View Full Version : Sonkez / balkon ve ev
Çok sevinirim ve beklerim ******
Ben unutursam lütfen hatırlatın...:confused:
sevgili sonkez sayenizde gözlerim bayram etti..emeğinize sağlık..286 nolu mesajdaki ilk meneksenize bayıldımmmm..maşallah..
sevgili sonkez sayenizde gözlerim bayram etti..emeğinize sağlık..286 nolu mesajdaki ilk meneksenize bayıldımmmm..maşallah..
Teşekkür ederim....İsterseniz yavru yapınca sizinde olur...:)
Sayın Zafer İnandıklı beyin göndermiş olduğu meleklerin boruları çeliklerinin bazısı köklendi...
Ve pembe renkli melekler toprakla buluştu...
Soba yanmayan odanın cam kenarına koydum..Umarım doğru yapmışımdı ve tutarlar.
Senin adına sevindim Sonkez meleklerin boruları için söylüyorum, çok istiyordun ya:) Menekşeler yine çoşmuş zaten maşallah:)
menekşe olurda istenmezmi hic ;) meleklerin borularını da güle güle saglıcakla büyütün ***..merakla bekliyorum bol çiçekli resimlerinizi..
Senin adına sevindim Sonkez meleklerin boruları için söylüyorum, çok istiyordun ya:) Menekşeler yine çoşmuş zaten maşallah:)
Evet hakikaten çok istiyordum..İnşallah tutarlar...:mad: Sanki bahçem varmış gibi...:confused:
menekşe olurda istenmezmi hic ;) meleklerin borularını da güle güle saglıcakla büyütün ***..merakla bekliyorum bol çiçekli resimlerinizi..
Sana inşallah yavrularından göndereceğim ama yolda donmaması için havaların biraz ısınması lazım...:rolleyes:
çok mutlu olurumm sevinçten çıldırırım..paylaşımcılığınıza hayranım inşallah bahara hatırlatırım ;)
çok mutlu olurumm sevinçten çıldırırım..paylaşımcılığınıza hayranım inşallah bahara hatırlatırım ;)
Teşekkür ederim..Hatırlatırsanız sevinirim :)
Gönül menekşeleriniz hiç solmasın.Saygılar
Dün eşimle birlikte İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Alibeyköy fidanlığını ziyaret ettik. Aralık ayının sonuna kadar bütün ürünlerde yüzde onbeş indirim var...Fiyatlar güzel...Tabii ganimetle döndüm...
Menekşelerin fiyatı 1.90 artı yüzde onbeş indirim..Yılbaşının fiyatı 3.90 artı yüzde onbeş indirim...Bir çuvalda toprak aldım,oda iki tl....Hepsine 8 tl verdim...Aldığımın fiyatlarını yazmamın amacı çok uygun olmasıydı...Daha iki gün var ,gitmenizi tavsiye ederim...
sumeyra47
30-12-2013, 12:16
Fiyatlar çok uygunmuş, beyaz yılbaşı çok güzel üstelik çiçekli haliyle 3.90 bayıldım. Güle güle büyütmeni dilerim sevgili sonkez.
aydindeniz
30-12-2013, 13:52
bende de meleklerin borazanından sarı ve beyaz katmerli var isteyene birer dal gönderebilirim.
Fiyatlar çok uygunmuş, beyaz yılbaşı çok güzel üstelik çiçekli haliyle 3.90 bayıldım. Güle güle büyütmeni dilerim sevgili sonkez.
Teşekkür ederim sayın sumeyra47;indirimide yanımıza kar...
bende de meleklerin borazanından sarı ve beyaz katmerli var isteyene birer dal gönderebilirim.
Sayın aydindeniz;Zafer bey göndermişti,bakayım ne renkler var...Olmazsa sizden isterim ..Saygılar..
Benim atlasımda kış uykusundan uyanmaya başladı..;)
çicekerinizi ve mesajlarızı gördükten sonra İstanbul a ışınlanmayı ne çok istedimm :) burada kendinden geçmiş bir menekseye 10 TL istediler..
çicekerinizi ve mesajlarızı gördükten sonra İstanbul a ışınlanmayı ne çok istedimm :) burada kendinden geçmiş bir menekseye 10 TL istediler..
En iyisi ben size çicekleri ışınlayayım...;) Hakikaten bazen çok uygun oluyor.Biraz çiceği geçmiş olanları ucuza veriyorlar...İstanbul,da yaşamanın avantajı da bu...
Yol kenarında görüp merak ettiğim ve bir dalını koparıp suya koyduğum bu bitki nedir acaba...:confused:
akçabardak
13-01-2014, 23:14
Sevgili sonkez, altın çilek'e benzettim yanılmıyorsam.
Sevgili sonkez, altın çilek'e benzettim yanılmıyorsam.
Teşekkür ederim akçabardak; İnşallah odur.....Gidip köküylemi çıkarsam...:)
Bir arkadaşın gönderdiği Hoya kerrii ...Üç aydır sanki kıpırdamıyor...Hadi canlan biraz.:(
helin-123
14-01-2014, 11:56
sevgili sonkez bende seninle aynı durumu yaşıyorum. dört tane hoya carnosa fidesi diktim. hepside köklendiler ama 2 aydan beri yaprak açmıyor.acaba doğal gelişimlerimi böyle, bende hergün bakıyorum bir gelişme yok. bende kızdım onlara balkona bıraktım belki akılları başına gelir diye
sevgili sonkez bende seninle aynı durumu yaşıyorum. dört tane hoya carnosa fidesi diktim. hepside köklendiler ama 2 aydan beri yaprak açmıyor.acaba doğal gelişimlerimi böyle, bende hergün bakıyorum bir gelişme yok. bende kızdım onlara balkona bıraktım belki akılları başına gelir diye
Bu hoyalar bizi sevmedi ama yılmak yok onlar bizi sevene kadar devam...:mad:
Sayın Zafer İnandıklı beyin göndermiş olduğu meleklerin boruları çeliklerinin bazısı köklendi...
Kıskandım.:( Ben tohum satın alıp üretmeyi deneyeceğim. Biraz zaman alacak ama fide satışı bulamadım hiç bir yerde.
Sevgili sonkez menekşelerinizin maşallahı var, çok güzel ve sağlıklılar. Bende yaşatabilmeyi çok isterdim, emeğine sağlık, sevgiler...
[QUOTE=berçin;1241050]Sevgili sonkez menekşelerinizin maşallahı var, çok güzel ve sağlıklılar. Bende yaşatabilmeyi çok isterdim, emeğine sağlık, sevgiler...[/QUTeşekkür ederim sevgili berçin;İnşallah en kısa zamanda bol çicekli,saksılar dolusu menekşeniz olur....
Kıskandım.:( Ben tohum satın alıp üretmeyi deneyeceğim. Biraz zaman alacak ama fide satışı bulamadım hiç bir yerde.
Sayın abk; burada o kadar güzel paylaşımlar varki ...İsteyin en kısa zamanda sizinde olur...Ücretsiz paylaşımlarda istekte bulunmanız yeterli...
coskun8553
17-01-2014, 13:21
Yol kenarında görüp merak ettiğim ve bir dalını koparıp suya koyduğum bu bitki nedir acaba...:confused:
Sayın Sonkez, bu bitki ya altın çilek ya da çin feneri çiçeği. Ama benim tahminim yapraklarından dolayı çin feneri çiçeği. İki türün de çelikten üretimi yok. Çok yıllık bitkiler her sene kökkünden yetişiyor ya da olgunlaşan tohumlarından çimlendirilme yöntemilye. Bu bitki henüz olgunlaşmadığından tohumlarından yetişeceğini sanmıyorum. Son olarak önemli bir not çin feneri çiçeği görünüş ve meyve şekli olarak tıpkı altın çileğe benzer ancak meyveleri yenmiyor, zehirli. Sadece görsel olarak güzel gözüküyor. Saygılar ;)
Sayın Sonkez, bu bitki ya altın çilek ya da çin feneri çiçeği. Ama benim tahminim yapraklarından dolayı çin feneri çiçeği. İki türün de çelikten üretimi yok. Çok yıllık bitkiler her sene kökkünden yetişiyor ya da olgunlaşan tohumlarından çimlendirilme yöntemilye. Bu bitki henüz olgunlaşmadığından tohumlarından yetişeceğini sanmıyorum. Son olarak önemli bir not çin feneri çiçeği görünüş ve meyve şekli olarak tıpkı altın çileğe benzer ancak meyveleri yenmiyor, zehirli. Sadece görsel olarak güzel gözüküyor. Saygılar ;)
Çok teşekkür ediyorum bilgiler için...Sağolun...
Arkadaşlar ALLAH nasip ederse 25 ocak cumartesi UMRE yolculuğuna çıkıyorum.Bu sebepten dolayı sizlerle olamayacağım..
Hep insanız,hata yapmağa müsait bir yaradılışımız var.Bu zaman zarfında istemeyerek bazı arkadaşları kırmış olabilirim.Gidipte dönmemek,Dönüpte Görüşememek var.
Bu sebepten dolayı sizlerden Hakkınızı Helal etmenizi istiyorum.Olaki benim sizlerde bir hakkım var ise,benden yana HELÂL olsun.
Peygamber efendimize selam yollamak isteyen varsa iletebilirim...
ALLAH C.C Emanet olun Nasip olursa Umreden sonrada belki yine hep beraber oluruz ..
Rabbim,umresi ,ömrüne ışık tutanlardan etsin hepimizi.
akçabardak
17-01-2014, 16:05
Sevgili sonkez, Hayırlısıyla gidip hayırlısıyla dönmek nasip etsin rabbim.
Allah kabul etsin.
Şimdiden Allah kabul etsin sevgili sonkez..o mübarek yerlere ve en önemlisi Efendimize selamımı götürür müsün? Dua etmeni rica ediyorum inşallah bir gün gitmek isteyenlere ve banada nasip olur oralara gitmek..
kandil13
17-01-2014, 20:12
Allah kabul etsin hayırlıca gidip gelin inşallah.
Rabbim Umrenizi kabul etsin. "O" güzel peygambere benden de salat-ü selam olsun. Allah'ım herkese nasip etsin.
Güle güle gidip gelin.Allah kabul etsin.Allahım isteyen herkese nasip etsin.
minenine
18-01-2014, 17:57
Allah umrenizi kabul etsin rabbim hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin .Bizden de selamlar götürün .O günlerde tam sınav günlerimiz umarım dualarınız da bizi de hatırlarsınız
Sevgili sonkez, Hayırlısıyla gidip hayırlısıyla dönmek nasip etsin rabbim.
Allah kabul etsin.
Rabbim razı olsun...Teşekkür ederim..
Şimdiden Allah kabul etsin sevgili sonkez..o mübarek yerlere ve en önemlisi Efendimize selamımı götürür müsün? Dua etmeni rica ediyorum inşallah bir gün gitmek isteyenlere ve banada nasip olur oralara gitmek..
Selamın başımın üstüne....Duanıda inşallah ileteceğim....Sizleride oraya davet edeceğim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Allah kabul etsin hayırlıca gidip gelin inşallah.
Amin inşallah....Teşekkür ederim...
Rabbim Umrenizi kabul etsin. "O" güzel peygambere benden de salat-ü selam olsun. Allah'ım herkese nasip etsin.
İnşallah selamınızı ileteceğim....Rabbim herkese nasip etsin....İnşallah...
Güle güle gidip gelin.Allah kabul etsin.Allahım isteyen herkese nasip etsin.
İnşallah.....Amin....Teşekkür ederim...
Allah umrenizi kabul etsin rabbim hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin .Bizden de selamlar götürün .O günlerde tam sınav günlerimiz umarım dualarınız da bizi de hatırlarsınız
Amin canım...Senin için ayrıca dua edeceğim...Rabbime emanet olun...
Sevgili Sonkez şimdiden ibadetinizi Rab'ım kabul etsin. Medine'ye gittiğinizde dualarınızda bizide unutmayın. Birde hurma alırken taze hurma almayı unutmayın. Çok alın ki tadına doyamayacaksınız. :)
sn sonkez ALLAH C.C. umrenizi kabul etsin ve bizede nasipetsin bir selamda benden iletin lütfen hayırlısıyla gidip gelmnizi dilerim.:)
Seni tanımaktan mutluluk duydum ablacım. Yüreği güzel, dost bir insansın.. Allah yolunu açık, umrenide kabul etsin.. Dualarında benide unutma..
Sevgili Sonkez şimdiden ibadetinizi Rab'ım kabul etsin. Medine'ye gittiğinizde dualarınızda bizide unutmayın. Birde hurma alırken taze hurma almayı unutmayın. Çok alın ki tadına doyamayacaksınız. :)
İlk ziyaretimiz Medine ve sevgili peygamberimize.......İnşallah hepinize dua edeceğim....Evet taze hurmanın tadını çok iyi biliyorum...:)
Bazen metro markette satıyorlar ,oradanda aldığımız oluyor...Teşekkür ediyorum...
sn sonkez ALLAH C.C. umrenizi kabul etsin ve bizede nasipetsin bir selamda benden iletin lütfen hayırlısıyla gidip gelmnizi dilerim.:)
Sayın Bayçalı;Rabbim sizden razı olsun..Tabikide selamınızı iletirim..Ve isteyen herkese nasip etsin inşallah...Amin..
Seni tanımaktan mutluluk duydum ablacım. Yüreği güzel, dost bir insansın.. Allah yolunu açık, umrenide kabul etsin.. Dualarında benide unutma..
Sevgili hira; inanki bende seni tanıdığım için çok mutluyum.Senin için özel dua edeceğim inşallah...Nedenini sen biliyorsun....
Amin inşallah...Rabbim sizlerede nasip etsin...Ve aleykümselam...Selamınız iletilecektir...En güzele emanetsiniz...
Sevgili hira; inanki bende
seni tanıdığım için çok mutluyum.Senin için özel dua edeceğim
inşallah...Nedenini sen biliyorsun....
:) Evet ablacım, mutlu oldum. Teşekkür ederim..
bu güzel dileklere bende katılıyorum Allah bizlerede nasip etsin
Amin....Rabbim isteyen herkese nasip etsin...İnşallah...
avşarkızı
22-01-2014, 10:06
bu sene bizede hac çıktı nasip değilmiş olmadı ,RABBİM umrenizi kabul etsin dualarınıza bizide dahil ederseniz seviniriz oraları görmeyi RABBİM isteyen herkeze nasip etsin
İremsıla
22-01-2014, 17:29
Sevgili sonkez rabbim kabul etsin hayırlı yolculuğunuzu.peygamber efendimize bizdende selam götürün,bizler içinde dua ederseniz sevinirim.dünyamızda,memleketimizde,evimizde içinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulmak ümidiyle inşallah.sevgiler..
bu sene bizede hac çıktı nasip değilmiş olmadı ,RABBİM umrenizi kabul etsin dualarınıza bizide dahil ederseniz seviniriz oraları görmeyi RABBİM isteyen herkeze nasip etsin
En kısa zamanda inşallah nasip olur....Dualarım sizinle olacak ...Rabbime emanet olun...
Sevgili sonkez rabbim kabul etsin hayırlı yolculuğunuzu.peygamber efendimize bizdende selam götürün,bizler içinde dua ederseniz sevinirim.dünyamızda,memleketimizde,evimizde içinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulmak ümidiyle inşallah.sevgiler..
Amin inşallah...Hepiniz,hepimiz için dua edeceğim....Rabbim inşallah kabul buyurur..Sevgiyle kalın..
Allahım dualarınızı, dualarımızı kabul etsin inşallah.
Amin.....İnşallah.....Allahaısmarladık....Rabbime emanet olun...
minenine
24-01-2014, 15:29
Çok saol ablacım .salicakla git salıcakla gel İnşallah.
sumeyra47
24-01-2014, 17:59
Hayırlısıyla gider gelirsiniz inşallah, Allah kabul etsin. Darısı gidemeyenlerin başına.
ÇİÇEKLERR
27-01-2014, 14:16
Rabbım oralara gıdıpte degerını verenlerden eylesın sızı ınsallah.... hafta sonu sızın gonderdıgınız sardunya celıklerının saksının dıbıne kadar buyumus koklerını gormek benı çok mutlu ettı Rabbımde oralarda ınsallah sızı çok mutlu eder
gürcan_keskin
12-02-2014, 01:13
Sayın sonkez Allah kabul etsin.Tüm dileklerin kabul olması umuduyla.
Bu arada ne çok menekşeleriniz var.Maşallahhh nazar değmesin.Bu kadar menekşeyi görünce çocukluk zamanındaki oyun aklıma geldi :)
-----Menekşe, Menekşe Bizden Size Kim Düşe------
(Gönüllü veya sayma usulle oyuncular iki grup oluşturur, onbeş, yirmi metre mesafeli karşılıklı iki çizgi çizilir. Her grup kendi çizgisinde yerlerini alır, el ele sıkı, sıkı tutuşurlar.)
Saymada hangi grup çıkmışsa, ilk oyuna onlar başlarlar. A grubu:
-Ey menekşe, menekşe
-Mendilim dört köşe
-Bizden size kim düşe
B grubu, A grubu oyuncularından birisinin ismini söyleyerek yanıtlar
-Ayşe düşer
(İsmi çağrılan kişi, hangi kişilerin arasına gireceğini tasarlayarak koşarak gider ve iki ellerini birleştirip, karşıdaki iki kişinin ellerine vurur, eller açılır. Açılan araya kendisi girer elleri o tutar. Eğer elleri açamamışsa oyundan çıkar.)
Oyun diğer gruba geçer. B Grubu:
-Ey menekşe, menekşe
-Mendilim dört köşe
-Bizden size kim düşe
A Gurubu:
-Şerife düşe
(B gurubundan ismi çağrılan kişi, hangi kişilerin arasına gireceğini tasarlayarak koşarak gider ve iki ellerini birleştirip, karşıdaki iki kişinin ellerine vurur, eller açılır. Açılan araya kendisi girer elleri o tutar. Eğer elleri açamamışsa oyundan çıkar)
…
Her iki grubunda tüm üyelerinin adı çağrılır, oyunun sonunda hangi grubun kişi sayısı fazlaysa, o grup birinci olur.
:p :p :p :p
Bu kadar menekşeyi görünce bu oyun aklıma geldi ne yapayım :p
Sevgilerimle...
Selamün Aleyküm dostlar...
Rabbime binlerce hamd olsun ,çok şükür gittik gördük aşık olduk geldik.. Türkiye'ye dönünce Kabe'yi ,Mescid-i Nebi'yi.. şimdiden düşünmeye başladım bir daha ne zaman gidebiliriz diye..
Oralara giden hiç doyar mı? Gönül bir türlü tatmin olmuyor.Oralarda görüp yaşananlar tarif edilemez. Orada olup bitenleri herkes, her nefis kendince yaşaması lazım. Ve en önemlisi bir an evvel yaşaması lazım. Allah gitmek isteyen herkese ve gitmek istemeyen herkese de oraları görmeyi nasip etsin. Bilhassa genç yaşlarda nasip etsin. İnşallah...
ÇİÇEKLERR
14-02-2014, 10:21
hoş geldınız Allah kabul etsın Rabbim tekrar zıyaret etmenızı nasıp etsın ınsallah
gürcan_keskin
14-02-2014, 12:56
Hoş geldin Allah kabul etsin tekrar.
akçabardak
14-02-2014, 14:19
Hoş geldiniz sevgili sonkez, ne mutlu size ki oraları gidip gördünüz.
Allah kabul etsin.
hoşgeldiniz sevgili sonkez..Allahım umrenizi ve ettiğiniz duaları kabul etsin inşallah..
Hoşgeldin Sonkez ablacım, Allah kabul etsin, bizlerede kısmet olur inşallah.
Hoşgeldiniz sn. Sonkez, Allah isteyen herkese nasip etsin.Umreniz kabul olsun inşaallah.
Sevgili Sonkez hoşgeldiniz, Allah kabul etsin Umrenizi, ettiğiniz dualarınızı, Rabbim tekrar kısmet eder inşallah..
minenine
16-02-2014, 00:03
Hoşgeldin abla Rabbim tekrarını nasip etsin İnşallah .
Rabbim hepinizden razı olsun...Dualarınız yerine ulaştı inşallah...İsteyen,istemeyen herkese mevlam o güzellikleri dünya gözüyle görmek nasip etsin...Ne kadar anlatsam az gelir. Anlatmak değil,bizzat yaşamak gerekir...
Sayın sonkez Allah kabul etsin.Tüm dileklerin kabul olması umuduyla.
Bu arada ne çok menekşeleriniz var.Maşallahhh nazar değmesin.Bu kadar menekşeyi görünce çocukluk zamanındaki oyun aklıma geldi :)
-----Menekşe, Menekşe Bizden Size Kim Düşe------
(Gönüllü veya sayma usulle oyuncular iki grup oluşturur, onbeş, yirmi metre mesafeli karşılıklı iki çizgi çizilir. Her grup kendi çizgisinde yerlerini alır, el ele sıkı, sıkı tutuşurlar.)
Saymada hangi grup çıkmışsa, ilk oyuna onlar başlarlar. A grubu:
-Ey menekşe, menekşe
-Mendilim dört köşe
-Bizden size kim düşe
B grubu, A grubu oyuncularından birisinin ismini söyleyerek yanıtlar
-Ayşe düşer
(İsmi çağrılan kişi, hangi kişilerin arasına gireceğini tasarlayarak koşarak gider ve iki ellerini birleştirip, karşıdaki iki kişinin ellerine vurur, eller açılır. Açılan araya kendisi girer elleri o tutar. Eğer elleri açamamışsa oyundan çıkar.)
Oyun diğer gruba geçer. B Grubu:
-Ey menekşe, menekşe
-Mendilim dört köşe
-Bizden size kim düşe
A Gurubu:
-Şerife düşe
(B gurubundan ismi çağrılan kişi, hangi kişilerin arasına gireceğini tasarlayarak koşarak gider ve iki ellerini birleştirip, karşıdaki iki kişinin ellerine vurur, eller açılır. Açılan araya kendisi girer elleri o tutar. Eğer elleri açamamışsa oyundan çıkar)
…
Her iki grubunda tüm üyelerinin adı çağrılır, oyunun sonunda hangi grubun kişi sayısı fazlaysa, o grup birinci olur.
:p :p :p :p
Bu kadar menekşeyi görünce bu oyun aklıma geldi ne yapayım :p
Sevgilerimle...
Ne güzel...Ama içimizde biryerlerde hala o çocukluk var....Teşekkür ederim..
Sevgili Sakdağ bana bu güzellikleri gönderdiğin için çok teşekkür ederim..Emeklerine sağlık..
İsimlerini yavaş,yavaş öğreneceğim inşallah..
Hoşgeldiniz. Allah dualarınız kabul etsin.
Ne güzel bir sürü çeşidiniz olmuş..
Menekşeler ne durumdalar acaba neler yapmışlar yoklugunuzda meraktayım ;)
loveforlife
27-02-2014, 17:49
Sevgili Sonkez,
Ne kadar güzel hoşgeldin hediyeleri göndermiş sana Sakdag. Sağ olsun, geçen yıl bana da göndermişti, birkaçı hariç hepsi çok sağlıklı gelişiyor. Seninkilerin de öyle olacağına inanıyorum ben. Güzel günlerde büyüsünler...
Hoşgeldiniz. Allah dualarınız kabul etsin.
Hoşbulduk...Amin,inşallah...
Ne güzel bir sürü çeşidiniz olmuş..
Menekşeler ne durumdalar acaba neler yapmışlar yoklugunuzda meraktayım ;)
Çok şükür evet epeyce çeşidim oldu...Menekşelerden birkaç tane kaybım oldu..Gerisi şu an dinlenmeye çekildi..En kısa zamanda resimlerim...
Sevgili Sonkez,
Ne kadar güzel hoşgeldin hediyeleri göndermiş sana Sakdag. Sağ olsun, geçen yıl bana da göndermişti, birkaçı hariç hepsi çok sağlıklı gelişiyor. Seninkilerin de öyle olacağına inanıyorum ben. Güzel günlerde büyüsünler...
Evet bana şu sıkıntılı günlerimde ilaç gibi geldi....Sağ olsun....Rabbim elindekileri daha çok arttırsın....Sizede güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...
O kutsal yolculuktan geldikten bir gün sonra annem rahatsızlandı...Ve yedikule göğüs hastanesine yatırdık.Tabii bende yanında...Ama oradada bu güzellikleri doya,doya yaşadım....Bakın haklı değilmiyim...;)
Eve dönüşte malesef birkaçtane menekşem kurumuştu.Ve bu çiceğiminde yaprakları sararmıştı..Umarım kurtulur..
Ama beni sevindirenlerde vardı..Açanlar ve açmaya çalışanlar.:o
Bu sıkıntılı günlerde eski bir dostla karşılaşınca çok sevindim..Hemen evimin yeni bireyi yapıverdim...:p
ÇİÇEKLERR
28-02-2014, 14:19
O kutsal yolculuktan geldikten bir gün sonra annem rahatsızlandı...Ve yedikule göğüs hastanesine yatırdık.Tabii bende yanında...Ama oradada bu güzellikleri doya,doya yaşadım....Bakın haklı değilmiyim...;)
Annenize Allah şifalar versın sayın sonkez hanım.Bana umreye gıtmeden once gondermıs oldugunuz sardunyaların su an ıkı tanesı boylarına bakmadan tomurcuk cıkartmaya baslamıs benı çok mutlu ettiler en kısa zamanda sayfaya yuklemeyı dusunuyorum dört gözle ne renk acacaklarını beklıyorum tekrar tekrar tesekkur ederim :-)
sevgili sonkez annenize geçmiş olsun.
sevdiklermizi allah başımızdan eksik etmesin.
Sevgili sonkez annenize çok geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin...
Northstar
28-02-2014, 18:25
Geçmiş oLsun Allah cc aciL şifa versin.
Sevgili sonkez, annenize acil şifalar diliyorum, hac ziyaretinizi Allah kabul etsin herşey gönlünüzce olsun. Sevgiler.
Annenize Allah şifalar versın sayın sonkez hanım.Bana umreye gıtmeden once gondermıs oldugunuz sardunyaların su an ıkı tanesı boylarına bakmadan tomurcuk cıkartmaya baslamıs benı çok mutlu ettiler en kısa zamanda sayfaya yuklemeyı dusunuyorum dört gözle ne renk acacaklarını beklıyorum tekrar tekrar tesekkur ederim :-)
Çok sevindim..Annem adına teşekkür ederim...İstediğiniz birşey olursa memnuniyetle gönderebilirim..Saygılar...
sevgili sonkez annenize geçmiş olsun.
sevdiklermizi allah başımızdan eksik etmesin.
Rabbim razı olsun...Amin inşallah..
Sevgili sonkez annenize çok geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin...
Sevgili aheste;çok teşekkür ediyor,amin diyorum..
Geçmiş oLsun Allah cc aciL şifa versin.
Amin inşallah..
Sevgili sonkez, annenize acil şifalar diliyorum, hac ziyaretinizi Allah kabul etsin herşey gönlünüzce olsun. Sevgiler.
Sevgili berçin;güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum....
Sevgili sonkez çok geçmiş olsun..
Sıkıntılı günler geçsin bir daha da uğramasın inşallah.. ;)
YeniGine
01-03-2014, 00:02
Sevgili sonkez annenize geçmiş olsun, Allah'ım şifalar versin inşallah...
Sevgili sonkez ayrıca; ben de Yedikule Göğüs Hastanesi'nin bahçesini bilirim. Onun için size de sorayım; oradaki çam ağacı, doğanın kokusunu alabildiniz mi? Zira biz İstanbul'da yaşayanlar o kokuya hasret kaldık...
Sevgili sonkez çok geçmiş olsun.Annenize Allahtan acil şifalar dilerim.
Sevgili sonkez çok geçmiş olsun..
Sıkıntılı günler geçsin bir daha da uğramasın inşallah.. ;)
İnşallah diyelim ama pek gidici gibi değil...12 saat oksijene bağlı duruyor...Ama bunada şükür beterin beteri var....Teşekkür ederim...
Sevgili sonkez annenize geçmiş olsun, Allah'ım şifalar versin inşallah...
Sevgili sonkez ayrıca; ben de Yedikule Göğüs Hastanesi'nin bahçesini bilirim. Onun için size de sorayım; oradaki çam ağacı, doğanın kokusunu alabildiniz mi? Zira biz İstanbul'da yaşayanlar o kokuya hasret kaldık...
Teşekkür ederim YeniGine;sağolun...Senede bir kere bu yerin bir haftada olsa misafiri olursan bütün o kokuları çok iyi alırsın...Helede el,ayak çekildimi geceleri...Ama Mevlam ne düşürsün,ne eksik etsin..Sadece ziyaret için gitmek nasip etsin değilmi...
Sevgili sonkez çok geçmiş olsun.Annenize Allahtan acil şifalar dilerim.
Sevgili ahsenn;güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...Sağolun...
Geçmiş olsun ablacım, Allah annene acil şifalar versin.
Geçmiş olsun ablacım, Allah annene acil şifalar versin.
Sevgili hiracım;çok teşekkür ederim..Sağ ol...
Bayıldım çiceklerinize maşaAllah hepsine aileniz çok şanslı rüya gibi rengarenk çicekler içinde yaşıyorlar sayenizde
Sayfalarda sık sık paylaşım demişsiniz bunu sevdigınizi düşünerek benimle de paylaşabilirmisiniz? lütfen
Annenize hayırlı şifalar versin Allah cc. Şafi ismi hürmetine İnşaAllah
(Kusura bakmayın son sayfayı yeni gördüm)
Bayıldım çiceklerinize maşaAllah hepsine aileniz çok şanslı rüya gibi rengarenk çicekler içinde yaşıyorlar sayenizde
Sayfalarda sık sık paylaşım demişsiniz bunu sevdigınizi düşünerek benimle de paylaşabilirmisiniz? lütfen
Teşekkür ederim....Paylaşmak mutluluktur neden olmasın...;)
Bu çeliği buldum....Ve bu şekilde ekili ilk denemem...Umarım başarılı olurum..
Zerrin Torun
02-03-2014, 12:11
Anneler kutsaldır Sayın Sonkez.Allah acil şifalar versin size bağışlasın annenizi.Zira ben annesini çok erken kaybeden biri olarak o acıyı çok iyi bilirim.
Anneler kutsaldır Sayın Sonkez.Allah acil şifalar versin size bağışlasın annenizi.Zira ben annesini çok erken kaybeden biri olarak o acıyı çok iyi bilirim.
Çok teşekkür ederim sevgili Zerrin Torun;İnşallah Mevlam bana bağışlayacak....Zira iki sene dolmadı daha babamı kaybedeli....Evet çok haklısınız anne,baba ,evlat acısı hiçbir acıya benzemiyor...
Zerrin Torun
02-03-2014, 19:52
Bende 1 yıl arayla önce babamı sonra annemi kaybettim.Yani hem öksüz hem yetim kaldım.Beni ayakta tutan iki yavrum ve çiçeklerim.Allah yüzünüze baksın.Şafi adıyla şifa versin rabbim.
Bende 1 yıl arayla önce babamı sonra annemi kaybettim.Yani hem öksüz hem yetim kaldım.Beni ayakta tutan iki yavrum ve çiçeklerim.Allah yüzünüze baksın.Şafi adıyla şifa versin rabbim.
Çok üzüldüm..Ama Mevladan gelene elhamdülillah diyoruz...Rabbim eşinize,çocuklarınıza ve size sıhhatli,mutlu, huzurlu uzun ömür versin...Amin inşallah...Rabbim tüm ihtiyacı olanlara Şafi adıyla şifa versin...Sevgiyle kalın..
Zerrin Torun
03-03-2014, 18:54
Amin bütün hastalara şifa geride kalanlarada sabır versin.Tekrar geçmiş olsun.
Bu kaktüsleri yeni edindim...Görünüş çok güzel....
Ama....
Bunların gerçek çiceklerimi,yapıştırmamı acaba...
Bunu kaybettim galiba....Acaba kurtulurmu...:confused:
Saksıda bu kadar olur....;)
Bunu kaybettim galiba....Acaba kurtulurmu...:confused:
Sayın Sonkez, bu kaktüs kurtarılır.Çürük kısmını kesip temizleyin, orkidelere uyguladığımız gibi yaraya tarçın serpin. 1 hafta yarasını kurutun, sonra çok çok az nemli toprağa dikin. Eminim buna yanıt verecektir. Tarçını ben kaktüslerde de kullanmaya başladım, çok faydasını gördüm.
Bu kaktüsleri yeni edindim...Görünüş çok güzel....
Ama....
Bunların gerçek çiceklerimi,yapıştırmamı acaba...
Sayın sonkez, bu kaktüslerinizde çok güzel. Bunlar yeşil aksam üzerine klorofil taşımayan gymnocalycium cinsi renkli kaktüslerin aşılanmasıyla elde edilir. Renkli kısımlar çiçek değil, kaktüsün aşı kısmıdır. Klorofilleri olmadığı için başka taşıyıcı kaktüsler üzerinde büyürler ve çokta güzel çiçekler açarlar.
loveforlife
06-03-2014, 18:50
Sayın Sonkez, bu kaktüs kurtarılır.Çürük kısmını kesip temizleyin, orkidelere uyguladığımız gibi yaraya tarçın serpin. 1 hafta yarasını kurutun, sonra çok çok az nemli toprağa dikin. Eminim buna yanıt verecektir. Tarçını ben kaktüslerde de kullanmaya başladım, çok faydasını gördüm.
Ben de yabancı kaynaklarda, yaralı kısım temizlendikten sonra kireç tozuyla kaplandığını ve çok güzel sonuç alındığını görmüştüm. Kesinlikle kurtarılabilir...
Sayın Sonkez, Allah umrenizi kabul eylesin siteye biraz ara vermiştim mesajları okuyunca umre ziyaretini gerçekleştirdiğinizi okudum ayrıca anneniz için Allah şifa nasip eylesin.
Hem sevinç hem üzüntü bir arada çok zor, ne yazacağımı bilemedim önce. Bir an düşündüm, dilerim Allahtan annenize acil şifalar verir uumrenizi Allah kabul eyler ve bu niyetle şifayıda beraberinde verir.
Gönderdiğiniz menekşelerden bir kısmı yaşamına devam ediyor diğerlerini yaşatamadım ya toprak iyi değil ya da ben beceremedim. Biraz boylandılar henüz çiçek vermediler, çiçeklendiklerinde buraya ekleyeceğim fotoğraflarını.
Tekrar geçmiş olsun Allah sağlık versin inşaallah.
Sayın sakdag;dediklerinizi uygulayacağım.Umarım kurtulur.Teşekkür ederim...
Sayın sonkez, bu kaktüslerinizde çok güzel. Bunlar yeşil aksam üzerine klorofil taşımayan gymnocalycium cinsi renkli kaktüslerin aşılanmasıyla elde edilir. Renkli kısımlar çiçek değil, kaktüsün aşı kısmıdır. Klorofilleri olmadığı için başka taşıyıcı kaktüsler üzerinde büyürler ve çokta güzel çiçekler açarlar.
Kaktüslerden pek anlamam.Görünüşü çok güzel,renkli yerini elledim yapma olmadığını sanıp aldım...Siz bilgilendirdikten sonra aldığıma çok sevindim.Bütün aydınlatıcı bilgiler için size çok teşekkür ederim..Saygılar...
Ben de yabancı kaynaklarda, yaralı kısım temizlendikten sonra kireç tozuyla kaplandığını ve çok güzel sonuç alındığını görmüştüm. Kesinlikle kurtarılabilir...
Çok sevindim Sayın loveforlife; teşekkür ederim...Umarım kurtarmayı beceririm..
Sayın Sonkez, Allah umrenizi kabul eylesin siteye biraz ara vermiştim mesajları okuyunca umre ziyaretini gerçekleştirdiğinizi okudum ayrıca anneniz için Allah şifa nasip eylesin.
Hem sevinç hem üzüntü bir arada çok zor, ne yazacağımı bilemedim önce. Bir an düşündüm, dilerim Allahtan annenize acil şifalar verir uumrenizi Allah kabul eyler ve bu niyetle şifayıda beraberinde verir.
Gönderdiğiniz menekşelerden bir kısmı yaşamına devam ediyor diğerlerini yaşatamadım ya toprak iyi değil ya da ben beceremedim. Biraz boylandılar henüz çiçek vermediler, çiçeklendiklerinde buraya ekleyeceğim fotoğraflarını.
Tekrar geçmiş olsun Allah sağlık versin inşaallah.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim sayın Yaylacı;Rabbim isteyen herkese nasip etsin..Çok güzeldi...Annem içinde teşekkür ederim,inşallah Mevlam şifasını verecek..Yaprakların tutması biraz zor.Yaşayanlar inşallah açıp sizi sevindirirler..Olmazsa yenilerini gönderirimm..Saygılar,teşekkürler...
Güzelliklerini göstermeye başladılar...:p
bu kış ne çok sıklamen aradım ama bulamadım..rengine bayildim..pempe pembe mutluluk veriyor insana..
yanindaki karanfil mi sevgili sonkez..
el ele tutuşup oyun oynayan çocuklar gibiler..;)
Bu benim geçen seneden kızımın bana hediye ettiği sıklamen..Bu sene yine açarak beni sevindirdi..Yanındakide şakayık.....Pazarda ne kadar çok çeşidi var bir bilseniz..Arzu ederseniz alıp gönderebilirim..
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz..
Şimdi değil ama belki sonra haberleşir gönderirseniz ;)
Fittonia :
Kırmızı ve diğer renkli yaprakları ile göze çok hoş duruyor..
Çok fazla soğuk ve sıcak havada bırakmak çiçeğin yapraklarına ve köklerine zararlıdır.
Yapraklarına,rengine hayranım.En kısa zamanda hakkında bilgi edinmeliyim...
Sevgi Durul
08-03-2014, 10:44
Renkli yapraklı bitkileri ben de çok seviyorum, sevgili sonkez. Fakat maalesef defalarca fitttonya aldım yaşatamadım.
Bu arada yazma fırsatım olmamıştı, annenize şifalar diliyorum. Umre ziyaretinizi de Allah kabul etsin. Sevgiyle...
Renkli yapraklı bitkileri ben de çok seviyorum, sevgili sonkez. Fakat maalesef defalarca fitttonya aldım yaşatamadım.
Bu arada yazma fırsatım olmamıştı, annenize şifalar diliyorum. Umre ziyaretnizi de Allah kabul etsin. Sevgiyle...
Sevgili SDurul;Amin inşallah...Sağolun...Rabbim herkese nasip etsin...
Sanırım bu sayın mor-salkım.ın gönderdiği nergizler...Tekrar teşekkür ederim...
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz..
Şimdi değil ama belki sonra haberleşir gönderirseniz ;)
Bende olan ,istediğiniz bir çicek varsa seve,seve paylaşırım...Sayın ngr33
İstemeniz yeterli...Çiceği çok bol olan bir şehirde yaşamanın avantajı...Birde yerimiz olsa...:mad:
gokcegokce
10-03-2014, 15:17
Maşallah menekşeler çiçek canavarı olmuş resmen. Benimkiler de bir gün bu hale gelebilecek mi acaba?
Maşallah menekşeler çiçek canavarı olmuş resmen. Benimkiler de bir gün bu hale gelebilecek mi acaba?
Bunlar bir kısmı..Gelir,gelir merak etmeyin..Siz sevginizi verin yeter..
minenine
14-03-2014, 18:26
Sonkez abla yeni gördüm Allah annenize şifa versin
Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum...Allah rızası için.....Annem sekiz gündür yoğun bakımda....Çok üzgünüm...
ligustrum
18-03-2014, 20:34
Allah şifalar versin. Dualarınız, dualarımızdır. İnşallah sağlıklı günlere kavuşur, hastalarımız.
Allah acil şifala versin. Dualarım onunla.
helin-123
18-03-2014, 20:41
Allah şifa versin, çok geçmiş olsun.
akçabardak
18-03-2014, 20:44
Allah acil şifalar versin, çok geçmiş olsun.
Rabbim Şafi ismiyle tecelli etsin inşallah..
Hayırlısıyla sağlığına kavussun inşallah teyzemiz..
Çok çok geçmiş olsun annenize. Şifa Allah'tan. Dualarımız O'na.
YeniGine
19-03-2014, 00:20
:( Sevgili sonkez Yüce Rabbim yardımcınız olsun inşallah, dualarımız sizlerle... Geçmiş olsun. :(
loveforlife
19-03-2014, 06:15
Sevgili Sonkez,
Tez zamanda güzel haberler paylaşabilmen umuduyla, Rabbim yardımcınız olsun. Acil şifalar nasip olması dileğiyle... Dualarım sizinle!
Umarım anneniz sağlığına tekrar kavuşur. Çok geçmiş olsun.
sn.sonkez annenize ALLAH dan acil şifalar diliyorum tez zamanda sağlığına kavurş inşaallah
sumeyra47
19-03-2014, 15:39
Sevgili Sonkez...
Anneniz için çok üzüldüm, Allah acil şifalar versin, çok geçmiş olsun.
Allah şifalar versin annenize sevgili sonkez, çok geçmiş olsun, dualarım sizinle...
Rabbim Şafi ismiyle tecelli eder, annenizde şifasını bulur inşallah... Sizin ya da bizim farketmez "anne" diyince can gidiyor zaten..sabırlı ve ümitvar olun.inşallah düzelir..
Hepinize tek,tek teşekkür ediyorum arkadaşlar..24 Gündür ileri yoğun bakım önünde bekliyoruz..Risk yüzde doksanlardan,yüzde altmışa kadar geriledi..İnşallah iyileşecek..Umudumuz bu yönde...Beklemek kadar zor birşey yok..Rabbim kimseyi hastalıkla imtihan etmesin..Sizlerle olmayı çok özledim..Rabbime emanet olun ve dualarınızı unutmayın...Saygılar...Sevgiler....
Oğlum ve gelinimin akşam bana getirdikleri hediye....Teşekkürler yavrularım...Bana biraz moral kaynağı oldu....:)
ne kadar tatlı bir pembe tam mutluluk verecek renk..ne iyi yapmışlar sağolsunlar..
anneniz nasıl oldu..iyidir umarım..sevgiler
Menekşeniz çok güzel Maşallah
annenizede geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhhat hayırlı ömür versin..
ne kadar tatlı bir pembe tam mutluluk verecek renk..ne iyi yapmışlar sağolsunlar..
anneniz nasıl oldu..iyidir umarım..sevgiler
Teşekkür ederim sağolun....Bugün yoğun bakımda 36 .günümüz...Ama haberler iyi,dahada iyi olacak inşallah...
Menekşeniz çok güzel Maşallah
annenizede geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhhat hayırlı ömür versin..
Çok sağolun.....Teşekkür ederim....İnşallah Rabbimin izniyle hergün dahada iyiye gidiyor....Amin...
Menekşelerimin son durumu.....
gokcegokce
15-04-2014, 11:59
Sevgili Sonkez annenize acil şifalar diliyorum umarım bir an evvel sağlığına kavuşur. Menekşeler konusunda gerçekten çok başarılısınız. Benim menekşelerim sağlıksız büyüyor malesef. Toprakları çabuk kuruyor acaba siz toprak olarak ne kullanıyorsunuz. Benimkiler değil açmak yapraklanmıyor bile. Ben de güneş almayan ama aydınlık cam kenarında tutuyorum. Dertleri nedir anlayamadım. :(
Merhaba Sayın Sonkez öncelikle annenize acil şifalar diliyorum inşallah bir an önce sağlığına kavuşur. Bugün sizin sayfalarınızı tek, tek gezdim gezerkende yüklediğiniz resimlerin altına eklediğiğiniz küçük şiirleri okudum çok teşekür ederim böylesi güzel duyguları şiir olarak bizlerle payşatığın için.
Ayrıce menekşelerine tek kelimeylen bayıldım bende bir menekşe severim en çok onlar ilgimi çekti yakında bende evimdeki ve iş yerimdeki menekşe resimlerini siz güzel dostlarla paylaşıcam sizi tanığıma çok sevindim herşey gönlünüzce olsun.
Sevgili Sonkez annenize acil şifalar diliyorum umarım bir an evvel sağlığına kavuşur. Menekşeler konusunda gerçekten çok başarılısınız. Benim menekşelerim sağlıksız büyüyor malesef. Toprakları çabuk kuruyor acaba siz toprak olarak ne kullanıyorsunuz. Benimkiler değil açmak yapraklanmıyor bile. Ben de güneş almayan ama aydınlık cam kenarında tutuyorum. Dertleri nedir anlayamadım. :(
Hazır satılan torflardan alıp birazcıkta içine perlit katıp küçük saksılara ekiyorum...Arada birde sıvı besin veriyorum..Birde isterseniz deli deyin ama çocuklar gibi onları seviyorum....Çokta sulamıyorum....Herhalde yerlerini sevdiler...Bende onları sevdim..Yaptığım bu...İnşallah sizinkilerde sizi sevindirir....Annem için teşekkür ediyorum..Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin...İnşallah...
Merhaba Sayın Sonkez öncelikle annenize acil şifalar diliyorum inşallah bir an önce sağlığına kavuşur. Bugün sizin sayfalarınızı tek, tek gezdim gezerkende yüklediğiniz resimlerin altına eklediğiğiniz küçük şiirleri okudum çok teşekür ederim böylesi güzel duyguları şiir olarak bizlerle payşatığın için.
Ayrıce menekşelerine tek kelimeylen bayıldım bende bir menekşe severim en çok onlar ilgimi çekti yakında bende evimdeki ve iş yerimdeki menekşe resimlerini siz güzel dostlarla paylaşıcam sizi tanığıma çok sevindim herşey gönlünüzce olsun.
Ben teşekkür ederim...Emeğinize,gözlerinize sağlık...Ve büyük sabırsızlıkla sizin güzellerinizi bekliyorum...Saygılar...Sevgiler....
Yeni edindiğim sardunyam..
milaca2010
21-04-2014, 08:42
İyi günler sevgili sonkez; Öncelikle annenize allahtan acil şifalar dilerim, çiçeklerinizin maşallahı var, menekşeleriniz, laleler, üzüm sümbüllerinizin hepsi keyifli görünüyorlar.
Yeni sardunyanızın rengide çok güzel.
Herşey gönlünüzce olsun...
Teşekkür ederim sevgili milaca2010;bende çok beğenip aldım..Koyacak yer bile yok ,şimdilik gülün dibinde misafir..Rabbime çok şükür annem iyi,inşallah dahada iyi olacak.Bu hafta herhalde bir sonuç alacağız...Saygılar,selamlar...
ÇİÇEKLERR
22-04-2014, 13:49
sayın sonkez annenıze acıl sifalar ınsallah.sızın sayenızde balkonumda sardunyalarım oldu ve 3 u rengını bellı ettı cıcekler acarak :-) çok tesekkur ederım :-)
sayın sonkez annenıze acıl sifalar ınsallah.sızın sayenızde balkonumda sardunyalarım oldu ve 3 u rengını bellı ettı cıcekler acarak :-) çok tesekkur ederım :-)
Çok sevindim hangi renk açtılar....İyi günlerde,bol çicekli günler...
Çilli ve kiraz begonyam..
ÇİÇEKLERR
24-04-2014, 09:05
bırı acık pembe bırı koyu pembe ve bırı yavruagzı en kısa zamanda ınsallah fotograflarını yuklerım... ınsallah dıger ıkısınden bırı de bayz cıkar onları da buyuk bır merakla beklıyorum :-) cıkmasada onemlı degıl balkonumda sardunyalarımın olması benı çok mutlu edıyo :-) ne renk olursa olsun :-)
Çok sevindim..Benimkilerde açsınlar olmayanlardan gönderirim.Ben hastalıklarla uğraşırken doğru düzgün ilgilenemedim ve henüz beni açıp sevindirmediler.:(
Canları sağ olsun..
bay tömürcek
25-04-2014, 04:46
Ablacım menekşelerin çok güzeller yine maşallah :) Begonyaların içerde mi duruyolar hep yoksa dışarıda mı? ;)
Ablacım menekşelerin çok güzeller yine maşallah :) Begonyaların içerde mi duruyolar hep yoksa dışarıda mı? ;)
Teşekkür ederim kardeşim..Şu an itibarıyla cam kenarında içerde,balkonda yer bulabilirsem çıkaracağım...
Hayat bu kadar basit bir şeydi işte.
Yaptıklarımız,
Yapmak istediklerimiz,
Özlediklerimiz,
Pişman olduklarımız,
Onardıklarımız,
Onaramadıklarımız...
Hepsi basit, minicik şeylerdi ama ulaşamadıkça,
Çözemedikçe,
Yenemedikçe bize kocaman geliyordu."
ÇİÇEKLERR
25-04-2014, 12:34
en kısa zamanda sevındıreceklerıne emınım :-) sardunyalar vefakar cıcekler :-)
en kısa zamanda sevındıreceklerıne emınım :-) sardunyalar vefakar cıcekler :-)
İnşallah...
Pencere önündede soğan yetişirmiymiş....:mad:
Bunlarda içerden görünüm...
Rabbim binlerce şükür annem birkaç gün oldu yoğun bakımdan normal odaya alındı.Biraz yatmaktan dolayı ayakları fizik tedavi görmesi gerekiyor...Bunada şükür..Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız ve teselli edici sözleriniz için İYİKİ VARSINIZ DOSTLAR...
Annenin iyi olmasına sevindim Sonkez abla..
Amaryllis hakkında yazını okudum geçen gün, loveforlife'nin sayfasında.. Yanlış bildliğin birşey varki, aldığımız soğanların kötü olduğundan değil, yanlış zamanda ekim yaptığımızdan çiçek göremedik biZ !
Çok haklısın canım.İnşallah seneye görürüZ.Bu sene çiceklerle hiç ilgilenemedim desem yeridir.Geçen gün alınıp hala toprakla buluşturamadığım frezyayı görünce çok üzüldüm...Bu saatten sonra dikilirmi acaba.:(
Seni ziyaret etmek istiyorum vakit bulduğum ve seninde uygun olduğun bir günde özledim..
Gelmek istediğin zaman beklerim ablacım.
Ben geçen mayıs ayında ekmiştim frezya soğanlarını, yanlış hatırlamıyorsam 5 ay yeşermedi beklediler, Allah'tan soğanlarım çürümedide vakti gelince yetiştiler. Frezya sayfasını dikkatlice oku hata yapmamak için.
Çok sağ ol sevgili hira...
gürcan_keskin
29-04-2014, 23:59
Sayın sonkez öncelikle çok çok geçmiş olsun. Annenizin iyi olmasına sevindim. Allah acil şifalar ve uzun ömürler nasip etsin...
Menekşe ve lalelerinizin maşallahı var. Hepsi çok güzeller.
Sevgilerle...
YeniGine
30-04-2014, 00:23
Sevgili sonkez çok şükür, annenizin iyi olmasına çok sevindim; inşallah daha da iyi olsun.
Begonyalarınız ne kadar güzel olmuş, ellerinize, emeklerinize sağlık...
akçabardak
30-04-2014, 09:18
Sevgili sonkez çok geçmiş olsun, çok şükür yoğun bakımdan çıkmış inşallah bundan sonra daha da iyi olacak eski sağlığına kavuşacak.
Sayın sonkez öncelikle çok çok geçmiş olsun. Annenizin iyi olmasına sevindim. Allah acil şifalar ve uzun ömürler nasip etsin...
Menekşe ve lalelerinizin maşallahı var. Hepsi çok güzeller.
Sevgilerle...
Çok teşekkür ederim sayın gürcan keskin;Sevgiler ,saygılar benden sizlere olsun..
Sevgili sonkez çok şükür, annenizin iyi olmasına çok sevindim; inşallah daha da iyi olsun.
Begonyalarınız ne kadar güzel olmuş, ellerinize, emeklerinize sağlık...
Sevgili YeniGine çok teşekkür ediyorum.Umarım en kısa zamanda dahada iyi olur...Begonyalarım epey gelişti...Yanlarına çınar begonyası ile yağlı begonya araştırıyorum...Umarın en kısa zamanda bulurum...Saygılar..
Sevgili sonkez çok geçmiş olsun, çok şükür yoğun bakımdan çıkmış inşallah bundan sonra daha da iyi olacak eski sağlığına kavuşacak.
Sevgili akçabardak;güzel temennileriniz için teşekkür ediyorum...İnşallah...
Katüsüm güzelliğini yavaş,yavaş sergilemeye başladı....
Mum çiceğim...Gözünün içine bakıyorum büyüsün ve çiceklerini sergilesin diye ama çok yavaş gelişiyor...Bu sıralar biraz hareketlendi gibi...
Mum çiçekleri demek ki çok yavaş gelişiyor. Bendeki bir senede 4 yaprak lutfetti sadece:) kaktüste çok güzel açmış ablacım.
Teşekkür ederim sevgili hiracım...İlk defa kaktüsüm çicek açıyor.Sevindim..Mum çiceğim bu sıralar biraz büyüyor gibi ..Hadi hayırlısı..;)
YeniGine
02-05-2014, 00:18
Sevgili sonkez kaktüsüne ve çiçeğine maşallah. Sezonun ilk kaktüs çiçeğini sizin kaktüsünüzde gördüm. Darısı başıma ve mum çiçeğine olsun inşallah!..
Sevgili sonkez kaktüsüne ve çiçeğine maşallah. Sezonun ilk kaktüs çiçeğini sizin kaktüsünüzde gördüm. Darısı başıma ve mum çiçeğine olsun inşallah!..
İnşallah sevgili YeniGine inşallah...Tez zamanda açsında sizi sevindirsin...
Bir arkadaşın gönderdiği Hoya kerrii ..
Önceki ve şimdiki hali....Gelişme var gibi,sadece iki yaprak çıkardı..
Maşallah ne renkli bir sayfa olmuş, adeta menekşe fuarı;)
Çok teşekkür ederim sevgili cenan...
İlk defa yediğim ve gördüğüm ekşi erik ağacı ve meyvesi...
Ekilmeyi bekleyen ceylangözlerim..
Ve yine ilk defa gördüğüm ve uzaktan diken sandığım enginarlar..Görüntüsü muhteşem..Bahçem olursa sırf görünüşü için bir köşeye bir kök dikeceğim..
Geçen sene ektiğim çekirdekten çıkan nektari ve erik..
Sevgili Sonkez; Enginarlar gerçekten de çok güzel, o kadar büyüğünü hiç görmemiştim. Ceylanlarınızada bayıldım diktikten sonra resimlerini paylaşırsanız çok sevinirim, nereden aldınız acaba?
Sevgili Sonkez; Enginarlar gerçekten de çok güzel, o kadar büyüğünü hiç görmemiştim. Ceylanlarınızada bayıldım diktikten sonra resimlerini paylaşırsanız çok sevinirim, nereden aldınız acaba?
Pazardan,sadece 1 tele...
Bir Avuç Toprak..
Blraz da Su'yum Ben.
Neyimle Övüneyim;
İşte Buyum Ben..
Çicekçiden alıp ölmekten kurtardığım güzellerim..
Çok şanslısınız güle güle büyütün. Keşke bende şuan İstanbul'da olsaydım, bu arada begonyalarınızda çok şıkmış bazen ölümden kurtarmak için aldıklarımız daha güzel büyüyüp, serpiliyorlar halbuki neden çöpe atarlar anlamıyorum biraz sevgi ve ilgi ile düzelmeyecek bitki varmıdır?
Çok şanslısınız güle güle büyütün. Keşke bende şuan İstanbul'da olsaydım, bu arada begonyalarınızda çok şıkmış bazen ölümden kurtarmak için aldıklarımız daha güzel büyüyüp, serpiliyorlar halbuki neden çöpe atarlar anlamıyorum biraz sevgi ve ilgi ile düzelmeyecek bitki varmıdır?
Çok haklısınız...Doğru söze ne denirki..
Görüpte dayanamadığım menekşem..Değişik açılardan resmini çekmeye çalıştım ama beceremedim sanırsan..Çiceği diğer menekşelerin üç katı büyüklükte...
Buda çok sevdiğim bir başkası...Malesef isimlerini bilmiyorum..
Menekşelerine zaten diyecek birşey yok, Agaclar net'te menekşe diyince aklıma gelen ilk iki isim Sonkez, Tömürcek oluyor:) ama şuan en çok dikkatimi çekenler erik ve nektari oldu... meyve çekirdeklerini çimlendirmeyi çok ama çok seviyorum... bahçede iki eriğim var çekirdekten yetiştirdiğim:)
Sana katılıyorum..Geçen sene kışın ekmiştim çıktılar.Birde ekecek yer olsa..Seninkiler büyükmü....Trabzon hurması ekmiştim bir zamanlar ama balkona sığamaz olunca tanıdığım birine hediye etmiştim.Epey çok meyve veriyormuş...Duyunca,görünce seviniyor insan..
Yazın evlerin vazgeçilmezi fesleğen..
Benim fidanlarım küçük ablacım, geçen yazın eriklerinden işte. Aslında daha saksı boyundalar ama yer olmadığından bahçeye almıştım.
pink panther
08-05-2014, 18:03
çok güzeller
Sevgili Sakdağ bunlar senin bana gönderdiğin bebişlerin..Serpilmeye başladılar...Adlarını bilmiyorun maalesef...:(
Sevgili sakdağ isimleri içinde teşekkür ederim..
Sağdaki Graptosedum franciscobaldi, soldaki Crassula lycopodiodes
Son resimdeki, sol taraftaki crassula türü, sağdakini bende tanıyamadım :D
Sağdaki Graptosedum franciscobaldi, soldaki Crassula lycopodiodes Sevgili Sonkez.;)
Teşekkür ederim sevgili arkadaşım..
Üçü biraraya dikilen ceylanlarım..
Yer olmayınca cam kenarlarıda böyle değerlendirilir..:rolleyes:
Birine zarar vermesin diyede bağlanır..:)
Ceylanlarınız her zamanki gibi süper gözüküyor. Sizde ki bordo kenarı beyaz çizgili olandan bugün bende bir benzin istasyonunda gördüm, ufacık bir dal istedim vermediler. :( Olsun yine bir yerde denk gelirim. :D
Camın önündekiler de çok güzeller oraya da çok yakışmışlar, inşallah kocaman olurlar. Güle güle büyütün.
Çok teşekkür ederim...Herşey gönlünüze göre olsun...Geçen gün kapım çalındı,hiç tanımadığım bir kişi ille içeri girip çiceklerine bakacağım diye tutturdu...Tanımadığın kişi vede ısrarcı olduğu için açıkçası müsait değilim deyip içeri almaya çekindim.Birkaç gün sonra yine kapıyı çaldı ve yine ısrar ediyor,kızım evdeydi.O güvenerek mecburen içeri aldım.Versem bütün çicekleri yüklenip götürecek.Neyseki bir saksı menekşeyle kurtuldum..Vede kapıdan çıkarken ne derse beğenirsiniz..Sizde bana gelip çiceklerime bakın ama sakın benden istemeyin,vermem.Yoldan gelip geçene çok vermişim ..Ne olacaktıki bir dal verseydi sanki....Yazık ...
Bu köşe menekşe köşesi...
Öyle birisine daha denk gelmedim ama bir gün başıma gelirse ne yaparım bilemem. :D İnanın okurken gülmemi tutamadım. :D
Kendisi utanmadan gelip istemeyi biliyor ama vermeye gelince vermiyor, vallahi çok ilginç. :D
asmalıtepe
15-05-2014, 14:16
Selam sayın Sonkez.Şükür buluşturana...Siz benim sayfamın ilk ziyaretçilerinden ve ilk beğenenlerindensiniz. naçizane benim adım asmalıtepe soyadım vefa'dır. hemen sayfanızı ziyaret etmek ve bol bol beğenmek istedim.Acemiliğime sayın başka forumda olduğunuzu düşünemedim.
Şimdi sayfanızı takdirle gezdim. büyük alanları olup ta benim gibi bir kök çiçek yetiştiremeyenler de var.Siz zoru başarıp evinizn içinde,balkonunuzda ne güzellikler yetiştirmişsiniz.İşte başarı budur. Allahım sizin de gönlünüzdekini gerçek kılsın inşaAllah, size de bahçeler bağlar nasibetsin.Yeter ki siz dua edin isteyin.
Selam sayın Sonkez.Şükür buluşturana...Siz benim sayfamın ilk ziyaretçilerinden ve ilk beğenenlerindensiniz. naçizane benim adım asmalıtepe soyadım vefa'dır. hemen sayfanızı ziyaret etmek ve bol bol beğenmek istedim.Acemiliğime sayın başka forumda olduğunuzu düşünemedim.
Şimdi sayfanızı takdirle gezdim. büyük alanları olup ta benim gibi bir kök çiçek yetiştiremeyenler de var.Siz zoru başarıp evinizn içinde,balkonunuzda ne güzellikler yetiştirmişsiniz.İşte başarı budur. Allahım sizin de gönlünüzdekini gerçek kılsın inşaAllah, size de bahçeler bağlar nasibetsin.Yeter ki siz dua edin isteyin.
Teşekkür ederim inşallah ufakta olsa günün birinde benimde bir bahçeli evim olur....Bitki sevgisi insana herşeyi yaptırıyor...Bu site sayesinde bilmediğim,duymadığım çok şeyler öğrendim..Paylaşımcı çok arkadaşımız var.Vefalı arkadaşa can kurban..Bu zamanda zor bulunur bir davranış...Ne diyelim kader,kısmet...
Bir zamanla facede bir resim paylaşmıştım...
Bahçeli bir evim olsada keşke bu kadar küçük ve bakımsız olsa..
Öyle birisine daha denk gelmedim ama bir gün başıma gelirse ne yaparım bilemem. :D İnanın okurken gülmemi tutamadım. :D
Kendisi utanmadan gelip istemeyi biliyor ama vermeye gelince vermiyor, vallahi çok ilginç. :D
Evet hakikaten ilginç bir tip .Bazen görüyorum yolumu değiştiriyorum..Ayak üstü tüm hikayesini dinledim..Çenede bol...Böyle insanları sevmiyorum...:mad:
Meleklerimde açıyor...Zafer beyin sayesinde bu çiceğe sahip oldum..İlk defa tanışacağız...
YeniGine
15-05-2014, 23:38
Sevgili sonkez menekşe köşeniz maşallah çok güzel olmuş hepsi çiçekli ve de sağlıklı görünüyorlar. Saksılarıyla birlikte bu köşe çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık.
Sevgili sonkez o evden ben de istiyorum. Bahçesi de oldukça geniş gibi görünüyor. Ne diyeyim arkadaşım Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.
Teşekkür ederim arkadaşım..İnşallah bir gün olur.Rabbim büyüktür...Birde yanyana olduğunu düşün ne güzel olur...Ne güzel komşuluk ve arkadaşlık ederiz değilmi..:pHayırlı cumalar...
asmalıtepe
19-05-2014, 13:47
Sevgili Sonkez bu çiçekler ne kadar güzel.Bukadar yoğun açması da muhakkak sizin sevginizdendir.Gönlünüze ve ellerinize sağlık Allah'a emanet olunuz.
gürcan_keskin
19-05-2014, 23:37
Sayın sonkez maşallah o şirin saksılı menekşelere. Ne kadar güzeller.
Ekşi erikler sanki kızılcığı andırıyor. Bak şimdi aklıma geldi ne de güzel olur o kızılcıklar. Çokta severim. Tadı harika. Sosu da harika oluyor.
Resimdeki ev çok şirin inşallah bir gün hayaliniz gerçek olur. Sayın laparaki üyemizin hayalindeki evi aklıma geldi şimdi. Halen devam etmekte yapımı o tatlı serüvenli evine.
Şu çiçek isteme mevzusu bir hayli güldürdü beni. O da neymiş öyle?
Bende kitapokur olarak kitaplarım konusunda öyleyim :) Başkalarından okumak için isterim ama bendeki kitapları vermeye gelince kıyamıyorum. Bir kütüphane kurma hayalim var ilerde kendi evim olursa. Eksilsin istemiyorum. Halbuki işi bitince geri verecekler ama ne bileyim işte. :)
Sevgilerle...
Sevgili Sonkez bu çiçekler ne kadar güzel.Bukadar yoğun açması da muhakkak sizin sevginizdendir.Gönlünüze ve ellerinize sağlık Allah'a emanet olunuz.
Onlar benim stres atıcılarım,sevgi verenlerim,onlar dostlarım.....Seviyorum...Onlarla konuşmayı,onlarla ilgilenmeyi,onları sevmeyi seviyorum.....Yeşile aşığım...
Herşey için ben teşekkür ederim...Yine beklerim...
Sayın sonkez maşallah o şirin saksılı menekşelere. Ne kadar güzeller.
Ekşi erikler sanki kızılcığı andırıyor. Bak şimdi aklıma geldi ne de güzel olur o kızılcıklar. Çokta severim. Tadı harika. Sosu da harika oluyor.
Resimdeki ev çok şirin inşallah bir gün hayaliniz gerçek olur. Sayın laparaki üyemizin hayalindeki evi aklıma geldi şimdi. Halen devam etmekte yapımı o tatlı serüvenli evine.
Şu çiçek isteme mevzusu bir hayli güldürdü beni. O da neymiş öyle?
Bende kitapokur olarak kitaplarım konusunda öyleyim :) Başkalarından okumak için isterim ama bendeki kitapları vermeye gelince kıyamıyorum. Bir kütüphane kurma hayalim var ilerde kendi evim olursa. Eksilsin istemiyorum. Halbuki işi bitince geri verecekler ama ne bileyim işte. :)
Sevgilerle...
Hoşgeldin,sefalar getirdiniz...Evet aynen kızılcık gibi ama tadı ekşi erik tadında.Bahçem olsa çekirdeklerinden yetiştirmek isterdim...Evet sayın laparaki üyemiz çok tatlı bir uğraş içinde..Rabbim yardımcısı olsun.İnşallah hayalindekindende güzel olur, sıhhat ve huzurla içinde oturur.Malesef kitap paylaşmak benimde pek istekli oluğum bir konu değil..Verdiğin zaman okuyup getirseler iyide iade edmeyenleri ne yapmalı..Çicekten sonra en büyük tutkum kitap okumak..Ne kitabı olursa hiç farketmez..Okuyacak birşey bulamazsam ansiklopedileri karıştırıyorum..
O çicek isteyen arkadaşa gelince istese can kurban ama zorla eve almak zorunda kaldım.İstanbul gibi yerde tanımadığın bir kişiyi eve sokmak...Eşim duysa çok kızardı...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.