View Full Version : Sonkez / balkon ve ev
Yeni bebislerim :)
Hoya Obovata
Hoya Macrophylla Albomarginata
YeniGine
05-11-2015, 00:22
:) Güzellerle birlikte hoşgelmişsin sevgili sonkez. Menekşelerin gerçekten harika olmuşlar maşallah, emeklerine sağlık...
Teşekkür ederim arkadaşım sağ ol
Galip Kuzucu
05-11-2015, 01:37
Rengarenk menekşelerle hoşgeldiniz sayın:sonkez :)
Hoyalarınız da çok güzel. Özellikle ikinci fotoğraftakinin yapraklarına bayıldım. İsimleri nedir acaba?
Teşekkür ederim sayın Galip Kuzucu
Sayfama hos geldiniz sevgiliJakin...
Hoyalarım büyümeye calisiyor.Usteki Obovata.....Alttaki iki renkli olan Hoya Macrophylla Albomarginata
Hoya cerrimde büyümeye çalışıyor :)
Yeniden heyecan başlıyor...Açıyoruz....
Bu güzelimi çok seviyorum.Sizce de guzel değilmi?
Boyuna bakmadan açan ve beni hiç çiçeksiz birakmayan millim
Sonkez ablam menekşelerin harika yine, milli ve hoyalarda süper görünüyorlar. :)
Teşekkür ederim sevgili Lusoari...
Galip Kuzucu
08-11-2015, 21:53
Sayın:sonkez'den harika menekşeler... :P
münevver48
09-11-2015, 07:57
sevgili sonkez, ben de biyeli kızlarınıza hayran oldum. diğerlerinin de haklarını yemek istemem onlarda biyeli kızlar kadar güzel. sevgiler.
Tesekkur ederim arkadaşım,hepsi birbiriyle yarisiyor guzellikte
Menekselere bayildim hepsi de sahane acmislar bu soguk kis gununde icinizi isittilar. Elinize saglik
Çok güzel olmuş menekşeler, emeğinize sağlık
cengizildas
09-11-2015, 19:38
Balkon değil Süper Bir Şölen olmuş. Ellerinize sağlık. Allah nazarlardan korusun.
Hoşgeldiniz sayfama sevgili Samur ..Teşekkür ederim..
Çok güzel olmuş menekşeler, emeğinize sağlık
Teşekkür ederim sevgili Aleydi.
Balkon değil Süper Bir Şölen olmuş. Ellerinize sağlık. Allah nazarlardan korusun.
Amin inşAllah. Sevgi ile bakilan herşey guzel oluyor .Degilmi Cengizildas ?
Sonkez ablacım bu güzel annesinin boyuna yetişmiş valla maşallah, çiçek açtı mı hiç? Bende ki laboratuvardaki odamda yarın resmini çekip paylaşırım bende. :)
Yok açmadı maalesef sevgili lusoari..Merakla bekliyorum...
Yarın resmini çekerim mutlaka görürsün, benimkisi dolu çiçek açıyor ama telgraf çiçeğinin akrabası ya sadece 1 gün yaşıyor çiçekleri tek kötü yanı bu artık idare edeceğiz. :)
Sevgili maya arkadaşımızın verdiği ufacik fide büyüdü kocaman oldu ama çiçek açmadı...İnşAllah seneye çiçeklerini görürüz.
Teşekkürler sevgili arkadaşım
Adını bilmediğim güzelim :)
Adını bilmediğim...
http://www.agaclar.net/forum/sukulent/29415.htm
Biz büyüdük :)
Benim kızımda büyüdü kocaman oldu.. Hatta çiçeklendi.. Sonra kaynana dilinin dikenlerini yedi ve yaralandı :( Yarın bende fotoğraf ekleyeyim inşallah. Lusoari'nin değerli hediyelerinden biri :)
Sevgili Ari'nin hediyesi
Gala
sevgihoca
24-12-2015, 11:56
Milliler harika Sonkez,maşallah.
Sevgili Sevgi hocanın hediyesi...
Hayata tutunmaya çalışıyor...İnşAllah...
Milliler harika Sonkez,maşallah.
Teşekkür ederim Sevgi hanım,biraz büyüsün isterseniz sizinde olurlar :)
sevgihoca
24-12-2015, 16:09
Teşekkür ederim Sonkez,heyecanla kargoyu bekliyorum.Episkiya'ya canınızı sıkmayın tutmazsa hemen gönderirim.Sevgiler.
Teşekkür ederim Sonkez,heyecanla kargoyu bekliyorum.Episkiya'ya canınızı sıkmayın tutmazsa hemen gönderirim.Sevgiler.
İnşAllah sağ,salim elinize ulasir...Teşekkür ediyorum...
YeniGine
24-12-2015, 23:45
Sevgili sonkez, maşallaah milllileriniz ne kadar güzel olmuşlar öyle. Galanız ona keza maşallah maşallah... Emeklerinize sağlık.
Teşekkür ederim arkadaşım YeniGine.:)
cörekotu
28-12-2015, 15:26
Sevgili sonkez merhaba, adını bilmediğiniz güzelin ismini yalancı çam ya da sahte çam diye biliyorum ben, maşallah hiçte sahte durmuyor capcanlı ☺
Teşekkürler. Sevgili çörekotu hakikaten capcanlı :)
akçabardak
16-03-2016, 18:25
Çok güzeller maşallah, bu gün ben de biri sarı biri beyaz iki tane aldım.
Iyi gunlerde buyusunler insAllah arkadasim
Çok güzeller maşallah, bu gün ben de biri sarı biri beyaz iki tane aldım.
Gule,gule iyi gunlerde buyusunler sevgili Akcabardak
Sn sonkez kalanchoeleriniz maşallah çok güzel,güle güle büyütün.
Efe puskulunu geçen yıl ilk sizin paylasiminiz ile tanımıştım. Şuan çok güzel çiçeklenmeye başlamış. Ama ben su arkadaki güzelliklere takildim. Baharin gelisi ve güneşin yüzünü daha fazla göstermesi ile çiçekler neselendi. Yaşadığımız su sıkıntılı günler insaallah biran önce sona erer ve içimizdeki burukluk duzelir, bizler de sevinebiliriz. Sevgiyle kalın.
InsAllah sevgili Samur butun beklentimiz o..
Bir ara o arkadakileride paylasirim :)
Sevgili Samur benim arkada gorunen kizlarim bunlar :)
Bunlar çok güzel olmuşlar. Baktikca gözlerim ışıldıyor.Bayıldım, ellerinize Saglik sevildiklerinin farkındalar bence size gülümseyerek karşılık veriyorlar.😉
Bu şeklide menekşe ilk kez gördüm , düğmeli [emoji7]
600966
Bu şeklide menekşe ilk kez gördüm , düğmeli [emoji7]
600966
Evet sevgili arkadasim bir cicekcide iki bozulmus yaprak ve tek cicek halinde gordum.Biraz tereddut ettim alsammi diye! Sonra cok begendigim ve bana da degisik geldigi icin aldim,Bayagi duzeldi ve cicekleri cogaldi.Buyutmeyi basarirsam sanada gonderirim :)
YeniGine
12-04-2016, 00:40
Sevgili sonkez, maşallah, gerçekten güzel kızınmış. Emeklerine sağlık, harika olmuş...
sumeyra47
12-04-2016, 15:03
Son paylaştığın menekşeye bayıldım harika bir şey.
Son paylaştığın menekşeye bayıldım harika bir şey.
Tesekkür ederim arkadasim
Sevgili sonkez, maşallah, gerçekten güzel kızınmış. Emeklerine sağlık, harika olmuş...
Sag ol arkadasim
ÇİÇEKLERR
19-04-2016, 13:06
sonkez hanım ban gonderdığınız cıceklerın sımdıkı halı
Masallah ne kadar güzel bakmsiniz.Ellerinize saglik
ÇİÇEKLERR
25-04-2016, 09:14
teşekkür ederım sızın sayenızde oldu. ama bunların ısımlerını bılmıyorum.
Kaktus ve askin gözyaslari
ÇİÇEKLERR
09-06-2016, 13:50
Kaktus ve askin gözyaslari
teşekkür ederim
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.