![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-03-2014
|
Merhaba arkadaşlar.Yeni yeni toprakla haşır neşir olmaya başladım.Bu süreçte sizin tecrübelerinize ihtiyaç duyacağım. Aldığım tahlil sonuçları fotoğraftaki gibidir.Ph düşürmek için toz kükürt kullanmayı düşünüyorum.Organik madde için de yanmış koyun gübresi.Sizce yaklaşımım doğru mu? Siz ne önerirsiniz? ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-03-2014
|
neden kimse şu börtü böcek için bir şey söylemiyor ama yaaa ![]() bide bahçeye ne tür bir toprak atmam gerekirr berbat bir toprak atmışlar buraya ekip dikemiyorum resmen taşlar var içinde nolur bişey söyleyin ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-04-2009
|
sayın masal gibi öncelikle siteye hoşgeldiniz. Topragınız çok kötüyse size sebze adalarını tekniğini önerebilirim. Sitede araştırın ayrıntısıyla bulursunuz. kaliteli paket çim tohumlarında alırsanız açık satılan çim tohumlarından daha memnun kalırsınız.Yabani otlar topragın üvey evlatları değildir. Bahçeniz ne kadar büyüklükte bilmiyorum ama bir çim biçme makinesi edinerek onları düzenli biçerseniz çimden daha dayanaklı ve daha ekonomik bir yer örtüsü elde edebilirsiniz. Karıncaları evden uzak tutmak için de doğal yöntemler var kahve ve limon gibi onları deneyebilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| acemi, bahçıvan, balkon, sebze, soru, sorun, yetiştiricilik |
|
|