![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-11-2010
Şehir: izmir
Mesajlar: 105
|
Aaah aahh.. o eski ustalarımızın yaptıgı lakerdaların tadını unutmak mümkün degil tabi. O ustalardan çok ders aldım, çok dinledim, seyrettim ama nedense onlarca defa yapmama ragmen o lezzeti bir türlü yakalayamam. Artık balıkların o eski lezzeti mi kalmadı, yoksa eski ustaların o el lezzeti mi bizde yok bilemiyorum ama yine de karganın yavrusu kendine güzel gelirmiş misali benim yaptıgım da o eski ustaların tadında olmasa da bana güzel gelir. Bu sene güzel torikler denk gelirse yapmayı düşünüyorum. Size de birkaç takoz gönderirim, tadına bakınca nasıl bir öğrenci olduğumu söylersiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() Bilir misiniz ben palamut, torik gibi siyah etli balıkları yiyemem, hemen zehirlenirim. Ne zaman yesem hemen hasta olurum. Hastanelik olmam da tuvaletten de çıkamam. Hem istifrağ ederim hem de bağırsaklarım bozulur. Bu kendimi bildim bileli böyle. Ama lakerda torikten yapıldığı halde nedense dokunmuyor, belki de tuzda piştiğinden. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|