![]() |
|
|
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
Çiçeklerde ve meyve ağaçlarında türkçe isim kullanıldığında, ticari değeri çok aşırı düşüyor. Her 4 müşteriden 3 tanesi yabancı isimli bitkiyi alırken, sadece 1 tanesi ismi türkçe veya yabancı farketmez güzel olsun yeter diyor. Hala yerli=adi, ithal=kaliteli zihniyetini kıramadık bir türlü. Bu yüzden sürünen Türk üretici, servetine servet katan ithalatcı gerçeği var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Mutlu Kutlu , biz türklerde " kimsede olmayan bende olsun , aman herkes görünce şaşırsın , hayran olsun " düşüncesi ön planda . Şimdi ben bu " Plumeria Jeanie Moragne " tohumunu satın aldım , hem 50 adet birden . Hevesim sizin yüzümüzden kabarmış oldu . Ve tohum söz konusu olunca çiçek ne çıkar bilinmez diyorsunuz , hepsini kendim ekip taa ki açana kadar bakacağım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
Tohumdan çimlendirmek, çimlenenleri belirli bir boya getirmek, belirli bir boya gelenleri adam etmek hiçte kolay değil ![]() Aldığınız tohumların yarısına, yaptığınız masraflara yarı yarıya ortak olmak kaydıyla talipim ![]() Bende tohum satan sitelere sürekli bakınıyorum ama, öyle zor geliyorki sipariş vermek felan. Bir alışırsam sonu gelmez, bunuda iyi biliyorum. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Alıntı:
Rengi de bu güzelliktir: |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Paul Weissich Plumeria
Haydi buyurun. Renge bakın. Şeftali rengine yakışan kokuyu vermiş Rabbim. Şeftali kokulu plumeria. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Bhudaraksa plumeria
Melez tür. Sayın Mutlu Kutlu, bu konuda da çalışmalarınızı heyecanla bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|