![]() |
|
![]() |
#1381 |
Ağaç Dostu
|
Ya soğukta kaldı, ya aşırı suladınız, ya da her ikisi de ... Temiz açılmamış bir jiletle sağlam dokuya ulaşana dek kesin ve sulamayın lütfen bir müddet. Jilet bulamıyacak olursanız falçata da olur. Ölü dokudan bir gıdım bile kalmasın. Farzedin gangren oldu, ölü dokunun bir milimtresi bile çürümeye devam etmesine sebep olacaktır. Kolay gelsin ve geçmiş olsun. Düzenleyen Jezebel : 04-04-2011 saat 09:16 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2008
|
Alıntı:
Teşekkürler. Düzenleyen verdoque : 04-04-2011 saat 09:16 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Alıntı:
![]() İçeriye alıp dediklerinizi hemen uygulayacağım. Zira akşam rüyama girdi ![]() ![]() Teşekkürler.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2009
|
Bu sene ölen plumeriam için çok üzgünüm. Tohum veya çelik nereden bulabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim. Çiçeklenmesi 3. yılmış ve bitkim 2 yaşında idi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2008
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Ağaç Dostu
|
Ölen plumeria çiçeğim bugün yaşasaydı 3 yaşında olacaktı. Forumu tekrar okudum ve palmiye merkezine ulaştım sağolsunlar bana bir hayli yaşlı ![]() ![]() Düzenleyen sebnem34 : 18-04-2011 saat 11:51 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1392 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hayırlı olsun sevgili Jezebel, kaç yaşında bu güzellik? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Ağaç Dostu
|
sizce resimdeki kalınlıkta bir plumeria açarmı bu sene ? Çiçeğini görmek istiyorum evde plumeria tohumları yarısı saksıda yarısı ne olur ne olmaz diye dolapta .... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2010
|
pulmera yetiştirmeyi çok istiyorum fakat günde 6 saat güneş görmesi gerekiyormuş diye biliyorum. benim salonum kuzeydoğu ya bakıyor ve 6 saat güneş görmüyor. yeni bir eve taşınırsam ilk bakacağım şey evin çiçek yetiştirmek açısından konumu olacak. e o zamana kadarda pulmera ya uzaktan bakarım ancak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
![]() Plumeria tohumu sicak ortamda kac gunde nasil cimlendirilir acaba.1 tane tohumum vardi yaklasik1 haftadir cimlenmedi .Nasil ekmeliydim ?. Kapali bir kabda cimlendirmeye calisiyorum fisfisla su puskurtuyorum arada petegin uzerine aliyorum. Yanlis mi yapiyorum? Tesekkurler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gelişmeleri daha sık fotoğraflar mısın Jezebel'ciğim? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Ağaç Dostu
|
Olur biraz savsakladım görevimi. Akşam ilk iş resmini sunayım, sapın yanında iki yaprak çıkıyor. Havalar da yağmurlu gitti, balkonun en güneşli noktasında tutuyorum şimdilik. Biraz ısınsın bahçeye çıkaracağım. Diğer Plumerialarım bahçede hala yaprak çıkarmadılar, canlılar ama... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2007
|
Benim plumerialarımda öldü maalesef ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Tturt, sevgili Jezebel, büyük bir merakla sizlerin çiçeklerini görmeyi bekliyorum. Mersin'deki komşumu iki günde bir arıyorum, "hani o kuru dal gibi görünen, senin bir şeye benzetemediğin çiçeklerimde tomucuğa benzer bir şeyler var mı" diye. Malesef bana güzel haberleri bir türlü veremedi, oysa benimkiler bu sene üç yaşındalar artık açması gerekiyor. En iyisi gidip kendi gözlerimle görmek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|