![]() |
|
|
|||||||
37Beğeniler
1
Gönderen mustafa.kaya
1
Gönderen mustafa.kaya
5
Gönderen elifaydin
2
Gönderen mustafa.kaya
2
Gönderen serhatb
1
Gönderen a.timur
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#5 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-05-2019
Şehir: Samsun
Mesajlar: 8
|
Alıntı:
![]() Tecrübelerinizi aktardığınız için çok teşekkürler ve yazmak için harcadığın zaman içinse ayrıca. Şunları danışmak isterim; domates, kabak, patlıcan, hıyar, fidelerim var, her fide için 23lt lik saksılar düşünüyorum, sanırım biraz büyük emin değilim. * 23lt lik her saksı için kaç gr **** kaşık toz gübre katmalıyım saksı toprağıma ? ( Buna göre alacağım gübreyi miktarını hesaplayacağım ) * Sıvı gübreyi de kullanmama gerek var mı ? ( Sizin yönteminizde olabilir tabi ) * Saksı toprağına karıştırmadan, toprak üzerine serperekde kullanabilir miyim ? ( Bunun periyodik aralığı hakkında bir fikrim yok aslında ) Geç cevapladığım için kusura bakmayın lütfen, uzaklaştım biraz, tekrar teşekkürler ( : |
|
|
|
|
| Etiketler |
| gübre seçimi, sebzelerde gübre, solucan gübresi, yarasa gübresi |
|
|