![]() |
Alıntı:
|
http://i60.tinypic.com/5kj1vp.jpg
Cok yavaş büyüyorlar. Sanirim iyi gunes gormediginden ve viyoller kucuk oldugundan. |
Tohumları mayıs başı gibi toprakla buluşturmayı düşünüyorum,pet bardaklara bir tohum gelecek şekilde normal toprakla torfu karıştırıp üzerini naylonla kapatıcam birde ekmeden önce yarım gün suda bekletecem sizce bu şekilde uygunmudur.
|
evet uygundur
|
Alıntı:
|
Teşekkürler,arkadaşlar tohumlar hk. zengardenin halk.ilişkiler uzm.gelen bilgiyi paylaşmak istedim: "satışta olanlar orijinal tohumlar olup, son 6 yıldır üretilmektedir. Acılık derecesi bitkiden bitkiye, hatta aynı bitkinin farklı dallarındaki biberler arasında dahi olmaktadır. Ancak biber yine de çok acıdır. Güneş gören dallardaki biberlerin acılık derecesi artmaktadır."
|
tahmini çimlenme süresi ne kadardır benim 1.5 hafta oldu daha çıkmadı
|
Arkadaşlar trinidad moruga akrebi biberinin tohumu elimde mevcut ama piyasada bunun fidesini bulabileceğim yer varmı yardımcı olursanız sevinirim
|
Alıntı:
|
Kardeş tohumlarda varmı gelişme çıktılarmı
|
2 Eklenti(ler)
En erken 24 günde çıkan var ev fazla güneş görmüyor bu resimdekiler toplam 1.5 aylık daha yeni çıkmaya başlayanlar bile var
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bunlarda Benimkiler Çimlendikten 20 gün sonra |
Alıntı:
|
Alıntı:
Rica ederim her toprakta çimleniyor benim 4 çeşit toprağım vardı iyi kötü farketmiyor ama sen git bi çeçekçiden al toprağı ona ek ya da önceden evde çiçek felan ektilerse onların toprağı da olur |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bende merakımdan ektım bunu normalde acı yıyen bı ınsan degılım. ama dunyanın en acı bıberı dıye gecınce ınsan merak edıyor:D heyecan yaptım bian önce ekmem lazım :p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
dostum üzgünüm ama bende ilk olarak ali expresten aldım thai biberi çıktı özel mesaj olarak gönder bana satıcıyı bakayım yoksa benim aldığım yerden al |
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar bende gittigidiyordan aldım tohumlarımı ama arkadaş dolandırıcı çıktı hepsi aynı biber ve çeşitini bilemiyorum şimdi bana elinde olup bhut joloki, moruga akrebi, habereno biberlerinden gönderen olur mu?
|
1 Eklenti(ler)
Saksıya alma zamanı gelmiş mi sizce
|
selamun aleyküm arkadaşlar. ektikten tam 16 gün sonra buğün benim bhutlar baş gösterdi. tohumun 16 günde filizlenmesi normalmidir? şayet tohumları çinden aldım çakma olduğundan şüpheleniyorum
|
Aleyküm Selam,normaldir ben karolina reaper,trinidat moruga,bhut jalokia diktim mayıs ayında 10 günden sonra çıkmaya başladılar.havaların sıcaklığı,tohumların nemli ortamda olması,kullanılan harç hepsi zamanda farklılıklar yaratır.içini ferah tut,gerçi bende netten aldım bakalım ne çıkacak 😀 ama benimki isveçten alınma.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bi büyüsünlerde o zaman düşünürüz acı her yerde kullanılır ağırlıklı olarak pul biber yapılabilir.
|
iyi aksamlar Ali expressten aldigim tum tohumlardan halen ses yok zaten umidi coktan kesmistim.
Ancak cilmenen yerli bibelerimin yapraklarinda son zamanlarda bir acayiplikle rolusmaya basladi. http://i.hizliresim.com/VVR12n.gif Bilgisi olan var mı?? Tesekkurler |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025