agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Badem
(https)

Beğeni Düzeni418Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-03-2014, 20:49   #1
Ağaç Dostu

TreeKing's Avatar

Giriş Tarihi: 19-08-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi formullaone Mesajı Göster
Sayın obahar teşekkür ederim, Sonbaharda sürdüğüm su bazlı plastik boyanin izleri kalmış. Yeni değil.
bu su bazlı plastik boyayı nasıl buluruz, çarşıda bakıyorum adamlar hep su bazlı diyor özelliği ne, tam anlamadım.

TreeKing Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-03-2014, 09:00   #2
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 09-03-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TreeKing Mesajı Göster
bu su bazlı plastik boyayı nasıl buluruz, çarşıda bakıyorum adamlar hep su bazlı diyor özelliği ne, tam anlamadım.
Hocam benim anladığım normal duvar boyası ucuz silikon içermeyen tavan boyası felanda olur diye tahmin ediyorum

mozturkgss Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-03-2014, 15:06   #3
Ağaç Dostu

TreeKing's Avatar

Giriş Tarihi: 19-08-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mozturkgss Mesajı Göster
Hocam benim anladığım normal duvar boyası ucuz silikon içermeyen tavan boyası felanda olur diye tahmin ediyorum
sutut aldım 3 kg 20 liraya normal mi? diğer tür uygulama boyalar 3 kg 15 liraymış fazla fark yok diye sutut aldım, en kötüsü bundan önce yağmurun başlaması ve 5-6 gündür yağmur yağması ve ne yazıkki ben budadıktan sonra başladı bu yağmur, büyük kesikler var o sorun olurmu bilmem, bu işler hakkında yeni bilgi sahibi olmaya başladım, bu yağmur geçtikten sonra da o kesiklere sutut kullansak faydası olurmu yoksa olan olur iş işten geçmişmidir?

TreeKing Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-03-2014, 16:50   #4
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-12-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TreeKing Mesajı Göster
sutut aldım 3 kg 20 liraya normal mi? diğer tür uygulama boyalar 3 kg 15 liraymış fazla fark yok diye sutut aldım, en kötüsü bundan önce yağmurun başlaması ve 5-6 gündür yağmur yağması ve ne yazıkki ben budadıktan sonra başladı bu yağmur, büyük kesikler var o sorun olurmu bilmem, bu işler hakkında yeni bilgi sahibi olmaya başladım, bu yağmur geçtikten sonra da o kesiklere sutut kullansak faydası olurmu yoksa olan olur iş işten geçmişmidir?
Yağmurlar geçtikten sonra büyük yaralara tekrar sutut sürerek kapatırsanız iyi olur. Yaranın çabuk kapanmasını sağlar ve bakteri girmesine engel olur .

formullaone Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025