agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Balkon Bahçeciliği
(https)




Beğeni Düzeni386Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-02-2015, 20:50   #1
Yeni Üye
 
kirya's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-12-2014
Şehir: sanliurfa
Mesajlar: 24
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi x_coder Mesajı Göster
Arkadaşlar, 2 yıldır türkiyedeki bilinen sitelerden farklı satıcılardan aldığım bhut jolokia ve trinad scorpion tohumlarının hepsi sahte çıktı! Şu cin biberi dediklerinden çıkıyor. Bazılarıdan aldıklarımda hiç çimlenmedi.
Şu kit diye satılanlar çimlenmiyor, bilginiz olsun. Farklı farklı satıcılardan alıp aynı anda ektiğim için net konuşabiliyorum. Tohhum com dan aldıklarım sahte çıktı. Gitti gidiyor üzerinden muhtelif satıcılardan aldıklarımın alayı sahte çıktı. (Başka cins)

Yurtdışından sipariş edecem. Bana satıcı önerisi yapabilecek ya da tohum gönderip bu eziyetten kurtarabilecek yardımlar bekliyorum.

En son zengarden den aldım. Almadan önce sordum, "bunlar da başka cins çıkmasın?" diye. Sorun olmaz dediler, bu ekecembakalım... ama daha önceki tecrübelerimden dolayı olumsuz hissediyorum.
Ben de ordan 5 tohum aldım.nguvenilir bi site gibi ama boyle yazınca tirstim. 15. Günde cimlendi benimkiler. Boşa vakit harcamak yoruyor insani.

kirya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025