![]() |
|
![]() |
#1443 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili tturt, umarım Plumerian açmıştır. Bir görüntü alabilirmiyiz ![]() Bu güzeliğin bir çeliği için açık arttırmaya girdim, ![]() 3 dolara kazandım, 13 mayıs cuma uğurlu oldu benim için. Hiç Guadelupe'den birşey satın almamıştım bu ilk oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel, bu gün artık tam açmıştır, kokusu da etrafa yayılmıştır. Darısı Orkun Kırcının ve benim başıma. Cüce Plumerialarım çok güzel gelişiyor, merak ediyorum onlar açaba daha mı erken açıyorlar ![]() ![]() , ![]() Umarım beni çok bekletmezler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1448 |
Ağaç Dostu
|
bunlarda benım plumerialarım, büyük olan sanırım pembeymiş, küçük olanda krem ortası sarı olan sanırım, bu sene çiçeklenirlermi bilmem ama yapraklarıda çok güzel küçük olan daha yeni yeni uyanıyor güzellik uykusundan ![]() Düzenleyen gulşen : 03-06-2011 saat 16:15 Neden: yazım hatası, imla düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Kuru bir dalın böyle muhteşem cicege dönmesi cok ilginc . tohumları kolay cimleniyormu . benim gibi tecrübesiz biri cimlendire bilirmi acaba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-02-2010
|
Orhan bey gözünüz aydın... Misler gibi kokuya hazırlıklı olun Mısır gezimde her yerde 3 rengide vardı,ben her an her yerde kokladım ve ben ilk orda gördüm bu çiçeği Mısırlılar parfümünü bile yapmışlar ve tabi aldım.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Benim plumeria çeliği de tuttu galiba öylemi acaba? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Ağaç Dostu
|
Ooo çok sevindim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Ağaç Dostu
|
İnşallahhhh Orkun teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
Şimdi plumeria'yı taktınız aklıma...Vay benim dertli başım... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Ağaç Dostu
|
Tam açmak üzere olan plumeriama birşeyler oldu. ![]() ![]() , ![]() , ![]() , ![]() Kırmızı örümcek deyip 2 kere her yanını (gövde, yapraklar üst ve altını) Neem azal' a ilaçladım. Yardımlarınızı bekliyorum. Durumda bir fark olmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Ağaç Dostu
|
Şimdi biraz daha kurcaladım, 24 saat ilaçlı duracakmış. Ama hasarlı yaprakları makas yardımıyla gövdeye zarar vermeden kesecekmişiz. Sonra bahçe hortumuyla yıkayın diyorlar. Sonra da Neemazal gibi hafif yağlı %1lik çözelti ile fısfıslayın demişler. Yapraklara kıyamamıştım, kıymam lazım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Roa'nin akarisit içerdiğini düşünmüyorum. Saygılar . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Ağaç Dostu
|
Jezebel; Neemazal etkili olmuştur bence. Ancak bu tür akarların verdiğ zarar kalıcı oluyor. Yani bitkinin eski haline dönmesini beklemeyin. Büyümesi hızlanmışsa ve yeni çıkan yapraklarda problem yoksa sorun halledilmiş demektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|