![]() |
|
|
![]() |
#1 |
agaclar.net
|
Bizi okudukça gülüyorum. Benim için hepsi "balık" ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderatör
|
Yapmayın sayın malina! Balık var, balık var. Bir Karadeniz kalkanı veya lüfer ile örneğin mezgiti aynı kefeye koyabilir misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
Şehir: Graz(Avusturya)
Mesajlar: 2,666
|
Burada bizim güzel baliklarimizi bulmak mümkün degil. Acaba somonla denesem lezzetli olur mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
Şehir: Graz(Avusturya)
Mesajlar: 2,666
|
Yaniti beklemeden bugün öglende denedim. Somon normalde kuru ve yagsiz bir balik olmasina ragmen sosla cok güzel oldu. Yalniz firina vermedim sosuyla kisik ateste agir agir pisirdim. Aklima getirdiginiz icin tesekkür ederim Mine hanim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|