agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Balık Yemekleri (Deniz Ürünleri)
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-12-2010, 18:24   #1
Ağaç Dostu
 
yaşar kaptan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-11-2010
Şehir: izmir
Mesajlar: 105
Aaah aahh.. o eski ustalarımızın yaptıgı lakerdaların tadını unutmak mümkün degil tabi. O ustalardan çok ders aldım, çok dinledim, seyrettim ama nedense onlarca defa yapmama ragmen o lezzeti bir türlü yakalayamam. Artık balıkların o eski lezzeti mi kalmadı, yoksa eski ustaların o el lezzeti mi bizde yok bilemiyorum ama yine de karganın yavrusu kendine güzel gelirmiş misali benim yaptıgım da o eski ustaların tadında olmasa da bana güzel gelir.

Bu sene güzel torikler denk gelirse yapmayı düşünüyorum. Size de birkaç takoz gönderirim, tadına bakınca nasıl bir öğrenci olduğumu söylersiniz.

yaşar kaptan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-12-2010, 18:50   #2
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yaşar kaptan Mesajı Göster
Aaah aahh..o eski ustalarımızın yaptıgı lakerdaların tadını unutmak mümkün degil tabi.O ustalardan çok ders aldım çok dinledim seyrettim ama nedense onlarca defa yapmama ragmen o lezzeti bir türlü yakalayamam.Artık balıkların o eski lezzetimi kalmadı yoksa eski ustaların o el lezzetimi bizde yok bilemiyorum. ama yinede karganın yavrusu kendine güzel gelirmiş misali benim yaptıgımda o eski ustaların tadında olmasada bana güzel gelir.Busene güzel torikler denk gelirse yapmayı düşünüyorum.Sizede birkaç takoz gönderirim,tadına bakınca nasılbir ögrenci oldugumu söylersiniz
Çok teşekkür ederim ama ben yapılışını da öğrenmek istiyorum.

Bilir misiniz ben palamut, torik gibi siyah etli balıkları yiyemem, hemen zehirlenirim. Ne zaman yesem hemen hasta olurum. Hastanelik olmam da tuvaletten de çıkamam. Hem istifrağ ederim hem de bağırsaklarım bozulur. Bu kendimi bildim bileli böyle. Ama lakerda torikten yapıldığı halde nedense dokunmuyor, belki de tuzda piştiğinden.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025