![]() |
Elektron mikroskoplarında çalışmış olunca hemen tanıyalım di mi? :) Güzel bir kare.
|
1 Eklenti(ler)
|
Portakal kabuğu reçeli.:)
|
Reçel değil:)
|
Alıntı:
Yanlış anlamadıysam bu portakal kabuğu ile ilintili bir şey. :) Portakal kabuğunda ısrarlıyım.:) |
Hımm değil desem. Portakal ile ilgili değil :)
|
Turunç reçeli mi?
|
Turunç reçeli değil...
İpucu vereyim, reçele:) benzetiliyor ama gıda değil... |
Canlı mı peki? :rolleyes:
|
Alıntı:
|
Sevgili Mücevher Çalısı bilememişiz, merak da ediyoruz...
|
1 Eklenti(ler)
Sorduğum 'canlının' türünü istemiyorum o müneccimlik olurdu herhalde, fotoğrafı ben çektim çünkü. Sadece (hımmm) 'şuyun busu' denilse bile cevap olarak kabul edeceğim bir şey...
Eklenti 582154 Resim arka sayfada kalmış, büyüttüm biraz:p |
Bir çiçegin iç tarafı olabilir mi polenli yeri işi gücü bıraktım bilen var mı diye bakıp duruyorum hep :p
|
Bir çiçegin polenli yeri değil:)
|
Hımmmm, şuyun busu ...
|
Alıntı:
|
Bir böceğin anteni ve ya bacakları olabilir mi?
|
Ya da böcegin yavrusu yumurtası gibi bişey mi acaba
|
Bir böceğin anteni, bacakları, yavrusu, yumurtası değil:)
|
O zaman birazcık ipucu alalım mı acaba çünkü tulumba tatlısı dicem gıda olmadıgını bile bile
|
İpucu: hayvan değil:)
|
Yaprak oluşumu gibi bişey sanki damarlar var
|
1 Eklenti(ler)
Tebrikler Sn. melekv. bildiniz:cool: Bu bir Horozibiği Çiçeğinin Tepe Sürgünü.
Eklenti 582161 Bu 2 sene önce kışın yetişen bir Horozibiği Çiçeği (Celosia cristata). Çiçeğini açana kadar ne olduğunu ben de bilmiyordum:) Saksımın birinde zamansız olarak kendi kendine çıkmıştı ve Antalya'nın kışında büyüdü, ilkbaharda bu hale geldi:rolleyes: Bir süre sonra çiçek açınca kimliği belli oldu... |
Oleeyyyyy sonunda :D umarım benimde saksıların dibinden kendiliginden çıkan bitkilerim olur
|
Alıntı:
|
Bu site hayatımı degiştirdi diyebilirim önceden hiç merakım yokken bu yaz bitki sevdası başladı bende ankara da kapalı bir teras da kendimce birşeyler yapıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
|
Ay Çiçeği çekirdeği olabilir mi?
|
Ceviz mi?
|
O da değil.
|
Kesilmiş ağaç iç kısmı olabilir mi?
|
Haziran böceğinin karın kısmı mı?
|
Böcek değil.
|
Şebboy tohumu? :)
|
Ağaç gövdesinin dış yüzeyi mi? :) Pes edeceğim artık, çok başarısızım bu konuda. Sevgili Uyap olsaydı hemencecik buluverirdi şimdi. :)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bildiniz, tebrikler. Evet evet ceviz ağacının dış yüzeyi. Gövdede gördüğüm mantar için fotoğraf çekmiştim. Sevgili uyap'a soru dayanmıyor ama siz de pes etmediniz.:) Eklenti 583202 |
Sonunda.. Çok mutluyum.. :)
Siz de sevgili SDurul, soru sormada çok başarılısınız.. :) Bayılıyorum sorularınıza.. :) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 583215 |
Verem otu olabilir mi?
|
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025