Bağlan

View Full Version : alcen / bahçe

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5

alcen
13-05-2012, 15:20
Sevgili ysavaş,sen telaş etme her ğün takviye ekiyorum eğer ürün verirse elimizde kalacak
sebzeler.
Ben sana otobüse koya koyar yollarım, üzülme salatalıklarının çiçek dökmesine......

alcen
15-05-2012, 22:47
İlk nilüferim açtı, ğüya nilüferimi çekmiştim resim çekmek yapmaktan daha zormuş......

alcen
15-05-2012, 22:53
Toplu halde olduğu zaman, doğadan bitkilerde çok hoş duruyor......

Sudenur
15-05-2012, 23:45
Sevgili alcen, yine harika, hep harika. :eek: Aklım nilüferlerde kalmış halde ayrılıyorum sayfanızdan. Elinize emeğinize sağlık. Sevgiler. ;)

Doğayla Barış
16-05-2012, 00:10
Şakayık da tutuklu kalmak... ;)
Ben da... :p

gilan
16-05-2012, 01:49
Sevgili alcen, bahçeni ilk defa detaylı olarak gezebildim ve çok beğendim. :)

Hele o ilk sayfalardaki çay saati masası yok mu! Çok şık, çok romantik, çok elit. İngiliz kraliyet ailesinden bir fotoğraf gibi. :)

Bu pembe papatyalar havuz başlarına ne kadar yakışmış, önce cemo'da sonra sende gördüm. Çiçek dolu bahçende mutluluk dolu bir yaz dilerim. :)

alcen
16-05-2012, 21:54
Sevgili sudenur,
bunlar senin için yakında hepsi açınca yine yüklerim,senin daha güzelleri olur inşallah..
Sevgiler selamlar....

alcen
16-05-2012, 22:03
Sevgili Doğayla barış,
Bebde şalayıkları çok seviyorum yakında yenileri açıcak inşallah farklı olurlar onlarıda senin için yüklerim ...
Sevgiler selamlar...

alcen
16-05-2012, 22:48
Sevgili gilancım,
hoşgeldin sefalar getirdin canım, güzel sözlerin için çok teşekkürler ederim.Bende senin bitkilerine bayılıyorum hepsi birbirinden güzel.
Balkonunu sabırsızlıkla bekliyorum,daha ğüzelleri sana kısmet olur inşallah.
Sevgiler selamlar....

alcen
16-05-2012, 23:22
Renk cümbüşünü seviyorum......

alcen
16-05-2012, 23:33
Bahar en güzel aylardan.......

cemo
16-05-2012, 23:50
Bu sukulentler ne ara annelerine yetişti arkadaşım. Bit kadar diye laf etmiştin birde.:))

Katır tırnağının rengi güzelmiş. Bendeki renkle yakışırlar değil mi:))

alcen
16-05-2012, 23:55
Cemocum, onlar senin torunlar nasıl iyi bakmışımmı....

Sudenur
16-05-2012, 23:56
Sanki bir Cennet perisi gelip yerleşmiş bahçenize sevgili alcen, tüm ev halkı uykudayken efsun üflüyor bitkilerinize. Çok çok güzel, teşekkür ederim. ;)

alcen
17-05-2012, 00:10
Sudenurcum,
teşekkür ederim ama halimi görsen acırsın geceleri bile çiçekleri düşünüyorum,
yarın şunları yaparım onu oraya koyarım bunu buraya alırım...
Bahçeye girdiğimde yarım saat dolaşıyorum, tek tek nerde ne varsa yapraklarına kadar biliyorum bütün yorgunluğum gidiveriyor..

Sudenur
17-05-2012, 00:23
Elinizin sürekli üstünde olduğu resim karelerinizden de anlaşılıyor zaten sevgili alcen, heyecanla bekliyorum yeni resimleri. Ahh şimdi o nilüfer havuzunun orada bir bardak çay içmek vardı! :rolleyes: İyi ki hamileyken keşfetmemişim bu siteyi diye düşünüyorum şimdilerde, çiçeğe aşeren bir kadını eşim nasıl yatıştırırdı diye düşünmeden edemiyorum. :p

alcen
18-05-2012, 22:08
Nilüferler artık bo göstermeye başladı......

alcen
18-05-2012, 22:21
Güllerim bu yıl gelişmeye başladılar.....

alcen
18-05-2012, 22:38
Klematisler tek tük açmaya başladılar,duman ağacı çiçeklendi ama pembe olmadı en son açan şakayık çok şükür katmerli....

alcen
18-05-2012, 22:58
Üst bahçe, istanbul toplantısında aldığım bisiklet........

nevsune
19-05-2012, 10:18
Alcencim, o kadar kar, yağmur, bak sihirli değnek değivermiş yine. Herşey çok güzel. Şu güzel desem bir diğerine haksızlık olacak onun için kestirmeden hepsi çok güzel diyorum.

Nilüferlerine iltimas geçiyorum onlar tek kelimeyle harika:) Hepsi birden açınca seyrine doyum olmaz. Bol seyirler, bol keyifler güzel arkadaşım.

Ayol o bisikleti hangi arada aldıydın:rolleyes:

alcen
19-05-2012, 22:12
Nevsunecim, ben artık bu bahçeden gerçekten birşey olmaz diye düşünmüştüm. Jineopun
baharın nelere gebe olduğunu söylemesi, şimdi nekadar doğruymuş diyorum...
Canım, güzel sözlerinizi duyunca yorğunluğum kalmıyor.
Bisikleti beşiktaştaki öğretmen evine giderken,yücel arkadaşımız göstermişti o ara aldım canım.
Sana kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.
Ankaraya geliyoruz, haftaya inşallah görüşürüz......

alcen
20-05-2012, 16:50
Bu gün beni çok şaşırttı,herhalde klematislerin en güzellerinden....

acemifüsun
20-05-2012, 17:28
Maşallah sevgili alcen:) Bu güzelin adı ne aceba?:)

nevsune
20-05-2012, 17:39
Ankaraya geliyoruz, haftaya inşallah görüşürüz......

Evde değildim mesajını görmemişim. Öğleden sonra Cemo'dan öğrendim geleceğinizi. Sabırsızlıkla bekliyoruz canımcım:)

jineop
20-05-2012, 17:49

Piluu bunu hep yapıyor. Alt eski dallarda böyle katlı açabiliyor.

alcen
20-05-2012, 17:58
Ama bunlar üst dallar hemşom.....

Orhan Özbilgiç
20-05-2012, 18:01
Diyeceksinizki; ''Kısa kesmiş.''
Ama bu bahçe olmuş be kardeşim. Fazla söze ne hacet?
Burada ancak yaşanır. Saksıdaki ördek yavruları mıdır ne? En ince ayrıntıları bile nakış nakış işlemissin be arkadaş.
Ereğli' yi dünyaya tanıtan bir film yapsalar, burayı ve Sevgili cemo' nun bahçesini fonlamalılar. Kesin turist patlaması olur. ;)

Ne yapayım?
Bu bahçenin güzelliğini ancak böyle ifade edebildim. :eek:
Ellerine sağlık.

Adalet Yağcı
20-05-2012, 18:30
Bu gün beni çok şaşırttı,herhalde klematislerin en güzellerinden

Harika, bayıldım, katmerli clematisler çok güzel ya.
Çiçek dediğin böyle göz doldurmalı, mütevazı olmamalı, biraz hoş, biraz büyülü, biraz da saldırgan...

Bahçen dergilerden fırlamış gibi sevgili alcen.

Piluu bunu hep yapıyor. Alt eski dallarda böyle katlı açabiliyor.

Jineop'um bizim de olmalı bu piluudan ;)

alcen
20-05-2012, 18:37
Sevgili orhan hocam,
Bilmezmisin karadenizin kızları çalışkan olur, ben cemoyuda karadenizli sayıyorum artık
çünki gözlerini ereğlide açmış.
Jineop zaten süper,akşam sabah bahçelerden çıkamaz olduk,bunlardan ayrı birde sebzebahçeleri yapıyoruz sırası gelince onlarda burda olacak.
Severek yapılan herşey karşılık gösteriyor,ince ayrıntılara daha vakit bulamadım kahretmesin şu ev işleri olmasa çok iyi olacak.......
Sizin bahçenizinde bizden aşa kalır yanı yok, çok güzel allah hepimize ağız tadı ile oturmak nasip etsin.
çok teşekkür ederim....

jineop
20-05-2012, 18:42
Ama bunlar üst dallar hemşom.....

Demek ki o dalları budamamışsın hemşom:p

alcen
20-05-2012, 18:50
Kıyıpta budayamı bildim büyüsün diye hemşom,bunlar sürgünlerde açtı...

alcen
20-05-2012, 18:52
Sevgili adalet sen merak etme, bu yıl klematisleri parçik pinçik edicem çoğaltmak için
sana hemen yollarım...
Teşekkürler canım...

alcen
20-05-2012, 18:57
Sevgili acemifüsun,
bunun adı piluu bak artık isimlerinide öğreniyorum arkadaşlardan. Önceden çiçeklerin kartlarını hemen koparıp atardım isimleri beni çok ilğilendirmezdi artık öyle yapmıyorum.
Çok teşekkürler..

jineop
20-05-2012, 19:09
Harika, bayıldım, katmerli clematisler çok güzel ya.
Çiçek dediğin böyle göz doldurmalı, mütevazı olmamalı, biraz hoş, biraz büyülü, biraz da saldırgan...

Bahçen dergilerden fırlamış gibi sevgili alcen.

Jineop'um bizim de olmalı bu piluudan ;)

Geçen sene benim piluu da böyle 4-5 tane açmıştı. Çelik paylaşımı için bu sene çok budandı ablam.:rolleyes:

cemo
20-05-2012, 19:19
Yarın bundan 2 dal kırıp perlite dikmezsem, banada cemo demesinler. Bundan bende yok ya, hay allammm:)))
Ama, bana verdiğin şakayık beyaz açtı, Jineop hemşomun bahçeye koydum fotoğrafını git bi bak:)) Sende beyaz yok bende var, benle iyi geçin:))

alcen
20-05-2012, 19:34
Bu gün baktım cemo, belçikadan gelenlerin biri herhalde beyaz.
Canın sağolsun senin istediğin klematis olsun......

alcen
21-05-2012, 01:06
Rekslerin şu anki durumu,tohumdan birtek yaprak güzellerini başara bildim. Yumrulu şakayıklardan ilk katmerli açan,ve bu gülü açışını çok sevdim.......

Adalet Yağcı
21-05-2012, 14:33
Sevgili alcen, şu bitkin campanula cinsi mi?

298479

rhepsag67
21-05-2012, 14:38
Sevgili alcen, yumrulu şakayık ve kırmızı gül harikalar. Sevgili Cemo'nun ve senin bahçelerinizde katırtırnaklarını gördükten sonra doğada da sarı renkli katır tırnaklarını fark etmeye başladım :) Hele öğlen belediye işçisinin kendisine bu çiçekten yapmış olduğu çalı süpürgesini görünce pes dedim kendi kendime :) Süpürgenin uçlarında, sarı çiçekleri bile görünüyordu. Hem görsel hem de işlevsel ne kadar faydali bir çiçekmiş meğer:)
Selam ve sevgilerimle...

alcen
21-05-2012, 15:13
Adaletcim, anlamıyorum ama sanırım kampanula çinsi, yengemin bahçesi olduğu gibi mora boyanmış durumda.Taşlı toprakta çok coşmuşlar bide benim gibi dakka başı sulamıyor..

alcen
21-05-2012, 15:19
Sevgili rhepsağ67, arkadaşım bizimburalarda sarısı bol miktarda bulunuyor sarı katır tırnaklarının.Senbi gelsende çiçekleri yakından görsen diyorum canım.
Gönderdiğin leylaklar büyük bir ihtimalle tutacak,semayada çok selam ikinizide öpüyorum......

rhepsag67
21-05-2012, 15:56
Sevgili rhepsağ67, arkadaşım bizimburalarda sarısı bol miktarda bulunuyor sarı katır tırnaklarının.Senbi gelsende çiçekleri yakından görsen diyorum canım.
Gönderdiğin leylaklar büyük bir ihtimalle tutacak,semayada çok selam ikinizide öpüyorum......

Leylaklar 2-3 gün beklemek zorunda kalmışlardı:( Yeşil-çiçeksever ellerinden tutacağına eminim zaten. Yolculuk sonrası bir ziyaret yaparız umarım, en kısa zamanda. Özledim doğasever dostlarımı:) Hayırlı yolculuklar sizlere, kendinize iyi bakın. Ben de çok öpüyorum.

dağ çiği
21-05-2012, 22:27
Sevgili alcen,hiç öyle güzel clematis görmedim muhteşem olmuş.Havuz,nüliferler.şakayıklar,hasekiler,güller offf sukulentlerrr aman Allahımm bahçelerin hepsi birbirinden güzel.

ilksenozturk
22-05-2012, 07:28
Sevgili sudenur,
bunlar senin için yakında hepsi açınca yine yüklerim,senin daha güzelleri olur inşallah..
Sevgiler selamlar....

benim için de yükleyin nilüfer fotoğrafı lütfen.
çok özeniyorum sucul bitkilere ama yerim pek müsait değil. bu sene bir kovada nilüfer deniyorum, dipte minnacık 2 yaprak var ama inatçı çıktılar, 'biz burda iyiyiz, sen işine bak' diyorlar bana :(

#506 ama bu nasıldır, nedir yaaaa, valla nutkum tutuldu, çok çok güzeller

yesavas
22-05-2012, 16:55
Sn alcen, esim diyor ki domatesler olduysa gidelim toplayalim kalmasinlar dallarinda sonra cururler falan:)

gtatas
22-05-2012, 18:00
Sayın alcen bahçeniz çok güzel bir peyzaja sahip adeta bir peyzaj mimarı gibi çalışmışsınız sizi tebrik ediyorum.Kolaylıklar diliyorum.

ahmeter
22-05-2012, 18:33
Her şey çok güzel. havuzun güzelliği daha da güzel
Ereğli iklimi bitkiler için ideal
Tebrik eder iyi günler dilerim

Dilek Sarıkaya
23-05-2012, 07:22
Sayın alcen, bahçenizi bu sabah gezdim ve çok beğendim. Hele nilüfer havuzu ve atölye kapısının girişindeki clematise bayıldım.Merak ettiğim clematis tek kök mü acaba? Ellerinize sağlık, emeklerinizin karşılığını fazlasıyla almışsınız. O bahçede olup, masada çay içmek vardı şimdi. İnşallah bir gün bende bu beton yığınından kurtulurum da böyle bir bahçeye sahip olurum. Bahçeniz masallardaki bahçeler gibi aynı, hayallerimin bahçesi yani..Peyzaj mimarı gibi her bir köşeyi cennete çevirmişsiniz.Ellerinize sağlık. Sevgiyle kalın

alcen
31-05-2012, 07:57
Sevgili dağ çiği,sağ olasın canım insan birşeyleri isteyince inan başarması çok zor olmuyor
teşekkür ederim. selamlar sevgiler.......

alcen
31-05-2012, 08:05
Sevgili ilksen,
ben senin için nilifer fotoğrafı yüklemezmiyim, en kısa zamanda yüklerim canım.
Yanlız kovada nilüfer iyi olmuyor denemiştim, uzun zaman sıcaklarda kalırsa çürüyebiliyor
sen iyisimi ufak bir gölet yap çok daha ğüzel olur.
Bana yolladığın bitkilerin çok iyi durumdalar, onlarıda yükliycem yakında.
Selamlar sevgiler canım....

alcen
31-05-2012, 08:13
Sevgili yesavaş,
domatesler olmadı ama salatalıklarımda çok var,fasulyeleride gerçekten abartmışım
bahçenin yarısı fasulye.
Siz gelene kadar domateslerde olur tahmin ediyorum nede olsa mesafe uzak.
On gün ereğliden ayrıldım döndüğümde pek gelişmemişler,on günde bir kere sulanırsa öyle olur, eşine söyle domatesler olmadı ama dutlar olmaya başladı kirazlarda.
Eşine ve sana selamlar sevgiler.....

alcen
31-05-2012, 08:21
Sevgili gatatas,
bahçeme hoş geldiniz, bende size yazmayı düşünüyordum.Üzümlerim yapraklandılar her gün başlarına gidiyorum,inşallah tutarlar sularını hiç eksik etmiyorum.
Bahçem için güzel sözlerinize teşekkür ederim.....
Selamlar sevgiler....

alcen
31-05-2012, 08:33
Sevgili ahmeter,
sizleri bahçemde görmek ne güzel,sizin kadar olmasada birşeyler yapmaya gayret ediyorum.
Ereğli iklimide değişti artık her yerde olduğu gibi,ama yinede güzel.
Havuzu beyenmenize sevindim, yanlız nilüferlerimin yaprakları çok büyük oluyor gübrede vermedim hiç aralarından fazlaları koparıyorum,çiçeklerini göremiyorum.....
Nazik ziyaretinize çok teşekkürler...
Selamlar sevgiler......

alcen
31-05-2012, 08:42
Sevgili Dilek Sarıkaya,
sizlerden ğüzel sözler duydukca emeklerimin boşuna olmadığını görüyorum,buda beni çok mutlu ediyor.
Klematisler ektigimde bir köktü,klematis zaten arsız bir bitki çabuk gelişiyor.
Bir gün senin daha ğüzelleri olur inşallah canım, bahçende bitkilerinle bizim gibi oynarsın.....
Çok teşekkürler ziyaretin için.
Selamlar sevgiler.....

rhepsag67
31-05-2012, 09:21
Merhabalar sevgili alcen, yolculuğunuz güzel geçmiştir umarım. Kimbilir ne kadar büyük bir enerji ile gelmişsinizdir, Adana toplantısından sonra:)
Sevgi ve selamlarımla...

Emre İlhan
31-05-2012, 11:27
Ben ne kadar güzel bir yere geldim böyle. ;)

Karadeniz'e gelmiş gibi oldum. Ellerine sağlık alcen ablacım. Bahçen çok güzel.

Sayfayı beğeni yağmuruna tuttum, bildirim kutunu doldurmuş olmalıyım:)

Dilek Sarıkaya
31-05-2012, 22:45
Amin diyorum, başka da bir şey demiyorum sevgili alcen... Allah söyletmiş olsun, fakat zorrr bir ihtimal

alcen
01-06-2012, 22:06
Sevgili emre,
teşekkürler canım,ben seni gerçekten karadenizde görmek isterim.......
Senin gibi gencecik bir delikanlının bitkilere olan ilgisi çok hoş,inşallah birdaha görüşmek kısmet olur...
Kucak dolusu sevgiler......

Adalet Yağcı
01-06-2012, 22:09
Ankara'da Mersin'den aldığınız şu bitkileri ne zaman göreceğiz sevgili alcen?

alcen
01-06-2012, 22:12
Sevgili Dilek Sarıkaya,
neden olmasın, inşallah kısmet olur yeterki iste, gün doğmadan neler doğar bir bakmışsın
bahçelerde yorgunluktan kımıldayacak halin kalmamış.......

alcen
01-06-2012, 22:18
Adaletcim,
inan daha ekmesini bitiremedim, bu gün canımı çıkardım bahçede en kısa zamanda yüklerim........
Alması iyiydi ama ekmesi eziyet oldu,eskiyi sök yeniyi ek güya saksı istemiyordum
bir yığın saksı oldu....

alcen
01-06-2012, 22:27
Kırmızı diye aldığım klematisin rengi.Adalet kampanula cinsimi diye sorduğun
mor çiçeğin tam açmış hali,doğadan ektiğim solanum cinsi bir sarmaşık türü ben çok sevdim.......

Sevgi Durul
01-06-2012, 22:30
Solanum cinsi olan, solanum dulcamara.:)

gilan
01-06-2012, 22:57
Mor çiçeğin içinde kalpler var. ;)

alcen
01-06-2012, 23:06
Hiç fark etmememiştim gilancım,görüyorsunuz değilmi çiçeklerim bile sevgi dolu..........

alcen
03-06-2012, 22:59
Sukulentler büyümeye başladılar........

alcen
03-06-2012, 23:22
Küpelerin bir kısmı açmaya başladı,rekslerden hiç kaybım olmadı........

Satı Uğurtan
04-06-2012, 01:01
Alcenciğim müthiş görüntüler inan bana ruhumu dinlendirdi, Amasraya geldiğimde kesin senin bahçeye geliyorum, canım bahçende senin gibi her yönüyle çok güzel.

ciceksever70
04-06-2012, 06:03
Alcencim clematisinin cinsi sanirim vylle de lyon. Bende de var iki tane. Sukulentlere bayildim. Sevgiler.

jineop
04-06-2012, 10:07
Hemşom dilim tutuldu. Bir ressam edasyla tuval yerine bahçeyi eşşiz fırça darbeleri vurmuşsun. Sözü uzatmayacağım, kıskanmayacağım (:cool:), ellerin dert görmesin. Çok çalışıp, ben de yapacağım...;)

jineop
04-06-2012, 10:09
Alcenciğim müthiş görüntüler inan bana ruhumu dinlendirdi, Amasraya geldiğimde kesin senin bahçeye geliyorum, canım bahçende senin gibi her yönüyle çok güzel.

Amaaaa bunu kıskanırım. Burnunun dibine kardeşine gelme taaa Ereğli'lere git. Bu olmadı işte:mad:

Satı Uğurtan
04-06-2012, 13:19
Jineopcuğum, güzel kardeşim, sen çok iyi biliyorsunki, seni ve bahçeni görmek için can atıyorum, senide alcenide çok seviyorum ikinizede en kısa zamanda gelmek istiyorum, sen kıskanma bilirsin ağaçlar nette benim için özel olan insanlardan dostlardan birisin, cemo can sende:)
Ya galiba ben bu Zonguldaklıları başka seviyorum eşimden dolayı olabilirmi?
hemşehriniz ya:) sevgiler hepinizi öpüyorum.

syuksek
04-06-2012, 14:05
Sevgili alcen,
Bahçenden güzellikler fışkırmış yine. Fotograflara bakıp iç geçiriyoruz, bir de bahçenin kendisini görsek herhalde sarhoş oluruz.
Sebze bahçeni de merak ediyorum.
Adana toplantısında ki resimleriniz de çok güzel.
Sevgiler

alcen
04-06-2012, 21:54
Sevgili satıcım,
Beni çok sevindirdin bekliyorum canım, o zamana kadar sebzelerde olur inşallah...

alcen
04-06-2012, 22:02
Sevgili çiçeksever 70,
Evet senin dediğinden canım,kırmızı diye dört tane getirttim belçikadan....
Ben senin bahçeye bakmaya doyamıyorum bol bol resim yükle canım evinle beraber...
Kucak dolusu sevgiler......

alcen
04-06-2012, 22:06
Hemşom,
sen bir dönde kendi bahçene bak.Küçük cennetine,ben her seferinde maşşallahsız geçemiyorum....
Senden övgü dolu sözler duymak çok güzel teşekkür ederim canım......

alcen
04-06-2012, 22:11
Sevgili Syuksek,
en kısa zamanda gelmen lazım,dutlar olmaya başladı bekliyorum canım......
Bahçeyi yakından görürsün,çok öpüyorum...

berrinb
04-06-2012, 22:40
Ahhh.Ahhh...sen insanı öldürürsüüüünnn.....Mavişi,sukulenti anladık da o pembeli one o öyleee..:)) bayıldım ...Sukulentlerin tanzimine de .....vallahi pes yani...bu kadar güzellik olur....Durup durup insanı çatlatıyorsun kardeşim....:)))
Ellerine gönlüne sağlık...Reks begonyalarınız da ,bütün çiçekler gibi harikaydı...Sevgiyle kucaklıyorum canım..Sağol içim açıldı,gece gece...:))

alcen
04-06-2012, 22:53
Adaletcim, yenileri görmek istemiştin bir tanesi veronika...

Adalet Yağcı
04-06-2012, 22:58
Campanulanın açmışı çok daha güzelmiş alcen'ciğim.
Sukkulent aranjmanına ben de bayıldım, çok cici olmuş.

Biliyormusun, benim pholxlarım yayla havasını çok sevdi, aldığımızda sanki solgun gibilerdi, yaylada yemyeşil oldular, geliştiler.

Sizin diyar diyar gezdirdiğiniz bitkileri ne zaman göreceğiz, ben çok merak ediyorum.
Neler aldınız, nerelere diktiniz.

alcen
04-06-2012, 23:01
Bir tanesi ismini yanlış yazmış olabilirim menesya....

Adalet Yağcı
04-06-2012, 23:01
Harikaymış alcen, bunların hepsi bir saksı değil herhalde.

alcen
04-06-2012, 23:10
Birazda bahçenin demirbaşlarının hatırlarını soralım,çünkü kara kıştan zaferle çıkanlardan.....

gilan
04-06-2012, 23:12

Nemesia sanırım. :)

alcen
04-06-2012, 23:43
ilk resimin ismini bilmiyorum,yenilerden ama kırlarda olan bir çiçeğe çok benzettim.
Kağıt çiçeğim iki yaşında,soğuğa dayanıklı ve çok yıllıkmış bilmiyordum.

jineop
05-06-2012, 00:03

Diasca:D

jineop
05-06-2012, 00:05
Adaletcim, yenileri görmek istemiştin bir tanesi veronika...

Bende bu türün pembesi var.

rhepsag67
05-06-2012, 09:52
Sevgili alcen :) , bahçen yine gülücükler saçıyor ve bizi de gülümsettiriyor, neşelendiriyor.
Böyle güzelliklere bakmak gerçekten ruhumu rahatlatıyor, güçlendiriyor.

Bir insan ne kadar güçlenirse, olumsuz duyguların ürettiği enerjiler o ruhu etkilemezmiş :)
Sevgiyle kalın...

jineop
05-06-2012, 12:25
ilk resimin ismini bilmiyorum,yenilerden ama kırlarda olan bir çiçeğe çok benzettim.
Kağıt çiçeğim iki yaşında,soğuğa dayanıklı ve çok yıllıkmış bilmiyordum.

Scabiosa maritima ilki sanırım. Doğal floramızda farklı türleri var. Adı Cücükotu
:D

asbilgiç
05-06-2012, 12:31
Sevgili Alcen öğlen tatilimi bahçenizde gezinerek geçirdim.Bahçenize söyleyecek söz bulamıyorum.Üyelerin bahçelerini gördükçe hevesleniyorum ama vakit yokluğundan istediğim gibi yapamıyorum.Sanırım emekli olduğumdan uğraşabilirim.Sizi tekrar tebrik ediyorum. Süper Bir BAHÇE....

gülsu
05-06-2012, 13:16
Sayın alcen çok zevkli ve güzel bir bahçaniz var. Her köşesi ayrı güzel. Zevkle gezindiğim bahçelerden bir tanesi. Küpeler, clematisler, begonyalar, suklulentler hepsi harika,ellerinize yüreğinize sağlık. Elleriniz dert görmesin. Dert görmesin ki biz bu güzellikleri her zaman seyredelim. Harikasınız....:)

Adalet Yağcı
05-06-2012, 13:33
Diasca:D

Jineop'um, Diascıa ile Nemesia farklı çiçekler değil mi?
Ben çok benzetiyorum ikisini.

Nemesianın renk yelpazesi Diascıaya göre çok daha geniş diye biliyorum.
Ne dersin?

jineop
05-06-2012, 13:43
Jineop'um, Diascıa ile Nemesia farklı çiçekler değil mi?
Ben çok benzetiyorum ikisini.

Nemesianın renk yelpazesi Diascıaya göre çok daha geniş diye biliyorum.
Ne dersin?

Ablam, diasca çok yıllık, nemesia tek yıllık. Nemesianın yaprakları ince ovale yakın, diascanın yuvarlağımsı. Nemesialar çiçek yapısı farklı. Netten bu görüntüde farkı farkedebilirsin. ;)

alcen
05-06-2012, 22:02
Sevgili arkadaşlar,
Nazik ziyaretiniz ve güzel sözleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim....
Sevgilerimle......

alcen
05-06-2012, 22:06
Hemşom,
cücük otunun bu gün resmini çektim,hemen hemen aynılar biraz küçüğü.
Yüklüyebilirsem birazdan yüklerim...

alcen
05-06-2012, 23:56
Hemşom, veronikanın pembesini çok aradık ama bulamadık çok güzelmiş......

alcen
06-06-2012, 00:24
Klematisler en çoşkulu zamanlarını yaşıyor......

alcen
07-06-2012, 12:59
Katmerli mavişim açtı.Nevsune ve Feriha arkadaşlarımın kulakları çınlasın....

smiy
07-06-2012, 13:20
Sevgil alcen, diğer bütün çiçeklerin gibi mavişinde harika görünüyor.

Mersin'den kucak dolusu sevgiler...

alcen
07-06-2012, 13:29
Sevgili smiy,
çok teşekkür ederim, bendende mersine kucak dolusu sevgiler selamlar.......

jineop
07-06-2012, 14:06
Hemşom, veronikanın pembesini çok aradık ama bulamadık çok güzelmiş......

Artık buldunuz:)

alcen
07-06-2012, 14:26
Hemşom, sevindirme beni....

olcim
07-06-2012, 14:37
Beni de bir sevindiren olsa keşke :) bahçenizi çok beğenerek izliyorum , bol çiçekli ferah günler diliyorum....

nevsune
07-06-2012, 14:38
Aman ben kaçırmışım bu güzellikleri:)

Alcencim veronicaların harika durmuşlar. Kıskandım şimdi. Bak yanına pembeler de geliyor. Oyoyoy nasıl görünürler artık.

Rexlerin çok güzel görünüyorlar. Bak şimdi onları da kıskandım, keşke gördüklerimizden alsaydım ben de:rolleyes:

Sukulentlerin düzenlemeleri de çok güzel olmuş. Ellerine sağlık canım.

Geleliiim katmerli mavişe. Selamlarını aldık, başımız gözümüz üzerine dedik ama kıskançlıktan da çatladık yani:p Güle güle büyüt arkadaşım yakışır sana ve bahçene. Neyse biraz daha büyüsün de bi dalcık gönderiverirsin herhalde;)

nevsune
07-06-2012, 14:43
Scabiosa maritima ilki sanırım. Doğal floramızda farklı türleri var. Adı Cücükotu
:D

Geçen yıl Feriha'nın terasında görüp aşık olduğum bu bitkinin bir diğer adı da uyuz otu:) Adına o zaman pek sinirlenmiştim ama meğer uyuz hastalığına iyi geldiği için böyle adlandırılmış.

Diğer isimlerine bakar mısınız: Şeytanotu, Keçiotu, Kumotu, Haşişet-ül-cereb. Zavallım benim, hiç iyi bir isim veren çıkmamış:rolleyes:

nevsune
07-06-2012, 14:49
Ablam, diasca çok yıllık, nemesia tek yıllık. Nemesianın yaprakları ince ovale yakın, diascanın yuvarlağımsı. Nemesialar çiçek yapısı farklı. Netten bu görüntüde farkı farkedebilirsin. ;)

Yok valla jineopcum korkulur senden:p. Bravo.

Seradaki adam dahil hepimiz buna nemesia dedik. Şimdi sen yazınca baktım gerçekten diascia imiş. Haa bu arada çok yıllık olduğuna pek sevindim, ben de aldığım bitkiyi tek yıllık sanıyordum:)

alcen
07-06-2012, 15:13
Arkadaşlar,cücükotunun resmini çekmiştim güneş çok olduğu için pek net olmadı ama..

alcen
07-06-2012, 15:14
Sevgili olcim,senide sevindirieiz canım...

alcen
07-06-2012, 15:17
Sevgili nevsune,
sen kıskanma canım, bahçem feda olsun sana......

jineop
07-06-2012, 15:24
Nevsuncum diasca 3 yıldır benimle, iyi tanışırız:)

nevsune
07-06-2012, 15:35
Sevgili nevsune,
sen kıskanma canım, bahçem feda olsun sana......

Yok diyeceksin ki "kıskanma ne olur, çalış senin de olur":p Hepsi helal olsun sana, güle güle büyüt. Durduk yerde güzel olmuyor bu bahçeler, balkonlar. Ne emek var, oralarda bilmez miyim.

Canım şaka yapıyorum:) Bende olması gerekmiyor. Sizlerde gördüğüm her güzelliği kendim yetiştirmişcesine seviyorum ben:)

alcen
08-06-2012, 23:09
Bu gün görünce dayanamadım,paskalyalar açmaya başladı birde güzel küpem açmış.......

alcen
08-06-2012, 23:16
Klematislere yağmur iyi geldi, sürekli açıyorlar.........

cemo
09-06-2012, 01:56
Biliyorsun benim paskalya ve yılbaşı (adı herneyse) hepsi dondu. Şimdi herbirinden bir çöp tak perlite emi canım. Perşembe alırım:))

alcen
09-06-2012, 01:59
Hemen takarım, hatta perşembeye kadar çillendiririm........

sevim4
09-06-2012, 08:11
Paskalya çok güzel açmış,yok yok ben bu gidişle bırakacağım bahçe işini.:mad:
Cemonun bahçeside öyle maşallah sırrını söyleyin bu işin.

alcen
09-06-2012, 11:41
Sevgili sevim4,
Çok çalışmak çok.......

Adalet Yağcı
09-06-2012, 13:29
Sevgili sevim4,
Çok çalışmak çok.......

Yapma be güzelim, şimdi Sevim hanım da az çalışmıyor.
Yüzlerce bitki yetiştirdi, en az bizim kadar deli :dilli:

Şahane görüntüler, paskalya ne kadar coşkulu açmış.
Clematisler de öyle, Cemo'nun ve senin clematisleri görünce "ben clematis yetiştirmiyormuşum" dedim.

Blue Angel en güzel türlerden biri, çiçekleri çabuk geçmiyor, yerini severse bolca çiçekleniyor.
Bizlere de keyifle, biraz da iç çekerek seyretmek düşüyor ;)

alcen
09-06-2012, 21:44
Adaletcim,
Bu nefis bahçeyi tanıyormusun....

alcen
09-06-2012, 22:02
Burayı tanıyormusun,adaletcim,ben buraları çok beğendim arkadaşım....

cemo
09-06-2012, 22:05
Adaletcim,
Bu nefis bahçeyi tanıyormusun....

Ben tanıyorum:))

Tanımaktan büyük keyf aldım. Sadece keyfi mi, midemde olanları yazmıyım şu vakit:)))

alcen
09-06-2012, 22:08
Adaletin güzel bahçesinden esintiler, daha neler var neler sırayla yüklüyeceğim,
Kucak kucak sevgiler adalet.......

Adalet Yağcı
09-06-2012, 22:15
Ah benim güzel dostlarım, çok kısa bir ziyaretti, rüyamıydı, gerçemiydi anlayamadım bile.
Geniş bir zamanda tekrar gelin, evimi temizledim :) gelin de keyfini çıkaralım :)

alcen
09-06-2012, 23:37
Adaletcim,
bizim içinde rüya gibiydi herşey çok güzeldi, ayrıca evlerinde tertemizdi birdaha inşallah diyelim canım artık sıra sende........
Öpüyorum arkadaşım.....

dağçiçeği
14-06-2012, 22:36
Sevgili Alcen,
Bahçen okadar büyüleyici ki masalımsı bir havası var ve bu yüzden aynı şehirde oturduğumuz halde kendime yabancı hissederdim hep.Böyle bir güzellik ancak cennet köşesi gibi geliyordu bana.Bu gün telefonda tanışınca şaşkınlığım bir kat daha arttı.Bu kadar yakın olmamız....İnanamadım.Çoook mutlu oldum.
İnşallah en kısa zamanda bu saklı cenneti görmek bana da nasip olur.
Sizden öğrenecek o kadar çok şey var ki.
Saygılar ,sevgiler ....

syuksek
15-06-2012, 07:59
Dün cemo ve diğer arkadaşlarla sevgili alcen'i ziyaret ettik. Uzun zamandır isteyip fırsat bulamıyorduk.

Daha önce fotoğraflardan bahçesini görmemize rağmen çok daha güzel ve estetikti.

Ev sahibimizin gönlü de kendisi de bahçesi kadar güzel ve cömertti. Çalışkan ve bir o kadar mütevazi kişiliğini yakından tanımak çok güzeldi. Biz bahçede ayılıp bayıldıkça o "ben bir şey yapmadım" diyordu :))

Sevgili dağçiçeği ve Asumandilek kulaklarınızı çınlattık, umarım sizlerle de en kısa zamanda tanışırız.

Çektiğim fotografları yükleyip sizin yorumlarınıza bırakıyorum.

Sevgili Alcen, bahçeni ziyaret etmek, seni daha yakından tanımak çok güzeldi. Harika misafirperliğin ve cömert sukulent fidelerin için çok teşekkür ederim.
Hen sana hem Cemocan'a da teşekkür ederim, bitmez tükenmez 'bu çiçeğin adı ne?" sorularına sabırla yanıt verdiniz, bundan da mutluluk duyduğunuzu hissettirdiniz.

Yengeye de teşekkürler, sevgiler...

Evin genel görüntüsü... Beyaz ferforjeleri ve dantel örtüleri ile son derece romantik bir havası var...
308979

Onun Hobi Evi dediği bizim biz burayı yazlık olarak kiralasak dediğimiz ev :)
308980

Sevgili ev sahibimiz alcen sebze bahçesinin yolundan eve doğru takip edildiğini bilmeden yürüyor :)
308981

syuksek
15-06-2012, 08:12
alcenin tamamen doğal havuzu, hiç bir motor, devridaim vs. yok, doğa, balık ve bakteriler kendileri temizliyor havuz suyunu...
308986

Havuz çevresinden detaylar...

3 farklı adaçayı, turuncu-laci hercai menekşe, sedumlar...
308987

Bu güzel pembe çiöeğin adını yine unuttum :( Nemesia imiş, sağolasın jineop :)
308988

Havuz ve hobi evi...
308989

Muz ağaçları bu karadeniz kıyısına akdeniz havasını getirmiş...
308990

syuksek
15-06-2012, 08:16
Biraz da sukulentlere bakalım :

Nemesia ve katmerli maviş sukulentlerle ne güzel uyum sağlamış :
308998

dağçiçeği
15-06-2012, 08:31
Neler kaçırdığımı biliyorum ama her gördüğümde içim dahabir cızlıyor.Ben bu zamana dek nasıl habersiz kalmışım bu güzelliklerden.:eek:
En kısa zamanda yola düşülecek bu bahçenin mimarı ile tanışılacak.Bahcenin her karışı gezilip,eşsiz bilgiler not edilecek.:cool:
Gönlümün reçetesi budur....:D

syuksek
15-06-2012, 08:36
sevgili alcenin sanatçı ruhu bahçenin her yanına sinmiş, her köşede küçük estetik detaylar...
Küçük köşelerde biblolar, bisiklet ve saksılar...
309013

Kiraç ağacının dallarında küpeler...
309014

Ağaç dalında bebekler, saksılar.. Köşelerde eski tekerlekler...
309015

Çiçeklerin dibinde ki bu ufaklığı son anda farkettik...
309016

Sevgili alcenin sanatçı kökenleri aileden geliyor.. Bu kiremitlerle düzenleme peyzaj mimarının işi değil ablasının harikası...
309017

syuksek
15-06-2012, 08:41
clematisler

syuksek
15-06-2012, 08:50
Sebze bahçesine gidiyoruz...
309031

Sebze Bahçesi...
309032

Bahçenin yanındaki ormana giden patika çok güzel, sevgili alcen buradan bir orman yürüyüşü hayal ettik en kısa zamanda :))
309033

Fasulyeler, mısırlar sebze kardeşliği...
309034

Sebze bahçesi dönüşünde dut silkeledik, kendimiz için değil ama evde bekleyen beylere ve uşaklara :))
309035

syuksek
15-06-2012, 09:01
Sevgili alcenin bahçesini şöyle tarif etmek lazım : Gizli cennet bahçesi...
Dışarıdan baktığında kesinlikle böyle bir bahçe ile karşılaşacağını bilemediğin, içine girince şaşırtan, her köşesinde ayrı bir güzellik olan harika bir bahçe..
Bizler de burada olmaktan çok mutlu olduk, yedik içtik, sohbet ettik...
Ellerine, yüreğine sağlık alcen...

"Ne olur bir hazırlık yapma, biz seni bahçeni görmeye geliyoruz, bir çay içeriz" demiştik, alcen böyle anlamış :)
309037

Soldan sağa Sonay, RHepsag67, Alcen, Cemo, Syuksek..
309038

Soldan sağa Sonay, RHepsag67, Alcen, Cemo, Deniz, Yenge...
309039

Hani kendimiz için değil evdekilere canım diye topladığımız dutlar vardı ya :))
309040

Bilin bakalım alcen kimile konuşuyor ? Sevgili dagciceği :)
309041

syuksek
15-06-2012, 09:12
alcen bahçesinden çiçek kareleri

kağıt çiçeği
309046

sarıkız
309045

Gaura
309044

Hebe
309043

syuksek
15-06-2012, 09:19
yiteeer diye bağırdığınızı duyabiliyorum emme velakin çiçekler çok ben ne yapayım :)

dağçiçeği
15-06-2012, 10:57
Offff kalbim sıkıştı. Bu bana yapılır mı? Tarihi geri almak istiyorum.İsviçreli ve Japon bilim adamlarına duyurulur.Acilen icat edin şu zaman makinesini.:mad::D

rhepsag67
15-06-2012, 14:31
Merhabalar Sevgili Alcen, sevgili arkadaşım Syüksek o kadar güzel anlatmış ve resimlemiş ki dünkü yaşadıklarımızı, fazla söyleyecek bir şey kalmamış:)
Yoğun bir iş gününden sonra böyle güzel bir ortamda, doğayla iç içe, doğasever insanlarla birarada olmak, çölde kalmış bir insanın serin serin, kana kana su içmesi gibi oldu inanın.
Gözümüz, gönlümüz, ruhumuz doydu, böyle güzel bir günü bizlere yaşattığınız için çok çok teşekkür ederim.
Yine, yeni yeni çiçekler gördük, tanıdık, kokladık, paylaştık:) O güzel meyvelerden topladık, yedik. Kıdemli ağaçlar.net üyeleri olarak, tecrübelerinizi dinlemek bizim için çok faydalı, bilgilendirici oldu. İyi ki varsınız.
Sevgiyle kalın...

jineop
15-06-2012, 14:39
Bu güzel pembe çiöeğin adını yine unuttum :( Nemesia imiş, sağolasın jineop :)
308988

]

Diasca:))
Muhteşem görüntüler için teşekkürler.

alcen
16-06-2012, 10:52
Sevgili syüksek,
ellerine kollarına sağlık canım, hangi ara bu kadar resim çektin inan anlamadım sizlerle beraber olmak benim için çok güzeldi herzaman beklerim.
Birdahaki sefere sizi ormana tarihi kemerlerin olduğu yerlere götüreceğim bayılacaksınız, bahçeler o güzelliklerin yanında sönük kalacak.
Zaman çok az geldi bana, geniş bir zamanda tekrar bekliyorum bana çok güzel bir gün yaşattığınız için çok teşekkürler ayrı ayrı hele bahçe hediyelerine bayıldım...

alcen
16-06-2012, 11:04
Sevgili dağ çiçeği,
Gelmeni seninle tanışmayı çok isterdim, belkide tanıyorumdur biz belkide akrabayız biliyormusun canım,ama aynı köyden olduğumuza baya sevindim kendime bi yandaş buldum bitkiler konusunda beni anlayabilen.......
Evin yerini biliyorsun bi alode atla gel herzaman beklerim konuşacak çok şeyimiz olur..
çok çok öpüyorum...

alcen
16-06-2012, 11:18
Sevgili rhepsağ67,
gelmenize ne kadar memnun oldum anlatamam, sizlerle beraber olmak çok güzeldi, iyiki geldiniz canım zaman çok az oldu ne olduğunu anlıyamadan akşam oluverdi sebzeler olduğunda tekrar bekliyorum..
Daha tenekede tavuklar yapıcaz, beraber sebze toplıycaz inşallah ben size sanat müziği ziyafetide vericem ud eşliğinde, eşlerinizle beraber bekliyorum.
Cemoyuda bu sefer mutfağa sokup müzik keyfini ben yapıcam, burdanda ilğili
yere duyurulur.....

alcen
16-06-2012, 11:21
Canım hemşom,
sen bir gel bak neler yapıcaz......

ahmeter
16-06-2012, 11:30
Merak ediyordum vakit bulamıyordum
Geldim .gezdim .gördüm
10******
Tebrik ederim iyi günler

jineop
16-06-2012, 11:35
Canım hemşom,
sen bir gel bak neler yapıcaz......

Ben di mi?

alcen
16-06-2012, 11:53
Sevgili ahmeter,
size hocammı desem üstadımmı desem bilemedim,keşke bahçemi yapmadan sizlerin bahçelerini görseydim, herşey daha farklı daha güzel olurdu....
Sizden böyle sözler duymak beni mutlu etti, inşallah bir gün sizi bahçemde ağırlamak kısmet olur .
Çok çok teşekkür ederim.....

alcen
16-06-2012, 11:54
Canım hemşom, ****** sen....

sakdag
16-06-2012, 12:11
Bu harika görüntülerden sonra söyleyebileceğim tek şey: BEN DE ORADA OLMAK İSTERDİM... ;) ;) ;)

alcen
16-06-2012, 12:18
Sevgili sakdağ,
keşke fırsatınız olsada gelseniz çok sevinirdim.....

Adil
16-06-2012, 21:07
Bu ne keyifli bir andır böyle hanfendiler.Sizleri kıskanmamak mümkün değil.:D
Doğa dostlarının birlikteliğine şapka çıkarılır doğrusu.Ortam harika.

Herkese sevgiler selamlar.

Dudi
16-06-2012, 21:18
Çok kıskandım :)

berrinb
17-06-2012, 00:51
Yıktınız ...yıktınız...Bu fotoğraflarla ....Siteyi salladınız yanii :))...Bu nasıl bir güzelliktir...Nilüferli havuzlara mı, harika tanzim edilmiş sukulent saksılara mı, coşmuş da coşmuş clematislere mi...nereye bakacağımı şaşırdım vallahi....:)

Hobi evi bir yazlığa bedel...Şölen sofrasındaki güzellikler ...Pess yani bu kadar olur...Tanrı nazarlardan korusun ...sevgili alcen ellerinize sağlık ..Gece gece içim açıldı harika bahçende ...Sizin kadar sevgili syüksek e de teşekkürler ediyorum..Bu mükemmel fotoğrafları çektiği için...Mutlu ve sağlıklı bir mevsim dileği ili .... sevgi ve selamlar canım....:)

Tenar11
17-06-2012, 02:40
Ölüpte cennete gitmeyi beklemek neden, siz zaten cennette yaşıyorsunuz, çok güzelmiş bahçeniz.

alcen
17-06-2012, 20:31
Sevgili Adil kardeş,
sizin fasılların yanında bizimkiler biraz sakin kalıyor,çok teşekkür ederim
sağlıkcakla kalın selamlar........

alcen
17-06-2012, 20:36
Sevgili Dudi,
Kıskanmayın istanbul ne kadarlık mesafeki inşallah bir gün gelirseniz beraber böyle bir anımız olur.
Sevgiler selamlar......

alcen
17-06-2012, 20:40
Sevgili berinb,
canım ben sizlere yetişmeye çalışıyorum,güzel bir gün geçirdik arkadaşlarımla
en güzel kısmıda bu sanırım...
Çok teşekkürler ederim, selamlar kucak dolusu sevgiler.....

alcen
17-06-2012, 20:44
Sevgili Tenar11,
vallahi ölünce nereye gideceğimi bilmediğim için, dünyada sevdiklerimi yapmaya çalışıyorum........
Çok teşekkürler ederim,selamlar sevgiler...

alcen
17-06-2012, 21:51
Tohumdan yetiştirdiğim yaprak güzellerim,Cemo büyüklerini almıştı ama onlar benim için büyüme gayreti içindeler.........
Kınaları ortancalarıda seviyorum,gauralarıda atlamamak lazım.....

alcen
17-06-2012, 22:04
Beyazlar hep içimi açmıştır......

Kiraz
18-06-2012, 20:48
Sevgili Alcen, bahçen ve bitkilerin çok güzel; ertafı da en az onlar kadar güzel, orman manzarana bayıldım. Sağlıkla keyfini çıkarın.

cemo
18-06-2012, 20:56
Tohumdan yetiştirdiğim yaprak güzellerim,Cemo büyüklerini almıştı ama onlar benim için büyüme gayreti içindeler.
Benden sonra hayli büyüyenler var. Yarın bahcene bir dalayımda, şu iri yaprakgüzeli fidelerini aparayım:)))

Canım, çok güzel sofra ve gönül güzelliğin için teşekkürler. Ama ben mutfağı değil, türküleri alayım,(udi süperdi, sevgilerimi yolluyorum;)) sen mutfağında mutlu mesut yaşa:))

alcen
18-06-2012, 21:07
Sevgili Kiraz,
gercekten çevrem güzel, orman yemyeşil yeşilin her tonu var.
Çok teşekkürler canım...

alcen
18-06-2012, 21:26
Sevgili cemo,
sen iste yeterki ben sana bütün yaprak güzellerini yollarım.Bi akşam tekrarlarız sanat müziği faslı, sen merak etme udi bizim nasılsa..........

dağçiçeği
18-06-2012, 22:15
Sevgili dağ çiçeği,
Gelmeni seninle tanışmayı çok isterdim, belkide tanıyorumdur biz belkide akrabayız biliyormusun canım,ama aynı köyden olduğumuza baya sevindim kendime bi yandaş buldum bitkiler konusunda beni anlayabilen.......
Evin yerini biliyorsun bi alode atla gel herzaman beklerim konuşacak çok şeyimiz olur..
çok çok öpüyorum...

Sevgili Alcen,
Bende tanışmak için can atıyorum.En kısa zamanda gelmek ve tanışmak istiyorum.Sizin gibi doğa ve bitki sever insanların olması hele ki bu kadar benim yakınımda olması benim için bulunmaz nimet.En büyük takipçiniz ve öğrenciniz olmaya adayım :)
Saygılar,sevgiler..

maki01
19-06-2012, 16:04
Sevgili alcen,

Hani nefesim tutuldu denir ya tam olarak onu yaşadım bahçeni gezerken. Çoğumuzun hayallerini süsleyecek bir bahçe, her köşesi ayrı bir gizli cennetmiş arkadaşım.

Yurdumun cennet yöresinde yarattığın bu güzel bahçede mutlu, sağlıklı upuzuunn yıllar diliyorum güzel arkadaşım...

alcen
20-06-2012, 15:09
Sevgili dağ çiçeği,
her zaman beklerim canım, gelirsen çok memnun olurum........
Selamlar sevgiler.....

alcen
20-06-2012, 15:23
Sevgili maki01,
bahçeme hoş geldiniz sefalar getirdiniz, sizlerden olumlu güzel sözler duymak
çok güzel, demekki emeklerim boşa değil diyorum..
Ziyaretinize çok memnun oldum,sizin gibi güzel insanları tanımak ayrı bir güzellik
o güzel toplantıyı hiç unutmuyorum. Buradan hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum...

Fıstığı mıncıklaya mıncıklaya öpüyorum.....
Kucak dolusu sevgiler yolluyor kocaman öpüyorum arkadaşım...

ciceksever70
20-06-2012, 15:29
Sevgili Alcen, her zaman keyifle geziyorum bahceni, hele o güzel evin ve essiz sofra düzenlemelerin yok mu... Ormana giden yolu, sizin ordaki dogayi bizim buraya cok benzetiyorum. Biz de kapidan ciktik mi ormana gitmeyi cok seviyoruz cocuklarla. Bu yaz cemo ve sen cok calistiniz cok güzel görüntüler sergilediniz bize. Elinize saglik. Adacaylarimi ayri ayri dikmistim sizden kiskanip ikisini yanyana ektim bakalim sonuc ne olacak? Resimler cok güzel, mesajlastigimiz diger üye arkadaslari görmeyi hep cok seviyorum. Insan tanisiyormus gibi hissediyor. Cemo da cok havali cikmis resimlerde. Hepinizi öpüyorum.

alcen
20-06-2012, 15:45
Sevgili çiçeksever70,
sen ne yaparsan güzel yaparsın,yaptığın bütün güzellikler ortada her yerin cennet gibi.....
Birde küçük bebeğin olduğu halde, esas taktiri sen hak ediyorsun canım,bu yıl sebzede yaptığımız için bizi yordu biraz bahçeler..
Ama yorulmaya değdi,dün salata için salatalıkları bahçeden topladım onun zevkide ayrı..
Ereğlili agaçlar.net arkadaşların hepsi çok şeker, birde zevkler ortak olunca sohpetin dokunma keyfine, sanki yıllardır tanışıyormuş gibi oluyor insan....
Güzel gönlünden geçen sözlerin için, çok teşekkürler arkadaşım.....
Sevgilerimi yolluyor, çok kocaman öpuyorum.........

syuksek
20-06-2012, 16:00
308987

Bu çiçeklerin tam ortasında duran şeyi ilk kim bilecek bakalım ;)

alcen
20-06-2012, 16:12
Ben hemen bildim semacım,cemonun hünerlerinden valla.....

ciceksever70
20-06-2012, 18:18
Sevgili çiçeksever70,
sen ne yaparsan güzel yaparsın,yaptığın bütün güzellikler ortada her yerin cennet gibi.....
Birde küçük bebeğin olduğu halde, esas taktiri sen hak ediyorsun canım,bu yıl sebzede yaptığımız için bizi yordu biraz bahçeler..
Ama yorulmaya değdi,dün salata için salatalıkları bahçeden topladım onun zevkide ayrı..
Ereğlili agaçlar.net arkadaşların hepsi çok şeker, birde zevkler ortak olunca sohpetin dokunma keyfine, sanki yıllardır tanışıyormuş gibi oluyor insan....
Güzel gönlünden geçen sözlerin için, çok teşekkürler arkadaşım.....
Sevgilerimi yolluyor, çok kocaman öpuyorum.........

Sana mesaj yazdiktan sonra baktim kizim misil misil uyuyor, hic programimda bahce calismasi yokken yine dayanamadim 16.30 da ciktim 17.45`te eve girdim. Deli kizin ceyizi drenaj duvarimin üstünü cok uzadigi icin el makasiyla bictim. Kiyafetlerimden su damliyordu 35 derece sicakta inan parmaklarimin ucu sizliyor ama cok güzel oldu o yüzden hic yorgunlugum gözümde yok. Bahce benim terapi yerim. Esim icin de ayni sey. Kafamiz bozuldugunda, cok yorulup bunaldigimizda kendimizi bahceye atip iki ot yolup iki cicek suluyoruz hemen stresimiz gidiyor. Doga da bu sevgiye cok güzel tesekkür ediyor. Ben bu yil fazla sebzeyle ugrasamadim biraz fasülye, salatalik maydanoz filan iste. Kizim cok zamanimi aliyor. Cocuklar biraz büyüyünce daha cok zaman ayiracagim insallah. Sevgiler Eregliye.

alcen
21-06-2012, 20:58
Bahçemin genel görüntüleri.......

alcen
21-06-2012, 21:10
Bir tane daha,
ilksenciğimin ahtapot çiçeği, ve bikaç tane kıyı köşelerde kalanlardan............
Dağınıklık için özür........

jineop
21-06-2012, 21:30
308987

Bu çiçeklerin tam ortasında duran şeyi ilk kim bilecek bakalım ;)

Yuva gibi bir şey sanırım:D

alcen
21-06-2012, 22:22
Hemşom, bilemedin........

limon
21-06-2012, 23:27
Taze gübre, nam-ı diğer tezek. :)

alcen
21-06-2012, 23:33
Sevgili limon,
siz bildiniz bravo valla....
Cemo haberim yokken koymuş gübre olsun diye,semada fark etmeden resim çekmiş yani ben masumum......

jineop
21-06-2012, 23:51
He he:D Ben de biiyorum onun o olduğunu, ama hemşomun bahçesini ooo götürmüş demesinler istedim:D

alcen
22-06-2012, 02:27
Dediler bile hemşom, cemoyla semanın tuzakları bana......

syuksek
22-06-2012, 09:30
Dediler bile hemşom, cemoyla semanın tuzakları bana......

Valla ben masumum, cemo özellikle arayıp söyleyince farkettim :D
Bahçenin adının da "...lu bahçe" ye çıkması ile hiç ilgim yoktur :p

Sanki cemonun bahçesinde, bizim balkon saksılarında başka bir şey mi var, ama yıllardır beceremediğim sakız sardunyalarım bir coştu ki sorma...

Sevgiler

alcen
23-06-2012, 23:30
Balon çiçekleri açmaya başladılar,geçen yıl cemonun tohumdan yetiştirip verdiği fideler...
Teşekkürler arkadaşıma......

alcen
24-06-2012, 00:13
Yumrulu begonyalarım geçen yıldan, kış boyu hiç sulanmadılar ve bu yıla neşeli uyandılar..

alcen
24-06-2012, 00:21
Sundavilin bu yıl pek keyfi yok gibi,bakalım ilerleyen zamanda belki eskisi gibi
çoşar diye umud ediyorum......

Adil
24-06-2012, 09:58
Güzel bir mekanınız var.Kendinize güzel bir dünya kurmuşsunuz tebrik ederim.Her şey harika görünüyor.Bu kişinin kabiliyetiyle ilgili olsa gerek.Bu güzellikleri sanatçı ruha sahip kişiler düşünebilir.Ellerinize sağlık.
Saygılar selamlar efendim.

Müge
26-06-2012, 13:37
ben geliyorum..........

rhepsag67
26-06-2012, 16:22
Sevgili Alcen, o kadar geldikten sonra resimlerini göremediğime çok üzüldüm, sonradan düşününce:(
Resimleri sormaya bile, fısat bulamadım, çiçeklere, çevreye bakmaktan:)
O güzel sanatçı ruhuyla yapılmış yeni resimlerinizi de görmek ümidiyle...

Sevgi ve selamlarımla...

ilksenozturk
27-06-2012, 07:20
orda olmak istiyorum ben,
emekliliğe de daha çok var, şimdilik misafirlikle başlasak mı? ;)

alcen
27-06-2012, 11:13
Sevgili adil,
sizlerden güzel sözler duydukca, kendimi mutlu hissediyor bahçelerde parçalanıyorum.
Daha iyi daha güzel yapabilmek için.Bu övgüleri hak ediyorsam ne mutlu bana çok teşekkürler ederim....
Selamlar sevgiler......

alcen
27-06-2012, 11:16
Sevgili mügecim,
hemen gel bekliyorum canım...
Kocaman öpüyorum seni.....

alcen
27-06-2012, 11:22
Sevgili rhepsağ67,
zaman çok az olduğu için herşeyi sığdırmaya çalıştık canım, birdahaki sefere resimlere bakarız...
Herzaman beklerim, şu an yaptığım resim yok ama bir tabloya başlamak istiyorum
bahçelerin işleri biraz azalsın....
Selamlar sevgiler......

alcen
27-06-2012, 11:32
İlksencim,
gelmediğin hata istanbul çok yakın, sen bence emekli olmayı bekleme bi hafta sonu atla gel...
Çok sevinirim, kızımda yok benim zaten birtanecikte kızım olur misafir olmaz
Seni kocaman öpüyor, kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum........

alcen
30-06-2012, 20:08
Yaprak güzelleri, gerçekten güzel.....

alcen
30-06-2012, 20:13
Biraz daha devam....

alcen
30-06-2012, 20:21
Küpeler ve reks begonyalar sabah güneşini çok sevdiler..

Adalet Yağcı
30-06-2012, 22:02
Alcen'ciğim, bunlar ne böyle, ben yaparağı güzelleri hiç bu kadar güzel görmemiştim.
Şaka değil, gerçekten bu türünü ilk defa sende görüyorum, harikalar.

Reksler de çok güzel.
Hep çiçeklenen bitkilere hayran oluruz ama, bu yapraklar en az çiçeklenenler kadar güzel.
Ellerine sağlık canım.

jineop
30-06-2012, 22:30

Hemşom yaprak güzelleri yakınımda olsaydı, cemo gibi yapacağımı yapardım. Gelecek sene için not alındı. Çok güzeller canım... Gerçi senin elinden ayrı bir güzel olmuşlar... Bebişimizi benim için de şöyle kocaman öp. Cemoya selamlarımı ilet lütfen.

alcen
30-06-2012, 23:18
Sevgili adaletcim,
daha fazla çeşidim vardı, bazılarını kaybettim bunlardan dal kırıp kışın evde bakmayı düşünüyorum, çabuk tutuyorlar nasılsa.....
İstersen hepisinden sanada kırıp ekerim, istersen tohum alırız çiçeklerinden..
Kışın balkon kapının önunde bakabilirsin, dekoratif bitkiler....
Öpüyorum canım.....

Satı Uğurtan
30-06-2012, 23:27
Alcenciğim gerçekten çok güzeller, tek yaprak güzelleri değil tüm bahçen ve sende güzelsin canım çok öpüyorum.

alcen
30-06-2012, 23:30
Hemşom,
senin istediğin yaprak güzeli olsun, soğanlı çiçeğinle hemen yollarım.
İstanbula kadar gelir bişey olmaz,zambağınında hepsi açtı dalında çiçeği geçince beraber gelirler bahçene....
Cemoyu sorma, bebek bakıyor geçen gün bir iki saatliğine eve gitmiş, iki kazma vurdum
ne mutlu oldum diyor..
Tabi bahçesinden uzak kaldı birazcık, ama bebeğin yanında daha mutlu anlatırken duyman lazım.
Selamlarını söylerim..
Kocaman öpüyorum canım.......

alcen
30-06-2012, 23:38
Satıcım,
Teşekkürler canım arkadaşım, neden geldiğinizde resim çekmedik hadi ben sevindirik oldum sizi görünce kimsenin aklına gelmedi..
Keşke senin kadar güzel insan olabilsem..
Çok çok öpüyorum kendine iyibak arkadaşım....

alcen
02-07-2012, 11:44
Hafta sonu ereğlili ağaçlar.net li arkadaşlarla, minik bir yalova gezisi yaptık
önce Atatatürkün yürüyen köşkü..
Sonra yalova termalde.Atatürk arboratum da minik bir tur yaptık.
Ayrınyılı resimleri syüksek arkadaşımız yükleyecektir,bu gezinin mimarıda kendisidir.
Buradan tekrar semacığıma tekrar teşekkür ediyorum.

smnunal
02-07-2012, 11:51
Sayın alcen,

Bitkileriniz çok güzel. Özellikle yaprak güzelleriniz tohum veya çelik olarak paylaşmak isterseniz kapımız ve bahçemiz her zaman açık.

Sevdiklerinizle beraber sağlık ve huzurlu bol çiçekli günler temennisiyle muğladan selamlarımla.

alcen
02-07-2012, 12:09
Sonraki durağımız.Hayrettin Karaca Arboretum.

Burada arkadaşları görmenizi çok isterdim, tek kelimeyle cennet,hiç görmediğimiz ağaç türleri,süs bitkileri.
Bir ömür verildiği okadar belliki, allah size uzun sağlıklı ömürler versin inşallah Hayrettin Karaca
Sonra serasına geçtik,oradan sonra dönüş, tabi yol üstündeki seralar ereğliye nasıl döndüğümüü tahmin edersiniz......

günebakan
02-07-2012, 12:11
Yaprak güzellerini tek geçiyorum harikalar:)

Doğayla Barış
02-07-2012, 14:33
Sevgili Alcen bahçen ,çiçeklerin her zamanki gibi nefes kesiyor. :cool:
Katmerli maviş , gaura, sedumlar, küpeler, yaprak güzelleri , reks begonyalar ve şu an aklıma gelmeyen güzellikler aklım sizde kaldı haberiniz olsun :(
Güzel arkadaşların buluşması ne keyifli geçmiş. Yalova geziniz de çok hoş. Fotoğraflar için teşekkürler. Sayenizde biz de sizlerle buluşmuş gibi olduk.
Ağaca asılı şirin bebeğin hala yerinde duruyor mu ;)
Bahçende dolaşmak çok güzeldi. Sevgilerimle.

alcen
03-07-2012, 12:34
Sevgili Doğayla Barış,
güzel baktığın için çok teşekkürler canım. Çocukluğumdan beri bitkiler beni hep mutlu etmiştir, bende onların konforlu yaşamaları için elimden geleni yapıyorum......
Ağaçtaki bebeğim üstünü çok kirletmiş, üstünü değiştirip tekrar sokağa çıkacak herhalde ağaca çıkar......

Müge
03-07-2012, 22:39
Sevgili cemo,
sen iste yeterki ben sana bütün yaprak güzellerini yollarım.Bi akşam tekrarlarız sanat müziği faslı, sen merak etme udi bizim nasılsa..........

kimler jagaranda istiyordu adres alayım sizleri çok öpüyorum.sevgiler.çok tatlısınız....:eek::eek:

alcen
03-07-2012, 22:45
Canımsıın mügecim, isteyen benim unutmadığın için çok teşekkür edrim daha isteyen varmı bilmiyorum.....
Kucak kucak sevgiler selamlar....

Sudenur
04-07-2012, 01:39
Çıkmayı hiç istemediğim bahçenizi uykum geldiği için terk etmek zorundayım sevgili alcen, kocaman kocaman maşallah. Sevgiler.. ;)

Sudenur
04-07-2012, 09:40
Rüyalarımın bahçesinden bir süre çiçek fidesi arakladığımı gördüm gece düşümde, avuçlarımdan taşıyordu hayırdır inşallah, üstüm mü açık kalkmış ne?! :p ;)

alcen
04-07-2012, 14:50
Sudenurcum, bellimi olur belki rüyanız gerçek olur. Sen sevdiklerinin notunu al......

alcen
04-07-2012, 14:54
Sevgili smnunal,
çok özür dilerim sizi nasıl atlamışım, istediğiniz tohum olsun tohumları ziyan etmiyeceğim...

Sudenur
05-07-2012, 00:53
Allahım altın bulmuş gibi sevindim. :eek: :D Çok teşekkür ederim sevgili alcen, siz ne uygun görürseniz kabulumdür. Oley! Oley! ;)

alcen
06-07-2012, 22:43
En zahmetsiz yetiştirdiğim sukulentlerim,o yüzden onları seviyorum, daha bir geliştiler.....

alcen
06-07-2012, 23:03
Birazda bahçeden çeşni yapalım,ortancalar bahçenin her yerini neşelendirdi,mililerim gayet sağlıklı durumdalar..
Yalova toplantısında aldığım klematisim,bu türüm yoktu görünce çok sevinmiştim.
Afrika zambağım ve havuz kenarında baya boylanan bitkiler...

jineop
06-07-2012, 23:14
Alcenim sanırım Clematis Jackmanii Superba. Etiketi var mıydı?
Hepsi her zaman yüreğin gibi güzel.

alcen
06-07-2012, 23:19
Evet canım, jakmani etiketi vardı..
Teşekkürler canım..

Sudenur
06-07-2012, 23:34
Ben yine geldim. ;) Ortancalar ahh o ortancalar, öyle istiyorum ki bahçem de bu güzelliklerden de olsun. :eek: Pek umudum yok ama üç kök alıp diktim, kışı çıkarırlarsa tavuk kesip suyuna pilav yapıp dağıtacağım site çocuklarına. Not alın diyerek gönlümü mest ettiniz sevgili alcen, benim liste doluyor bilginiz olsun. :p

alcen
06-07-2012, 23:38
Canın sağolsun sudenurcum...

gtatas
08-07-2012, 08:17
Efendim bahçeniz yine tüm ihtişamı ile güzelliklerini bize sunmakta. Kenarları tırtıklı yaprak güzellerine adeta bittim diyebilirim. Size zahmetler vericem ama tohumlarından bana biraz toplarmısınız sayın alcen.Ben de sadece klasiklerden varda. Tohumlarıda çok arsız biliyorum.

alcen
10-07-2012, 22:44
Küpeler kendini artık taşıyamıyor......

alcen
10-07-2012, 22:57
Diğerleri bizde açtık bizi unutma der gibi bakıyorlar...

alcen
10-07-2012, 23:14
Bu gün çimlerimiz biçildi,mıntıka temizliğimiz oldu misafir kabul edebilir..

peyyide
10-07-2012, 23:21
Sevgili Alcen, dünyanın en güzel çiçeklerini bahçende toplamışsın.Yanılıyor muyum yoksa cennetin çiçeklerimi bunlar? Bize de tohumları düşer umarım:)

Adalet Yağcı
11-07-2012, 08:44
Alcen'ciğim, ne yazsam yetersiz kalacak biliyorum.
Küpeler, diascia, sundaville, pholxlar, krizantemler en güzel zamanlarını sergilemişler.
Sen bunlara ne veriyorsun da bu kadar şımarmışlar :)

Sağlık ve mutlulukla keyfini sür canım, bütün bir yıl bunları görebilmek için bekledik, beklediğimize fazlasıyla değiyor.

Asya Ceylan
11-07-2012, 09:09
küpe çiçeği aynı elde yapılmış oya gibi MAŞALLAH :)

Müge
11-07-2012, 14:23
çok güzeller ya...kıyamam........

günebakan
11-07-2012, 16:57
Sevgili alcen hepsi bir harika galiba küpeler ereğliyi daha çok seviyor çok güzel görünüyorlar:)

Maviş
11-07-2012, 22:21
:)Sevgili alcen tabolarınız çok güzel. bende yağlı boya tablo çalıması yapıyorum ve kara kalem çalışması yapıyorum. Daha çalışmanı var mı? Palaştığınız içın teşekürler.:):)

Maviş
11-07-2012, 23:13
Sevgili alcen bahçeniz bir cennet, çiçekleniz birbirinde güzeller. Bahçenizi bizlerle paylaştığınız için teşekürler.:):)

Tunatuna
12-07-2012, 09:06
Bayıldım bahçenize. İlk sayfadan son sayfaya kadar gezdim. Elleriniz yüreğiniz dert görmesin. Evinizde, bahçenizde sağlıkla mutullukla yaşayın.

Tunatuna
12-07-2012, 09:07
Hele arkadaşlarınızla atışmalarınız ayrı bir keyif katmış sayfanıza. Yazmadan geçemedim.

mbrain
12-07-2012, 15:32
Çok güzel.

alcen
14-07-2012, 05:54
Sevgili peyyide, hiç merak etme tohumlardan düşer canım...

alcen
14-07-2012, 06:02
Adaletciğim,
inan bitkilerime birşey vermiyorum, sadece topraklarında koyun göbresi var. yağmurlarda iyi geldiler sanırım, bahçeler renkli zamanlarını yaşıyor......
Teşekkürler canım, kucak dolusu sevgiler...

alcen
14-07-2012, 06:06
Sevgili Asya Ceylan,
küpeler çok zahmeti olmayan bitkiler, donada dayanıklı üstüne birde bol çiçek veriyorlar bende onları çok seviyorum...
Çok teşekkürler....

alcen
14-07-2012, 06:08
Sevgili müge,
sen bahçeyi götürebilirsin ne istersen, ben senin için kıyarım....
Kucak kucak sevgiler...

alcen
14-07-2012, 06:11
Sevgili günebakan,
küpeler aşırı sıcak olmayan her yeri seviyor, benimkiler sabah güneşi görüyor sadece.....
Sevgiler selamlar...

alcen
14-07-2012, 06:16
Sevgili maviş2,
daha yağlı boya çalışmalarım var tabi, bir yıldır resim yapmıyorum inşallah kışa başlamayı düşünüyorum. Senin yağlı boya çalışmalarında çok güzeller canım ellerine sağlık...
Çok öpüyorum...

alcen
14-07-2012, 06:21
Sevgili Tunatuna,
bahçeme hoş geldiniz güzel sözlerinize çok teşekkür ederim, bazen öyle tatlı atışmalarımız oluyor arkadaşlarımızla. Tabi hepsi şaka..
Tekrar beklerim selamlar sevgiler....

peyyide
15-07-2012, 13:02
Sevgili peyyide, hiç merak etme tohumlardan düşer canım...

Teşekkürler sevgili alcen, senin bahçenden bir şeyler almak çok güzel:) İlerde de benim bahçemden vermek güzel olacak, biraz zaman gerekiyor.
Gönderdiğin su sümbülünü yaşatmak için nasıl çırpınıyorum bir görsen...
Umarım başarır ve seninle paylaşırım. Sevgiler:)

TuRaÇ
30-07-2012, 20:48
Bahçemin genel görüntüleri.......

Allahaşkına buna kartpostal denmezde ne derler.
Maşallah o kadar güzel ve büyüleyiciki etkilenmemek mümkün değil.Siz ve burdaki bütün yüreğini koyan arkadaşlar doğaya sevdalı insanların bahçelerini, balkonlarını doğa için bişiler yapmalarını gördükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam size.Mutlu olmakla kalmıyor çok da gururlanıyorum.Benim bahçem yok ama balkonumda ve salonumda yetiştirdiğim 48 adet saksılı bitkilerim var.Eşim ve benim tek hayalimiz bahçeli müstakil bir evimizin olması.İnşallah emeklilikte gerçekleştireceğiz.

.Her bitkiye hayat veren ellerinize, gönlünüze sağlık.Bahçenizde, evinizde muhteşemler.Bu muhteşemlikte sağlıklı ve mutlu yaşam sürmenizi diliyorum:))

Sudenur
02-10-2012, 00:12
Sevgili alcen, aylar geldi geçti siz gelmez oldunuz.. :( Nerelerdesiniz? Bahçenize siz yokken de bakıp çıkıyorum ama sohbetiniz olmayınca eksik kalıyor, güncelliğinizi özledim.. :))

dağçiçeği
19-11-2012, 23:17
Hasretle bekleniyorsunuz Sayın Alcen

syuksek
31-12-2012, 12:33
Sevgili alcen,

Seninle aynı şehirde olup agaclar.nette tanıştık. Hiç tereddütsüz bizi davet ettin, elimizi kolumuzu bitkilerle doldurup öyle gönderdin.
Bahçen gönlün gibi zengin ve güzel, ruhun gibi sanatsal.

Ailenle hep mutlu kalın...
Mutlu yıllar...
Sevgiler

ilksenozturk
11-01-2013, 11:43
neredesiniz sevgili alcen?
e gelin hadiiii

Sudenur
14-01-2013, 00:07
Aylar geldi geçti yoksunuz.. :(

alcen
23-01-2013, 23:39
Sevgili arkadaşlarım,
uzun zamandır tadilat işleriyle uğraşıyorum, bahçelerim biraz öksüz kaldı baharada az kaldı yakında bol bol görüşürüz inşallah.....

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, görüşmek üzere sevgiler selamlar........

h_dogan
24-01-2013, 07:11
Bahçeniz cennetten bir köşe gibi. Ne kadar emek verdiğiniz bitkilerinizin ışıltısından belli oluyor. İyi günlerde sağlık içinde oturun.