ler)
Ben sorayım o zaman ;)
Bunu bilene helal olsun, bu sefer zor sordum, fotoğrafta küçük :D Uğraşın durun :D |
Mısır ekmeği :)
|
Haayır :D Alakası bile yok :D
|
Süngerr
|
Buldum buldum :) ipek çiçeğinin içindeki sarı kısım mı o :) :D
|
Gala çiçeğinin içindeki sarı kısım :D
|
"Yaklaştın" veya "uzaklaştın" diye ip ucu vereyim mi vermeyeyim mi?
|
Alıntı:
|
Hemen bulunsun istemiyorum da o yüzden sordum :D
Tamam o zaman, Tilki iki tane tahminde bulunmuş amaaa ikisinden biri cevaba yakın hatta çok...... Neyse :D |
Benimki çiçekti, tilkinin de çiçeğini kabul etmezsek süngerimsi bir şey o zaman...
|
Alıntı:
|
Mercan.
|
Bulaşık süngeri değil mi? Tilki Mete bilmiş bence.. Öyle değil mi?
|
1 Eklenti(ler)
Tamam artık, saat 00:00'ı geçti :D cevabı açıklıyoruuuumm... :D kimse tam olarak bilemese de çok yaklaşanlar oldu, onlar kendilerini biliyor, tebrik ederim ;)
Bu bir bulaşık süngeri değil, bu denizde yaşayan bir canlı olan Deniz Süngeri :D |
:) Deniz süngeri diye hiç gelmedi aklıma, onun için mercan dedim.
|
Ben de Tilki'nin sorusuna, iguana diye cevap vermiştim bukalemun çıktı, normaldir yani aklımıza bir benzeri geliyor YeniGine ablam :D o zaman çaktırmadan sen kazandın diyelim :dilli: yeni soruyu da sen soruver ;)
|
Sevgili Laleci, sizler sorun, ben de merak edeyim... :)
|
Sen nasıl istersen ablam, ama ben sormayayım şimdide, haksızlık olmasın ;) Eee kim soruyor? :D
|
1 Eklenti(ler)
|
Gece gece ukalalık edesim geldi... :)
Önceki sorunun cevap kabulü hatalı çünkü 'sünger' süngerdir, bulaşık süngeri ya da başka kullanım maksadıyla işlenmiş olması fark etmez. Deniz süngeri, bulaşık süngeri, banyo süngeri, kapı süngeri...vs. diye bir ayırım yoktur. Daha doğrusu bu şekilde isimlendirilirken yapılan ayırım 'kullanım alanlarına yönelik biçimlendirmeyi vurgulamak için' yapılır, temel malzeme süngerdir. Sünger, zaten (aslen) bir deniz canlısıdır. Yani, Tilki'nin ilk verdiği 'sünger' cevabı 'doğru' kabul edilmeliydi :) |
Pamuk ya da pamuk helva :)
|
Alıntı:
|
Yün değil belki benzeri bişi olabilir :D :D
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Elyaf! :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Falcı mıyız biz :D :D |
Ama cabuk bildiniz olmaz ! Tahmin yürütün biraz :D
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Çiçeklerin için yastık mı doldurdun? :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025