agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bonsai > Biçim verme teknikleri
(https)

Beğeni Düzeni8Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-03-2009, 12:42   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-06-2006
Galeri: 232
Tekin bey, burda paylastiklarimin, umarim oralarda bonsai ile ugrasan arkadaslara bir yarari, bir katkisi olur.

Uzman16, diger katilimcilar derken sanirim sali gecesine katilamiyan arkadaslardan bahasediyorsun. Sali gecesi 35-40 kadar uye vardi, yapilan toplantilar cok ayrintilara girilmese de tum uyelere her ay haber mektubu olarak gonderiliyor.

yilin basindan sonuna kadar, hangi sali gecesi kimlerin ne yapacagi planlanip programlaniyor.(surpriz olsun diye size bu calismalari sali toplantilarindan sonra anlatiyorum. Nisan ayi topantisi, Melbourne hayvanat bahcesindeki Japon bahcesiden sorumlu bir arkadasin, Japonyadaan aldigi bahce bilgileri ve hayvanat bahcesinin Japon bahcesi hakkinda yapacagi konusma var.) Tum uyeler gectigimiz sali aksami nasil bir calisma ve kimin yapacagini biliyordu. Ben de bildigim icin hazirlanmak zorundaydim. Orada yapamiyacagim calismalari evde yapip hazirlamam gerekiyordu. Zaman kisitli sadece 2 iki saat icerisinde calismami tamamlamak istiyordum. cogu zaman uazayan bir calisma sonlanmayip daha sonralari bitirilmek zorunda kaliniyor, ben bunun olmasini istemedigimden dusundugunuz gibi iyi hazirlanip her seyi zamaninda bitirebildim.

Isteyen her uye kendi sececegi bir konuda,(genekde bonsai ile ilgili) bir yil onceden haber vermek kosulu ile calismalarini paylasabilir.

Bonsaisan ben sirami beklemiyorum ki her zaman, bildiklerimi sizlerle paylasiyorum.

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-03-2009, 10:00   #2
Ağaç Dostu

uzman16's Avatar

Giriş Tarihi: 10-10-2007
Galeri: 119
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ali H. ALI Mesajı Göster
Uzman16, diger katilimcilar derken sanirim sali gecesine katilamiyan arkadaslardan bahasediyorsun. Sali gecesi 35-40 kadar uye vardi, yapilan toplantilar cok ayrintilara girilmese de tum uyelere her ay haber mektubu olarak gonderiliyor.
Siz her toplantıdan sonra bize burada anlatıyorsunuz ya, aylık toplantılarınıza katılan diğer üyeler sizin sitemizde salı toplantılarınızı anlattığınızı biliyorlar mı? Yani aslında sizin yaptığınız bu müthiş paylaşımı biliyorlar mı? Kıtalararası bir paylaşım var burada. Sizin üstlendiğiniz bu misyonun benzeri uygulamayı yapan başka üyeler var mı? Yoksa sadece toplantılara katılıp dinleyip ayrılıyorlar mı?

Bilgi paylaşımınız çok önemli. Sizin bize sunduğunuz bu imkan için, özveriniz için tekrar çok teşekkürler.

uzman16 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-03-2009, 12:03   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-06-2006
Galeri: 232
Tum uyeler degil de kimi uyeler sizinle iletisim icerisinde oldugumu, her ayin 3. sali gecelerini sizlerle paylastigimi biliyorlar.

Baska uyelerin paylasimlari sadece kulub iceriesinde oluyor. Baska ulke veya sehirlerle paylasildigini sanmiyorum. agaclar. neti tanimis olmasaydim ben de boyle bir paylasimi her halde yapamazdim. Yani misyon benden fazla agaclar. netindir. Ben sadece bilgileri ileten araciyim.

Turkiyede bonsainin ogrenilmesi icin, benim yerimde kim olsa ayni seyi yapardi.
Ustelik oradan da bircok arkadas, deneyim ve ogrendiklerini ozveri ile paylastiklari icindir ki Turkiyedeki bonsai, 2-3 yil oncesi ile karsilastirildiginda ne kadar yol aldigi acikca goruluyor.

Vyssera yol gostericilerden biri de sizsiniz, unutmayiniz.

Hepinize iyi pazarlar.

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025