Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Feijoa
Katılıyorum sayın dobipa...Özellikle temas da dikkatli olmalı...Yarasaların birçok tehlikeli hastalığı insanoğluna bela ettiği zaten biliniyor...Hatta afrikanın başına bela olan bir salgın hastalığın yarasalardan bulaştığını da biliyorum(hastalığın adı şu an aklıma gelmedi)Pek ısınabildiğim söylenemez kendilerine...Aslına bakarsanız düşününce o kadar fanteziye de gerek görmüyorum bazen merak etsem de...elimizdekiler neyimize yetmiyor diyorum...Güvercin gübresi mesela..ya da koyun keçi...artı solucan gübresi...
|
o dışkıyı almak için üstünüze arıcı gibi özel kıyafet ve eldiven olmadan girme eğiliminde bulunmayın Hayvan ürkünce iç güdüsel olarak saldırabilir normal şartlarda ülkemizde Vampir yarasa türü yok tespit edilebilen. O yüzdende kuduz olasılığı düşük olasılık ama garantiye almakta fayda var yarasa ısıracak olursa **** tırnakları ile çizerse deriyi Kuduz aşısı şart hastane yetkilisi kabul etmese dahi gerekirse gidilip özel hastanede bu aşının yaptırılması lazım tek doz süre geçirmeden.