![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Alıntı:
Yapraklar sağlıklı fakat gelişimleri yavaş. Sizinkileri çok merak ettim tomurcuk belirtileri güzel bir haber. Resimleri merakla bekliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
|
'' Doğdum büyümez '' çok güzelmiş. Bir de bunlara ölü adamın parmakları diyorlarmış. Sanırsınız ki her koşulda çiçek açacak. Benim Bodrum dakilerden kışı saksıda dışarıda geçiren çürümüş Diğeri bu durumda. İstanbul da depoda kışlayıp bir ay önce balkona aldığımda yaprak bile yok. Sn Can17 darılmasın ama ben hala sabır diliyorum benim durumumdakilere.![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
|
Bu arada besin eksikliği olabilir diye yanmış hayvan gübresiyle destekledim bu gidişimde ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Mandalinleerik Tomurcuklar bu gün biraz daha belirgin tahminen çiçek tomurcukları. ![]() ![]() ![]() Diğer ikisinde bir belirti yok ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
Görsel şölen,
Resimlerdeki plumerialar büyük boy olarak ithal geldi, renkleri garantilemek için hepsini aşılamışlar. Toplam 13 tane, 13 ayrı renk. Çok pahalı, hemde pek çok. Bunlardan üretmeye fırsatım olacağını sanmam, önümüzdeki hafta içi hepside satılmış olur sahiplerine. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
Resimlerin devamı,
Çok şanslıyım, bu harika bitkilere sürekli sahip olamasam da. Ben keşfediyorum, güzellik yarışmasında seçim yapar gibi ben seçiyorum. Kıymet bilen müşterilerime satıyorum. Kokular yoğun, birbirinden farklı olsada ağırlıklı olarak yasemin+vanilya karışımı bir koku algılıyorum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-05-2013
|
Merhabalar bu resimler sayfanızda yok nasıl alışveriş yapalim |
|