![]() |
:D Gece bekçisi gibiyiz :)
|
Katılıyorum, penelophe bizden başka kimse yok galiba...:p Hepinize iyi geceler:)
|
Artık senden başka kimse olmayacak Hedera. Çünkü ben biraz daha uyumazsam zafiyet geçireceğim galiba :(
|
1 Eklenti(ler)
Bu soruda benden olsun.
Eklenti 14184 |
Ama bu çok bulanık Todor?
Yinede spot ışıkların monte edildiği yuva diyorum? |
Masa üzerinde aynı renkteki kül tablası. Sigara içmeyin bence zararlı.
|
Bu hayvanlar için mama kaseside olabilir:)
|
Bulanık çünkü çeken sanatçı öyle çekmiş. Asında daha bulanıktıda ben biraz küçültünce netleşir gibi oldu.:)
Spot değil, küllük değil. |
Mama kaseside değil.
|
O zaman bu bir sanatçının eseri :D
|
Bence bir sanatçının eserini Todor'un küçülterek bizi Allah Allah bu ne ya dedirten ama gerçekte Nasa tarafından çekilmiş bir UFO:o
|
Bu bir sanatçının eseri değil.
|
Nasa veya benzer bir kurum tarafından çekilmiş bir ufo resmi değil.
|
İpucu vereyim;
Çok flu olduğunu düşünüyorsanız 5-6 m uzaktan bakın.:) |
Kara yolunda bir arabanın lastiği çıkmış ve yol çizgisinin üzerinde duruyor. İp ucu ve paint yardımıyla bu çıktı. :))
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Bravo, çok güzel bir tahmin. Ne yazık ki değil. Daha küçük düşünmeni öneriyorum.
|
İyide bilgisayarımla duvar arası zaten 1 metre, nasıl bakayım ben 5-6 metreden :D
|
Fotoğrafı çeken kişiyi sanatçı olarak betimledim. Nesne sanat eseri değil. Olsa olsa zannat olabilir, ama büyük ihtimalle fabrikasyon.:p
|
Likapa :D
|
Bilgisayarı giriş kapısına koy kolidordan ilerle balkona çık ne gördün. tamammm şimdi ne gördüğünü yazda bizde bilelim.:D
|
Biraz daha ipucu lütfen?
|
Lİkapa değil, likapanın ne olduğunu bilmediğini anlıyoruz buradan. Ayrıca sen görüntüden uzaklaşamıyorsan, görüntüyü kendinden uzaklaştırabilirsin.
|
Rikeb başka tavsiyen? :mad:
|
Likapa, resmi kaydederken gördüğüm dosyanın adıydı, ayrıca likapada yaban mersini ve endemik bir bitki :D
Espri yapmak istemiştim:( Ayrıca resmi kendimden uzaklaştıramıyorum, paintle açtım ama bilemedim nasıl küçülteceğimi:( |
1 Eklenti(ler)
|
Todor'un cevabı yazması yoksa evi değiştirmen gerekecek. :D
**** ben seni kurtarayım. Senin iyi oynaadığın bir oyun TAVLA TAVLA |
Bende sizden bir maç randevusu alayım iyi oynarım hani övünmek gibi olmasın. :D
|
:mad: :mad: :mad:
|
Resmin tamamını alalım lütfen Todor. :cool:
..hala emin değilim dermişim :D.. |
Rikeb ben iyi oynarım diyenlerle oynamayı bıraktım artık, çünkü sadece lafta kalıyor :D
|
:mad: :confused: :( :o
|
:D Şuna bak nasılda dişlerini gösteriyor :D
|
1 Eklenti(ler)
|
Bekir Bey tebrik ederim.
Evet yahu bilende oynuyor bilmeyende, ama bu durumda oyunun zevki çıkmıyor :D Rakip biraz dişli olacak ki mücadele olsun ama di mi.:D Gerçi dişlide olsa ben her halukarda kazanıyorum ama neyse. :D |
Cevabı eşim bildi, ben sahiplendim. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır.
|
Ama olmaz ki ikiye karşı tek yarışmışım:(
Tebrik ederim güzel eşinizi, selamlarımı iletin lütfen. Eee başka soru yok mu arkadaşlar? |
Sıradaki fotoğraf???
|
Sende oynarsan sorarım.
|
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025